اون dlc كه شما ازش نقل قول كردين قديميه ولي اون يكي كه هنوز نيومده و اسمشم فرق مكنه جديده...
اون dlc كه شما ازش نقل قول كردين قديميه ولي اون يكي كه هنوز نيومده و اسمشم فرق مكنه جديده...
مدتی بود که از بزرگان بازی های رایانه ای خبری نبود و مدتی بود که جای یک بازی درست و حسابی در بازار های ایران واقعا خالی بود. بالاخره انتظار ها به پایان رسید و علاقه مندان به سبک بازی های گانگستری به ارزوی دیرینه ی خود رسیدند . شماره ی دوم از بازی مافیا پس از ۸ سال انتطار برای تمامی کنسول های نسل جدید بازی های رایانه ای عرضه شد . این شاهکار بزرگ و در عین حال بدون نقص ثابت کرد که هنوز ایده ها و خلاقیت هایی پیدا می شود که بتوان ان را به یک اثر فوق العاده هنری تبدیل کرد.......
متن کامل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!!!این شاهکار بزرگ و در عین حال بدون نقص
بازی بزرگ هست اما بدون نقص نیست به هیج وجه مشکلات بازی بسیار زیادن !!!
باگ های زیاد ، گیم پلی تکراری ، گرافیک خوب که شاهکار نیست و ..اینا همه مشکلای بازی بودن
این نقد بنظر نویسندش متعصبانه نظر داده و گرنه این حرف در ابتدای نقد کمی عجیبه !
یک ساعت دیگه مونده تا دانلودم تموم بشه ، یکم دیگه صبر کنید!!!
ممنون عزیز.ما منتظر خبرت هستیم.دانلود شد اگه درست بود بگو تا ماهم بهش حمله کنیم![]()
دمت گرم...ما هم اکنون منتظریم
دوستانی که متوجه داستان بازی نمیشد، لطفا کل بازی رو زیر سوال نبرند!یا سعی کنند زبانشون رو تقویت کنند یا ترجمه فارسیش رو بخونند!
هی میان مینویسن داستانش مبهم بود، من نفهمیدم، بازی چرندی بود، معلوم نشد چی شد!ای بابا!
بازیش قشنگ بود ولی من از vito تو چپتر 14 حالم بهم خورد
همونی که مربوط میشد به مافیا 1
خیلی ناراحت شدم![]()
بله اجرا میشه
بچه ها تست کردم . درست بود . کار میکنه . فایل فشرده 350 مگابایتی رو از یکی از لینک های زیر دانلود کنین و محتویاتش رو به فولدر dlcs در پوشه pc انتقال بدین.
لینک های دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز هرکدوم خواستید دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونین از مدیافایر هم بصورت دو پارت مجزا بگیرین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوصیه : دوستانی که موفق نشدند dlc های قبلی رو اجرا کنند احتیاط کنند . نمی تونم تضمین کنم این dlc براشون کار کنه . نمیخوام شرمنده دوستان بشم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)