تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 309 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري.
    مال منم همینظوری بود که میگی (توی وین 7) اد-هاک رو میاورد و پیر-تو-پیر هم میشد ولی شبکه نمیداد. بعد از استفاده این نرم افزار درست شد. البته پسورد رو نمیگرفت با حروف و ارور میداد. یه عدد 5 رقمی دادم بش درست شد. نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فقط عدد بده جای پسورد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست 1857 رو چک کن ببین چیزی ازش میتونی در بیاری کارت راه بیافته دادا؟ کجایی مگه

2. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مال منم همینظوری بود که میگی (توی وین 7) اد-هاک رو میاورد و پیر-تو-پیر هم میشد ولی شبکه نمیداد. بعد از استفاده این نرم افزار درست شد. البته پسورد رو نمیگرفت با حروف و ارور میداد. یه عدد 5 رقمی دادم بش درست شد. نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فقط عدد بده جای پسورد
    کد:
    password و wep را چك ميكنه،ديروز هم عدد دادم اكي كرد. حالا شب چك ميكنم با برنامه اي كه داديد نتيجه رو ميگم فقط ويندوز من ايكس پي هست كه اميدوارم روش كار كنه.
    كجام؟ اينكه كه گفتم "جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند" رو ميگي؟ يكجور خوابگاه دانشجويي! ؛)
    Last edited by dimoqwe; 06-07-2011 at 14:55.

4. این کاربر از dimoqwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان ..من الانروی گوشیم رام سیانوژن ریختم _ میخاستم لطف کنید رام miui که انگلیسی باشه وروش نصبشو بهم بگید..خ ممنون

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

password و wep را چك ميكنه،ديروز هم عدد دادم اكي كرد. حالا شب چك ميكنم با برنامه اي كه داديد نتيجه رو ميگم فقط ويندوز من ايكس پي هست كه اميدوارم روش كار كنه.
    كجام؟ اينكه كه گفتم "جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند" رو ميگي؟ يكجور خوابگاه دانشجويي! ؛)
    برنامه فقط روي وين 7 كار ميكنه...

7. 2 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان ..من الانروی گوشیم رام سیانوژن ریختم _ میخاستم لطف کنید رام miui که انگلیسی باشه وروش نصبشو بهم بگید..خ ممنون
    کد:
    How To Install from Scratch

If you have 2nd Init installed already skip to step 3, if not start at step 1. These steps assume you already have flashed the Nordic Froyo rom to your Defy.

1. Download Defy 2nd init installer, easiest way is from market.
    2. Run the 2nd init installer following the instructions closely.
    3. Boot into Custom BootMenu by pressing volume down when device flashes a blue led at bootup. Set default boot mode to 2nd init.
    4. Select Recovery, Custom Recovery. Choose "Wipe Data/Cache" option. Let finish.
    5. Choose Install .zip from SD Card, select MIUI rom .zip and let it finish.
    6. Let the rom boot for first time. It will be in Chinese but do not worry. Reboot into BootMenu again.
    7. Select Custom Recovery, Install .zip from SD Card. Choose MIUI Eng Language Pack .zip and let it install. Let rom boot.
    8. Notice some text is still Chinese, go to Settings, Language and make sure it is English UK or US. Boot into BootMenu and Custom Recovery one last time and select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot.
    9. Done! Enjoy!

9. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

2.3 برای لنز سبزا نیومد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Dear my friends, as I don't have persian kb, I write this post in english, now I am writing with my defy. The point was that I had to turn off my firewall which I hadn't done last night.
    Next step is to persionize my defy!
    Many thanks

12. این کاربر از dimoqwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

why can't I connect with opera? This is defult browser of defy, now I am not able to see farsi word. I see just separated alphabet

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري. همين مشكل رو با سيم يو اس بي و بلوتوث هم دارم. توي هر دو اطلاعات ارسال و دريافت ميشه اما تنها مشكل براي هر سه تا اينترنته! يو اس بي زدم همه برنامه ها نصب شد و شناخت و اطلاعات رد و بدل شد و اون گزينه Tethering رو هم ميزنم. اما دريغ از اينترنت!!! مطمئنيد برنامه ديگه اي نبايد بريزم؟ تيكي، چيزي؟ تنظيمي؟ شبكه اي؟
    کد:
    این tethering یعنی share کردن اینترنت گوشی برای کامپیوتر. چیزی که شما دنبالشی reverse tethering هستش. نرم افزار connectify هم که دوستمون معرفی کرد واسه win 7 کاربرد داره. کلا win xp توی ad-hoc اذیت می کنه. من گاهی اوقات میتونم کانکت بشم. گاهی اوقات هم اصلا دوتایی بهم وصل نمی شن.
    شما کاکنشن اصلی اینترنتت رو تو کامپیوتر share کردی؟

15. 2 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

why can't I connect with opera? This is defult browser of defy, now I am not able to see farsi word. I see just separated alphabet
    اگر از اپرا ميني استفاده ميكنيد آنرا پاك كنيد و از Opera Mobile Web Browser v11.10.1107051709 استفاده نماييد كه فارسي را نيز ساپورت ميكند...

کد:

17. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •