تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 231 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی خود گوشی چیزی به عنوان آپدیت تو منو هاش نداره؟!!!
    این ovi رو از کجا میتونم گیر بیارم؟نحوه ی کارکردش چه طوریه؟
    خود گوشی چیزی نداره که بزنی آپدیت بعد گوشی رو بزاری 1 ساعت دیگه بیای آپ دیت شده تحویل بگیری؟ یعنیهمه ی کار هارو خودش انجام بده؟
    کسی تا حالا به آنا آپدیت کرده؟
    چرا خود گوشی هم یه برنامه داره به اسم S W Update که می تونی با اون هم آپدیدت رو انجام بدی...
    اینطور که شنیدم یه فایل 27 مگی هست...

ولی پیشنهاد میشه گوشی رو با فونیکس آپدیت کنید تا تاثیر آپدیت رو به وضوح ببینید

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا خود گوشی هم یه برنامه داره به اسم S W Update که می تونی با اون هم آپدیدت رو انجام بدی...

ولی پیشنهاد میشه گوشی رو با فونیکس آپدیت کنید تا تاثیر آپدیت رو به وضوح ببینید
    برعکس. با فلش اپدیت کردن دردسر و ارورهای سیستمی ممکنه بده و کاربر باید با کار با فونیکس وارد باشه ضمناً فلش زدن حجم خیلی بیشتری داره چون تمام فایلهای سیستم عامل از ابتدا باید ریخته شه ولی با sw updater این مشکلات وجود نداره این مورد خیلی بیشتر پیشنهاد میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برعکس. با فلش اپدیت کردن دردسر و ارورهای سیستمی ممکنه بده و کاربر باید با کار با فونیکس وارد باشه ضمناً فلش زدن حجم خیلی بیشتری داره چون تمام فایلهای سیستم عامل از ابتدا باید ریخته شه ولی با sw updater این مشکلات وجود نداره این مورد خیلی بیشتر پیشنهاد میشه.
    خب اکثر پروداکت کدهای گوشی های موجود تو ایران از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنن...به همین خاطر میگم با فونیکس آپدیت بشه بهتره....(فونیکس هم یه قسمت داره که دیگه نیاز نیست سیستم عامل از پایه نصب بشه ...و در اصل فقط کار آپدیت انجام میشه....)

4. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون خوب اين اپديت كجاي گوشيه و كار كردن باهاش چه طوريه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ممنون خوب اين اپديت كجاي گوشيه و كار كردن باهاش چه طوريه؟
    شما #0000#* رو شماره گیری کن بعد Option>Check for Updates ... !
    البته این یــه راه دیگشه !

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من با آپدیت گوشیم به آنا به چند مشکل برخوردم. امیدوارم دوستان راه حلی براش داشته باشند.

1)گوشی رو که روشن می کنیم می خواد وصل بشه به Ovi قبل از اینکه کامل بالا بیاد. چه جوری باید قطعش کنیم که دیگه چنین چیزی نیاد ؟

2)ا تموم خوبی هایی که داره یه بدی هم داره که بدجور حالم رو گرفت.
    قبلا وقتی مثلا زبان نوشتاری ما روی فارسی بود و کانتکت ما همش انگلیسی ، برای سرچ کردن بین نام ها تو کانتکت احتیاج نبود که زبان رو به انگلیسی برگردونیم و سرچ کنیم. خودش هوشمند از بین حروف فارسی و انگلیسی که تو کانتکت استفاده کرده بودیم حروف رو میاورد و این عمل باعث سرعت بالاتر سرچ می شد.
    اما الان دوباره به شکل قدیم دراومده و باید تو کیبورد Qwerty تایپ کنیم و حتما هم زبان رو باید برگردونیم.
    گوشی قبلی من که 6630 بود اینجوری بود.
    خیلی ضد حال خوردم با این یه دونه.
    نمیشه هیچ جوری درستش کرد ؟

3)قبلا وقتی از اینترنت استفاده می کردیم ، نو قسمت Log مقدار Resived و Sent رو میزد که مثلا چند کیلوبایت انتقال اطلاعات داشتیم. اما الان دیگه نمیزنه.

4)گاهی اوقات گوشی تو قسمت Conectivity زمانی که با USB به PC وصله ، گیر می کنه و باید گوشی رو خاموش و روشن کنی.

داره خودمونی میشه sghu4me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    منم گوشیم رو به ورژن سیمبیان آنا آپدیت کردم
    Last edited by sghu4me; 20-08-2011 at 11:33.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

سلام به همگی
    بالاخره منم گوشیمو به آنا(Anna) آپدیت کردم بدون نیاز به فلش یا فونیکس یا ...
    release:symbian Anna
    software version:022.014
    software version date:2011-07-05
    custom version:022.014.C07.01
    custom version date:2011-07-05
    browser version:7.3
    java version:2.2
    خیلی جالب شده.
    سرعت پاسخ تاچ خیلی بیشتر شده
    شکل منوها عوض شده
    سرعت خود گوشی بیشتر شده (مثلا قبلا گوشیم توی مرورگر اینترنتش هنگ میکرد)
    کار باهاش یه جورایی نرمتر شده
    قسمت log گوشی عوض شده
    مرورگر اینترنتش عوض شده(ورژنش رفته بالاتر)
    قبلا وقتی یه عکس که با خودش گرفته بودم زوم میکردم طول میکشید تا وضوح پیدا کنه که الان اون مشکل رو ندارم
    برنامه fmtransfer گوشی عوض شده
    الان گوشی دستمه و دارم با عشق باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی نداره فقط موقع آپدیت به این نکات توجه کنید:
    1-با برنامه ovi suite آپدیت کنید.برنامه ovi suite باید آخرین ورژنش باشه.از سایت اصلی نوکیا دانلودش کنید(حجمش تقریبا 80 مگ هست)
    2- وقتی برنامه رو نصب کردین قبل از آپدیت گوشی، ازتون عضویت می خواد که همونجا میشه بدون دردسر عضو شد
    3-حجم فایل آپدیت 251 مگابایته که برنامه ovi suite اول دانلودش میکنه و سپس نصبش میکنه
    4-در طول مراحل آپدیت گوشی به کامپیوتر وصل باشه و از قطع اتصال اون جلوگیری کنید.تمام.
    دوستان اطلاعات ، نرم افزار و بازی هاتون روی خود گوشی و حافظه داخلیش کوچکترین تغییری نمیکنه و پاک نمیشه.حتی شماره هاتون و پیام ها
    تشکر یادتون نره
    Last edited by sghu4me; 20-08-2011 at 11:25.

10. این کاربر از sghu4me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

2

من با آپدیت گوشیم به آنا به چند مشکل برخوردم. امیدوارم دوستان راه حلی براش داشته باشند.

1)گوشی رو که روشن می کنیم می خواد وصل بشه به Ovi قبل از اینکه کامل بالا بیاد. چه جوری باید قطعش کنیم که دیگه چنین چیزی نیاد ؟

2)ا تموم خوبی هایی که داره یه بدی هم داره که بدجور حالم رو گرفت.
    قبلا وقتی مثلا زبان نوشتاری ما روی فارسی بود و کانتکتم ا همش انگلیسی ، برای سرچ کردن بین نام ها تو کانتکت احتیاج نبود که زبان رو به انگلیسی برگردونیم و سرچ کنیم. خودش هوشمند از بین حروف فارسی و انگلیسی که تو کانتکت استفاده کرده بودیم حروف رو میاورد و این عمل باعث سرعت بالاتر سرچ می شد.
    اما الان دوباره به شکل قدیم دراومده و باید تو کیبورد Qwerty تایپ کنیم و حتما هم زبان رو باید برگردونیم.
    گوشی قبلی من که 6630 بود اینجوری بود.
    خیلی ضد حال خوردم با این یه دونه.
    نمیشه هیچ جوری درستش کرد ؟

3)قبلا وقتی از اینترنت استفاده می کردیم ، نو قسمت Log مقدار Resived و Sent رو میزد که مثلا چند کیلوبایت انتقال اطلاعات داشتیم. اما الان دیگه نمیزنه.

4)گاهی اوقات گوشی تو قسمت Conectivity زمانی که با USB به PC وصله ، گیر می کنه و باید گوشی رو خاموش و روشن کنی.[/QUOTE]
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست من سلام
    1-من گوشیمو که آپ کردم مشکلی توی روشن شدنش ندارم و کاری به ovi نداره و مثله قبل کار میکنه.شاید تنضیماتش دست خورده.از قسمتsetting/connectivity/setting تنضیماتت رو چک کن که روی اتوماتیک نباشه
    2-مشکل تایپ؟؟؟من که اینی که گفتی ندیدم.توی قسمت پیام ها فارسیه و قسمت کانتکت هام انگلیسی و نیازی به عوض کردن زبان نوشتاری ندارم.خودش خودکار عوض میشه(خودمم تو شک انداختی دوباره چک کردم مشکلی نداشت)
    3-ای بابا اینم که بدون مشکل هست.از قسمت applications برو توی log بعد تب اول رو باز کن گزینه آخر نوشته data countor بازش کنی میبینی که کل اطلاعات ارسال و دریافتتو بر حسب kb یا Mb زده
    4-این مشکل هم نبود.میگم مطمعنی گوشیتو به آنا آپدیت کردی؟؟؟؟
    Last edited by sghu4me; 20-08-2011 at 11:25.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

ولی پیشنهاد میشه گوشی رو با فونیکس آپدیت کنید تا تاثیر آپدیت رو به وضوح ببینید[/QUOTE]
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    یه نگاهی به دوتا پست بالایی من بنداز
    Last edited by sghu4me; 20-08-2011 at 11:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •