تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 329 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش بشه sms ها رو قفل کرد یعنی smsاومد رمز رو بزنی بعد ببینیش؟سامسنوگه گوشیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش بشه sms ها رو قفل کرد یعنی smsاومد رمز رو بزنی بعد ببینیش؟سامسنوگه گوشیم
    بله
    نرم افزار Go Sms Pro در قسمت Privet Contact مخاطب دلخواهتو میدی و ازین به بعد هر چی از طرف اون شخص برات اس ام اس بیاد کد دار نمایش داده میشه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

معذرت میخوام یه سوال ابتدایی. برنامه و بازی چطوری باید نصب کنم؟ یه گوشی xperia m هست که نمیخوام root بشه یا هیچ کار غیر قانونی انجام بشه. فقط میخوام فایل های apk که دارم مثل وایبر-انگری برد-شطرنج رو روش نصب کنم. میشه بگید چیکار کنم؟ لطفا بدون راه های -- و روت باشه. خیلی لطف میکنین.

سوال دوم درباره آپدیت هست. اندروید 4.1 روی گوشی هست ولی شنیدم به طور رسمی 4.3 اومده براش. آیا باید با برنامه sony pc companion اپدیت کنم؟ یعنی مشکلی که وسطش پیش نمیاد؟ بریک نمیشه گوشی؟ مشکلی با اینترنت ایران نداره؟ ایران تحریم نیست که وسطش مشکلی پیش بیاد؟ وصل کنم و بعد آپدیت رو بزنم خودش تا ته میره جلو میشه 4.3؟ بازم ممنون

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

معذرت میخوام یه سوال ابتدایی. برنامه و بازی چطوری باید نصب کنم؟ یه گوشی xperia m هست که نمیخوام root بشه یا هیچ کار غیر قانونی انجام بشه. فقط میخوام فایل های apk که دارم مثل وایبر-انگری برد-شطرنج رو روش نصب کنم. میشه بگید چیکار کنم؟ لطفا بدون راه های -- و روت باشه. خیلی لطف میکنین.

سوال دوم درباره آپدیت هست. اندروید 4.1 روی گوشی هست ولی شنیدم به طور رسمی 4.3 اومده براش. آیا باید با برنامه sony pc companion اپدیت کنم؟ یعنی مشکلی که وسطش پیش نمیاد؟ بریک نمیشه گوشی؟ مشکلی با اینترنت ایران نداره؟ ایران تحریم نیست که وسطش مشکلی پیش بیاد؟ وصل کنم و بعد آپدیت رو بزنم خودش تا ته میره جلو میشه 4.3؟ بازم ممنون
    شما فایل apk رو با کابل یا هرچی دیگه انتقال میدی به گوشی، بعد با فایل منیجر گوشی نصب می کنی.
    در مورد آپدیت هم با pc companion خودش اول کامل دانلود می کنه و بعد نصب، خطری نداره
    Last edited by malkemid; 22-08-2014 at 23:05.

5. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام به تمام دوستان
    گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست و اندرویدش ۴.۲ هست
    میخوام بدونم آپدیت ۴.۴ براش اومده یا نه!؟؟
    تو خودش که انلاین سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
    ممنون راهنماییم کنید
    بعید می دونم، کلا این گوشی ها ساپورت خوبی ندارن

آیا بدون داشتن گوشی آندروید میشه وایبر رو روی پی سی نصب و استفاده کــــــــــرد؟
    بله میشه، کد رو که مسیج کرد تو کامپیوتر وارد می کنید
    در مدل های جدید باطری های شارژی نظیر نیکل کادمیوم و نیکل متال و ... دیگر شارژ اولیه معنایی نداره.
    شما اگر به تمامی یوزر منیول های این نوع باطری ها و وسایلی که از اونها استفاده میکنند مراجعه بکنید هیچ
    صحبتی راجع به شارژ اولیه نمیبینید.
    تنها نکته ای که مهم هست و همه جا به اون تاکید شده،اور شارژ نشدن باطری هست.
    پس با این اوصاف بهترین راه این هست که بعد از تخلیه کامل شارژ،اون رو به شارژر بزنید و بعد از اینکه
    شارژ کامل شد اون رو از برق بکشید.شارژهای بعدی هم بهتره به همین صورت انجام بشن تا از تمامی
    سلول های باطری یکسان استفاده بشه و عمر مفید اون بالا بره.
    البته گفته میشه دشارژ شدن کامل به باتری آسیب می زنه

7. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آیا بدون داشتن گوشی آندروید میشه وایبر رو روی پی سی نصب و استفاده کــــــــــرد؟
    دوست عزیز بدون نصب و فعال کردن وایبر بر روی گوشی نمیتونین نسخه دسکتابشو فعال کنین!!!
    با شبیه ساز میتونین دور بزنین و از شبیه ساز به عنوان گوشی استفاده کنین وایبر رو فعال کنین
    بعد از اینکه شبیه ساز فعال بشه کد فعال سازی نسخه دسکتاپ وایر به وایبر گوشیتون اس میشه نه به خطتون!!!!

9. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز بدون نصب و فعال کردن وایبر بر روی گوشی نمیتونین نسخه دسکتابشو فعال کنین!!!
    با شبیه ساز میتونین دور بزنین و از شبیه ساز به عنوان گوشی استفاده کنین وایبر رو فعال کنین
    بعد از اینکه شبیه ساز فعال بشه کد فعال سازی نسخه دسکتاپ وایر به وایبر گوشیتون اس میشه نه به خطتون!!!!
    آقا یه سوال
    الان من خطمو گذاشتم تو یه گوشی آندرویدی ؛ وایبر نصب کردم روش ؛ با نرم افزار شبیه ساز هم وایبر نصب کردم
    حالا وایبر یه کد برای فعال سازی گوشی بهم داد ؛ من اونو تو شبیه ساز و نرم افزار زدم ؛ جفتش فعال شد ؛ مخاطبینم رو شناخت !
    حالا سیم کارت در آورد سیم کارت بنده خدا ( صاحب گوشی رو گذاشتم توش ) اما الان تو نرم افزار میبینم که مخاطبین من پاک شدن مخاطبین اون رو نشون میده !
    چیکار باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آقا یه سوال
    الان من خطمو گذاشتم تو یه گوشی آندرویدی ؛ وایبر نصب کردم روش ؛ با نرم افزار شبیه ساز هم وایبر نصب کردم
    حالا وایبر یه کد برای فعال سازی گوشی بهم داد ؛ من اونو تو شبیه ساز و نرم افزار زدم ؛ جفتش فعال شد ؛ مخاطبینم رو شناخت !
    حالا سیم کارت در آورد سیم کارت بنده خدا ( صاحب گوشی رو گذاشتم توش ) اما الان تو نرم افزار میبینم که مخاطبین من پاک شدن مخاطبین اون رو نشون میده !
    چیکار باید کرد؟
    ببینین دوست عزیز
    یه خورده پیچوندین شما منظورتون از شبیه ساز چیه؟ BlueStacks رو میگین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ببینین دوست عزیز
    یه خورده پیچوندین شما منظورتون از شبیه ساز چیه؟ BlueStacks رو میگین؟
    آره
    ببین من وایبر رو تو گوشی دوستم
    با شبیه ساز
    با سیماکارت خودم فعال کردم
    به هر حال گوشی که مال اونه بعد از فعال شدم
    سیم کارتشو گذاشت رفت

من الان از شبیه ساز میام میبینم
    که مخاطبین اون اومدن جای مخابین من تو وایبر

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آره
    ببین من وایبر رو تو گوشی دوستم
    با شبیه ساز
    با سیماکارت خودم فعال کردم
    به هر حال گوشی که مال اونه بعد از فعال شدم
    سیم کارتشو گذاشت رفت

من الان از شبیه ساز میام میبینم
    که مخاطبین اون اومدن جای مخابین من تو وایبر
    دوست عزیز من نمیدونم شما خودتون شماره تلفن داشتین دیگه چرا از گوشی دوستتون استفاده کردی؟
    شما خط خودتونو روشن بذار هر گوشی ای داری مهم نیست چون شبیه ساز قراره نقش گوشیه اندرویدی شمارو بازی کنه
    شما اون برنامه شبیه ساز رو ریختی و وایبر رو ازش باز کردی وقتی وایبر شماره خواست خط خودتو بده و کد فعال ساز رو بگیر
    البته اینو بگم احتمال زیاد شبیه ساز کد رو اس ام اس نمیکنه
    شما چندبار درخواست کد بدی یه گزینه میاد که از طریق تماس تلفنی کد رو براتون میخونه شما کدو باید بنویسی و بزنی تو شبیه ساز همین
    در مورد مخاطب باید بگم وایبر به صورتی هست که شماره های توی گوشی رو به عنوان مخاطب میشناسه یعنی شما هر شماره ای توی تلفنت سیو کنی اگه وایبر داشته باشه برنامه وایبر خودش اتومات پیداش میکنه از لیست مخاطبای گوشیتون و شما میتونین بش اس ام اس یا زنگ بزنین

14. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •