تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 376 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارادونا در راه انگلیس: روزي مي رسد كه دوباره مربي يك تيم شوم

روزنامه كلاريون به نقل از منابع نزديك به مارادونا نوشت كه او قرار است با باشگاه فولام مذاكره كند.

سایت گل- رسانه هاي آرژانتيني خبردادند كه ديگو مارادونا قرار است ماه آينده به لندن برود تا پيشنهاد يكي از باشگاه هاي ليگ برتر انگليس را بررسي كند.

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاري رويترز، روزنامه هاي لاناسيون و كلارين به نقل از مارادونا نوشتند:‌ ماه فوريه به انگليس مي روم تا در جريان جزييات يك پيشنهاد قرار بگيرم. سرمربي سابق تيم ملي آرژانتين افزود: اگر آنها من را متقاعد كنند پيشنهادشان را مي پذيرم.

وي توضيح بيشتري درباره اين پيشنهاد نداد ولي روزنامه كلاريون به نقل از منابع نزديك به مارادونا نوشت كه او قرار است با باشگاه فولام مذاكره كند. مارادونا پيش از اين در يك نشست خبري گفته بود: من درمانده نيستم ولي مي دانم روزي مي رسد كه دوباره مربي يك تيم شوم.

مارادونا از زماني كه تيم ملي آرژانتين با نتيجه 4 بر صفر به آلمان در جام جهاني باخت و از پست سرمربيگري اين تيم كنار رفت تاكنون هيچ شغلي نداشته است. رسانه ها اين روزها بر آينده شغلي كاپيتان سابق تيم ملي آرژانتين متمركز شده اند و خبرهايي تاييد نشده از پيشنهاد باشگاه استون ويلا به مارادونا منتشر كرده بودند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/10

