تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 246 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

آقایون یکی لطف کنه فایل اجرایی بازی (اورجینال ) رو برام آپلود کنه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام دیشب خونه داییم بودم که فیفا xbox رو برای اولین بار بازی کردم و خیلی خوشم اومد و دیروز این بازیو واسه PC خریدم اما خیلی تفاوت داره خیلیم سخته
    از کجا میتونم آموزشاشو پیدا کنم؟ آخه خیلی امکانات داره ( آدم گم میشه توش)
    راستی یه آپدیت بود واسش دان کردم ولی نصبش ک کردم ازم اریج دیسک1 میخواست آخرین کرک ریلودد (اینو توضیح میدین) رو دان کردم ریختم ولی وقتی میخوام بازی میکنم کرش میکنه ، یبار اصلا وارد بازی نمیشدش ، یبار بعد از دو نیمه ک 90 دقیقه تمام شد کرش کرد خلاصه ک رو اعصابه حالا من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!
    H E L P
    M E
    P L Z

Last edited by ArminxXx; 21-02-2011 at 19:56.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقایون یکی لطف کنه فایل اجرایی بازی (اورجینال ) رو برام آپلود کنه
    ممنون
    ّبفرما دوست عزیز برای این دیر اپش کردم خودت میدونی اوضاع اینترنت خیطه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دیشب خونه داییم بودم که فیفا xbox رو برای اولین بار بازی کردم و خیلی خوشم اومد و دیروز این بازیو واسه PC خریدم اما خیلی تفاوت داره خیلیم سخته
    از کجا میتونم آموزشاشو پیدا کنم؟ آخه خیلی امکانات داره ( آدم گم میشه توش)
    راستی یه آپدیت بود واسش دان کردم ولی نصبش ک کردم ازم اریج دیسک1 میخواست آخرین کرک ریلودد (اینو توضیح میدین) رو دان کردم ریختم ولی وقتی میخوام بازی میکنم کرش میکنه ، یبار اصلا وارد بازی نمیشدش ، یبار بعد از دو نیمه ک 90 دقیقه تمام شد کرش کرد خلاصه ک رو اعصابه حالا من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!
    درسته فیفا با نسخه ایکس باکسش خیلی فرق داره خب اولین گزینه مربوط به بازی های دوستان اگزیبیشن بهش دوم گزینه گیم مد توش سه مد بازی داره be a pro مثل bal پی اس هست منیجر مد هم که خیلی توپه مثل مستر لیگ پی اس و تورنمنت هم واسه بخشهای مانند جارای فقط لیگ و کاپ ها هست وبعد از این در منو اصلی virtual pro داریم که یه شخصیت شبیه ساز خودتون هست میتونید در همه بازی ها اونو داشته باشید و در هر قسمت بازی کنید و قابلیت ها ی بازیکنتون رو ببرید بالا من از پچ نمیدونم ولی کم کرش داشتم فرصت نکردم پچ رو نصب کنم ولی کرک رو میتونی از داخل سی دی بازی که خریدی کپی کنی تو دایرکتوری بازی
    موفق باشید

4. 4 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

از دوستان محترم تقاضا میشود به جون عزیزاشون یکی آموزش پاس دادن صجیح رو به ما بگه من که هرچی پاس میدم به یار حریف میرسه عمرا بتونم 2-3 تا پاس سالم و سریع حتی تو جایی که حریف نیست بدم!!
    سلام،
    اول از همه بگم پاس دادن با كيبرد واقعا سخت تره تا با جويستيك...

شما اين مسيرو برو:
    MY FIFA 11---SETTINGS---CONTROLLER SETTINGS
    بعد تو اين قسمت مي توني انتخاب كني كه به ترتيب حالت سوييچ شدن بازيكنا، پاس، پاس تو عمق، شوت، سانتر، و پاس چيپ چي جوري باشه...
    اگه بزاريشون رو assisted، كارت راحت تر مي شه؛

اگه نباشه جاش خالی می مونه IranApadana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام به دوستان
    من ویندوز 7 32بیت داشتم که از 4 گیگ فقط 2.99 گیگ استفاده میکرد واسه همین 64بیت نصب کردم.اما الان که میخوام تنظیمات دسته بازی رو انجام بدم مشکل دارم.
    وقتی جهت ها رو بهش میدم داخل بازی که میشم حتماً باید آنالوگ روشن باشه و وقتی جهت رو نگه میدارم انگار فقط یک بار جهت رو زدم و رها کردمش و بازیکن حرکت نمیکنه.فقط یک لحظه به سمت جهت تغییر وضعیت میده.
    میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟
    اگه میشه لینک آخرین آپدیت بازی رو هم بدید ممنون میشم.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم،احتمال داره تو این پچ جدید که فیفا میده قدرت بازیکنا تغییر کنه؟
    خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین...

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان امروز اپدیت جدید فیفا برای سونی 3 و ایکس باکس اومد ولی مثل اینکه برا pc نیومده...
    اینم متنش(چون من زیاد انگایسی بلد نیستم خود متنو گذاشتم):
    Tomorrow/today is the big squad update when all the January transfer moves become available. Fernando Torres will be in your Chelsea squad, Andy Carroll lines up for Liverpool and Charlie Adam, erm, stays at Blackpool.
    Why does it take so long?
    We know that it seems like an incredibly long time to get the January transfer action ready for you to use, but it’s a complicated process that has to be tailored to and tested on each individual platform. We have literally 1000s of researchers across the world reviewing the database and making sure that every detail for every team and every league that we use is spot on. We want to get it right for you, and that takes time.
    When, exactly, is it happening?
    Wednesday 23 February... when we have an exact or pretty definite timeframe we’ll update this article.
    Which platforms are getting the updates?
    PS3 and Xbox 360 are getting the updates tomorrow. It will be a little bit longer for people using PCs and other platforms.
    How do I get the updates?

• Load up FIFA 11
    • Navigate to My FIFA 11
    • Edit Teams
    • Squads
    • Download updates (assumes you’re signed in)

What changes can we expect?
    The top five has some familiar names: Messi, Casilla, Cristiano Ronaldo, David Villa and Drogba. You should expect to see stat boosts for Premier League players like Gareth Bale and the afore-mentioned Andy Carroll and Charlie Adam. Chelsea remain the highest rated English Premier League team with an 83, equalled by Real Madrid and Barcelona in Europe.
    You can hear more details about the changes and what goes in to getting this update ready from producer Matthew Smith on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Let us know if the updates are improving your game in the comments below or through [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ولی احتمالا همین روزها برا pc هم میاد
    Last edited by LiverBarca; 23-02-2011 at 12:50.

9. 5 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی خبر خوبی بود من دیشب آپدیت کردم اسکواد رو ولی قبلی بود رسیدم خونه دوباره آپدیت می کنم بینم جریانش چیه عجله دارم ببینم کریمی توی شالکه 04 چه شکلی ساخته شده و چه قدرتاش در چه حدی هست باید جالب باشه...

11. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام،
    اول از همه بگم پاس دادن با كيبرد واقعا سخت تره تا با جويستيك...

شما اين مسيرو برو:
    MY FIFA 11---SETTINGS---CONTROLLER SETTINGS
    بعد تو اين قسمت مي توني انتخاب كني كه به ترتيب حالت سوييچ شدن بازيكنا، پاس، پاس تو عمق، شوت، سانتر، و پاس چيپ چي جوري باشه...
    اگه بزاريشون رو assisted، كارت راحت تر مي شه؛
    آقا دستت درد نکنه ، من که هرجا این سوالو پرسیدم کسی بلد نبود ، باز هم تشکر فراوان از راهنمایی.

13. این کاربر از nilmar10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اگه کسی آپدیت جدیدو گرفته اعلام کنه.
    چطوری میشه آپدیت کرد،ماکه سی دی کی اصلو نداریم تا از طریق خود بازی آپدیت کنیم.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •