شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...
تازه به نظر من میرفتی mkv دی ال میکردی با حجم یک سوم و همون کیفیت!!!
شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...
تازه به نظر من میرفتی mkv دی ال میکردی با حجم یک سوم و همون کیفیت!!!
:شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...![]()
نمی دونم چرا صبا اینجوریه.من دیشب حول و حوش 420 مگ دان کردم.
شما که از روش dc استفاده نکردی 3 گیگ شب دانلود میکنی حالا ما بدبخت با روش dc به زور 400 تا میگیریممن که خیلی از صبانت راضی هستم
تستهای اکانت شبانه که نزدیک به 3 گیگ دانلود کردم
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
سرویس 128 3 ماهه 5 گیگ (کرمانشاه)
صبانت هم توی قم سرعتش کم شده هم Delay اش زیاد.
بابا اینقدر به این دوستمون گیر ندید! ختمشید شما هاااا...
حالا نکته جالبش اینجاست که اکانت شبانه ایشون، هر یک ساعت / DC رو نداره؛ 4 ساعت اتصال بدون قطعی همگانی guest!! اسپیدتست.نت هم که سرعت دانلود رو 216.4kB/s ثبت کرده؛ دیگه یعنی رسماً کویــــــت...![]()
فکر کنم این دوستمون اشتباهن با اکانت روزانشون وصل شدن چون اگه اون هر 1 ساعت dc رو نداشته باشه دائم وصله و شبانه روز بعد ساعت 7 هم میتونه دانلود کنه
دوستان من الان صبانت دارم ولی بخاطر شبانه ی خرابش میخوام کوچ کنم.به نظر شما از چه شرکتی بگیرم که:1-پینگش برای بازی آنلاین خوب باشه در حد همین صبانت-2-دانلود شبانه رایگانش بهتر از صبانت باشه-3-سرعت روزانهش معمولی باشه
در ضمن من دانشجو هستم میتونم 256هم بگیرم اگر گزینه ی مناسبی میدونید راهنمایی کنید ممنون![]()
البته اگه دوستمون اشتباه نکرده باشه و از اکانت روزانه به جای شبانه استفاده نکرده باشه!!!! چون سیستمش انگاری روی NAT تنظیم شده![]()
البته یه نکته هم هستش که از ساعت 7 الی 7:45 سرعت بالا میره ! شاید این دوستمون تو این بازه زمانی فقط این سرعت رو داشته باشه !
مخلصیم .
نه در تمام طول شب همین سرعت رو داشته , 2 مگ رو که حساب کنی میشه ساعتی 900 مگ که میشه 4 ساعت 3600 مگ با افت سرعت و ... تقریبا درست در میاد البته احتمال زیاد این کاربر از طرف صبانت اومده چون که هر 1 ساعت براش DC نشده و دلایل دیگه که واضحه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)