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لیورپول تو بدترین شرایطش قرار داره(مخصوصآ این چند هفته ی اخیر رو)
    قبول دارم! اما یه تیمی مثل وستهام که ته جدوله و از همه تیم ها شرایطش بدتره، میاد تو یه لیگ کاپ به منچستر 4 گل میزنه و حذفش میکنه...
    1-اولین بدشانسیمون این بود که بازی تو خونه ی شما بود...
    برنامه‏‏ی رقابت هاست... ما هم داربی منچستر رو تو استادیوم سیتی برگزار کردیم... این نه بد شانسی نه دلیل باخت... خودتون تو بازی 3 - 2 (که منچستر برد) بازی 2-0 عقب رو لیورپول دو بر دو کرد...
    تو اف ای کاپ هم مساوی کردن رو برای همین موقع ها گذاشتند که بازی مجدد بیاد تو خونه‏ی یه تیم دیگه!!
    2-به نظر من اصلی ترین دلیل باختمون خوردن گل تو دقایق اول و اونم به وسیله ی پنالتی بود(که به نظرم اصلآ پنالتی نبود اون حرکت اگر)خوب اگه هر تیمی بود روحیش به هم میریخت دیگه
    اتفاقا به نظر من اصلی ترین دلیل باختتون این بود که برنامه مناسبی واسه نیمه دوم نداشتید! من به عنوان یه بیننده تو نیمه دوم برنامه‏ی لیورپول رو در درجه اول تلاش نکردن برای خارج شدن از وضعیت دفاعی و توپ گیری از یونایتد بودش! فردیناند و اوانز با رافئل و اورا در عرض اونم تو وسط زمین گاه بیش از 10 تا پاس پیاپی می دادند، اما لیورپولی ها نمیومدند توپ رو بگیرند... ضمنا اتکا به ضد حمله و غافلگیری و شروع مجدد هم فاز دوم برنامه‏ی لیورپول اونم از ابتدای نیمه دوم بود! که البته یه موقعیت فوق العاده واسه لیورپول به وجود اومد (اگه اشتباه نکنم ضربه کاشته میرلس بود که با واکنش عالی کوژاک به کرنر رفت)
    در صورتی که به نظر من لیورپول باید میانه میدان رو از آن خودش می کرد! اونا با از دست دادن جرارد بهتر بود در ابتدای نیمه دوم یه هافبکی مثل شلوی (یا حتی پولسن) رو میاورد جای مهاجمی مثل کویت (یه مهاجم کم می کرد) و تو 10 دقیقه یه ربع پایانی بازی دست میزد به کارای انتهاری و آوردن بابل و انگوگ.
    به هر حال...
    این دلیلی که شما آوردید جالب نیست! شما 30 دقیقه یه تیم 11 نفره داشتید و 60 دقیقه هم ده نفره بودید! 90 دقیقه هم اختلاف گل (با توپ گیری های رینا و بدشانسی منچستر) یه گل بودش... من مسائل روحی روانی رو قبول دارم... اما اونجا لیگ ایران نیست که یه تیمی با یه گل سریع روحیش رو از دست بده! اتفاقا لیورپول هم خیلی سریع خودش رو تو خونه حریفش بعد از گل جمع کرد و 15 دقیقه اول هم بهتر از منچستر هم بودش... ضمنا در مورد خطا: اگر هم پشت پا به برباتوف زد و هم با دستش کمی اونو شارژ کرد...
    3-اخراج بازیکنمون اونم تو دقیقه 30(اگه اشتباه نکنم)اونم چه بازیکنی(استیون جرارد)که دیگه کلآ شیرازه ی تیممون رو از بین برد(داور باید زرد میداد ولی قبل از داور نمیدونم اصلآ جرارد به چه دلیلی اون تکل رو رفت)در کل شانس منچستر رو بازم ثابت کرد
    آره! اخراج جرارد خیلی تاثیرگزار بود! اما فقط تو 15 دقیقه پایانی نیمه اول! همونطور که گفتم لیورپول برنامه مناسبی برای کسب حداقل یک مساوی هم نداشت...
    راجع به خطای جرارد هم توضیح کافی رو دادم... فردوسی پور (که خودش عاشق لیورپوله، ولی انصافا بی طرفانه گزارش می کنه) کارت زرد رو بیشتر بابت این می گفت که هم جرارد و هم کریک برای گرفتن توپی که اگه اشتباه نکنم رافائل خیلی کم جون به کریک انداخته بود، می رفتند... ولی وقتی جاگیری وب و صحنه خطا رو از زوایای مختلف دید مثل خود جرارد و دالگلیش متقاعد شد که کارت قرمز درست بوده...
    در کل استدلال جالب دارید!، تیم شما تکل میزنه، تیم ما شانس میاره!!
    خوب تو این شرایط منتخب جهان هم بود میباخت اونم با گل بیشتر(به بازیکنانمون افتخار میکنم که تو این شرایط از منچستر گلی نخوردن)،شما انتظار داشتین تو این شرایط حمله هم نکنین!!!
    در کل شانس چیز خوبیه،ولی نمیدونم چرا بین همه به طور مساوی تقسیم نمیشه
    مطمئنم اگر در ظاهر هم با حرفهام مخالفت کنین در باطن نمیتونید
    در کل کاش داوری فوتبال هم مثل کشتی بود تا در حق هیچ تیمی ظلم نشه..
    تیم منتخب جهان پیشکش! تیم غلام پیروانی هم بود و یک گل و یه بازیکن از تیم مقابلش عقب بودش، تاکتیک هایی رو پیاده می کرد که حداقل چند موقعیت خطرناک، در جریان بازی روی دربازه حریف ایجاد بشه!
    بعد دادا شما بیشتر به تیر دربازه و عدم تمام کنندگی بازیکنان منچستر و همچنین مقادیری هم به توانایی های رینا افتخار کن!
    ضمنا ما انتظار داشتیم که لیورپولی مشابه لیورپول هاجسون در لیگ ببینیم که اختلاف دو گل رو تونست جبران کنه...
    آره خداییش! وقتی برباتوف ضربه سری که قشنگ اومد رو سرش رو زد بیرون، میخواستم سرمو بکوبم به دیفال!!
    میبینی که در ظاهر مخالفت کردیم و در باطن هم شد! (با لحن بلد الملک بخون!)
    بازیکنانتون به فونون کاراته علاقه دارند، شما به داوری در کشتی! در کل چه شود!!
    یاعلی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ظاهرا لیورپول از دقیقه 30 بازی 10 نفره شده بعد چه جوری منچستر فقط با یه گل اونو برده؟!
    اگر هت تریک پپه رینا در گرفتن موقعیت و درخشش اون نبود چه بسا فاجعه رقم میخورد برای لیورپولی ها .

در بازی منچستر یک نکته ای وجود داشت که چندان دلچسب نبود ؛ اون هم عرض دادن به بازی در زمان های نامربوط ، معمولا عرض دادن به بازی در دوزمان به کار میاد :

1- موقعی که تیم حریف به صورت متراکم در نیمه ی خودی هستند ،

2- در زمان ضد حمله و به منظور افزایش نیروی انسانی تهاجمی ( یا به عبارتی اضافه شدن یار ) و ایجاد فاصله بین مهره های دفاعی حریف

اما منچستر دیشب در لحظاتی اقدام به این عمل می کرد که هیچ یک از شرایط بالا برقرار نبود و در کل هم سود فنی ای نداشت برای منچستر .

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان بحث فایده ای نداره،شما حتی قبول نمیکنید که ما بدشانسی اوردیم!!!
    انشالله میخورین به بارسا تو لیگ قهرمانان و اونجا میبینیم کی قویتره....

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

بازی رفت رو من ندیده بودم،یعنی تو اون بازی هم گل رو تو دقایق اخر زدین؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا شما دیگه کی هستین!!!!!!!!دیگه سلطان شانس به قران لقب شماست....
    دوست عزیز شانس منچستر تو کل دنیا معروفه،خوب این شانس شماست که جرارد اون تکل رو رفت و 10 نفره شدیم،این شانس شماست که بازی تو خونه ی شما افتاد،این شانس شماست که داریم از داور میخوریم...
    از اون دوست بالایی هم بینهایت ممنونم

این منطقت منو کشته ...
    ..
    یه سوال ؟ این ورمائلن هنوزم تو آرسناله؟
    ...
    با تشکر از پست به یاد ماندنی حسین
    Last edited by *M!L4D*; 10-01-2011 at 18:02.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

کلآ دوستان زدن گل تو دقایق-5 و+85 و+44 روحیه هر تیمی رو داغون میکنه و بهترین شانس برای تیم حریفه،تازه اگر با پنالتی اونم پنالتی نادرست زده بشه دیگه ببینین چی میشه؟؟؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

کلآ دوستان زدن گل تو دقایق-5 و+85 و+44 روحیه هر تیمی رو داغون میکنه و بهترین شانس برای تیم حریفه،تازه اگر با پنالتی اونم پنالتی نادرست زده بشه دیگه ببینین چی میشه؟؟؟
    تمام اون دقایقی که یونایتد گل زده در محدوده ی زمان بازی هست ...
    آخرا دیگه بازیکنا وقتی بازی 0-0 هست نمیان بگن آخره بازیه گناه دارن بهشون گل نزنیم (روحیشون خراب میشه :دي)

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خوب منم میدنم که همشون تو بازی هست ولی واقعآ بد جور اعصاب ادمو خورد میکنه.....
    در کل شما هم قبول کنین اگه تو این دقایق گل بخورین خیلی عصبی میشین...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینا همش برمیگرده به روحیه فوق العاده تک تک اعضای یونایتد! اینو قبلا هم گفته بودم! ولی یه بار دیگه باید بگم! وقتی سیتی رو فصل پیش تو لیگ کاپ 3 - 1 زدیم و گل صعودمون رو رونی در دقیقه 93 زد، گزارشگر بازی بعد از سوت پایان جمله به یادماندنی ای رو گفت که بهش افتخار می کنم. گفتش:
    !Manchester United Never Ever EVER Give Up
    با تشکر از پست به یاد ماندنی حسین
    عرض ادب میلاد جون!

داره خودمونی میشه naderfar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بحث فایده ای نداره،شما حتی قبول نمیکنید که ما بدشانسی اوردیم!!!
    انشالله میخورین به بارسا تو لیگ قهرمانان و اونجا میبینیم کی قویتره....
    خوب منم میدنم که همشون تو بازی هست ولی واقعآ بد جور اعصاب ادمو خورد میکنه.....
    در کل شما هم قبول کنین اگه تو این دقایق گل بخورین خیلی عصبی میشین...

ماشاالله منچستریا خیلی زیادن یدونم لیورپولی داریم

من نمی دونم بارسلونا چه ربطی به لیورپول داره من که از خدام یکبار دیگه به بارسلون بخوریم تا انتقام فینال دو سال پیشو بگیریم

کلا کی میگه منچستر خوش شانسه
    سال پیش به صورت باور نکردنی به بایرن باختیم اونم چه گلایی! چه دقایقی! چه اشتباهات داوری!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •