تکلیف ما که تغییر رشته دادیم و فارغ التحصیل هم هستیم چی میشه؟![]()
تکلیف ما که تغییر رشته دادیم و فارغ التحصیل هم هستیم چی میشه؟![]()
nafas دمت گرم خیلی خبر خوبی دادی اگه اینطوری باشه که واسه ما 15 % باشه خیلی خوب میشه .
من بازم ممنونم اینشااله جبران کنم.
علیک سلام
قرابت معنایی رو من کلا بلد بودم (شاید بخاطر اینکه نحوه خوندن شعرم خوب بود . آخه اگه بتونی صحیح بیت رو بخونی خود به خود متوجه مفهومش میشی) واسه همین کتاب خاصی استفاده نکردم ولی اگه میخواستم کتاب خاصی استفاده کنم قطعا از قرابت معنایی هامون سبطی (انتشارات دریافت) استفاده میکردم چون دیدم کتابشو خیلی عالیه فقط یکم پر حجمه باید از الان شروع کنی به خوندنش
در مورد ژنتیک من از روی ژنتیک آرامفر خوندم (تخته سیاه) واقعا عالی کار کرده . تا سال 87 هرچی تست میومد نمونش توی کتاب آرمفر بود (من چاپ 87 رو از یکی از دوستام گرفتم روی جلدش آدرس داده بود فلان تست توی فلان صفحه کتاب درسی تخته سیاه نمونش حل شده!)
کتاب فیزیک اندیشه سازانم تا الان هیچ کدوم از دوستام نداشتن. ولی من اگه بتونم شماره یه کتابفروشی رو پیدا میکنم بهت میدم که قطعا داره و واست پستش میکنه![]()
پارسال از چندین نفر پرسیدم
امسالم که خودم پشت کنکوریم
چون قرار بود شهرمون هم بره منطقه 2
کلی پرسیدم اینطور که به من جواب دادن گفتن برای ما تغییری نمیکنه
حتی توی ثبت نام کنکور یه بخشی داره که میگه اگه پارسال امتحان دادی و کد داوطلبی پارسالت رو داری وارد کن !
همه چیز مشخص میشه !
اگه میخوای مطمئن شین هم میتونین از برنامه های ماله کنکور بپرسید !
مثل برنامه کانون در رادیو
یا برنامه شبکه آموزش هر شب فکر کنم ساعت 7:30 شروع میشه ! اس ام اس هم بزنین جواب میدن !
تغییر رشته بنظرم معدل توش نیاد نمیدونم ! یعنی قبلا 2-3 سال پیش تاثیر نداشت
ولی الان چون درس رو تاثیر میدن ! ممکنه درسای مشترک مثل دینی و عربی و ادبیات و زبان رو تاثیر بدن !
اینارو باید شفاف سازی کنن
nafas دستت درد نکنه بابت همه چی![]()
ای بابا.. بچه ها از درس های نهایی، من حسابان 19.5 شدم، جبر 18.5، شیمی 18 (همین طور میاد پایین!!) هندسه 17، فیزیک 16 چون یه ربع مونده به امتحان از زیر سِرُم کشیدنم بیرون و در سی دقیقه امنحان دادم.. آهان، عربی هم 15. زیر 15 دیگه ندارم : دی
الان با توجه به تاثیر نمرات نهایی، به نظرتون من از همین الان درس خوندن رو بزارم کنار؟!!
بعد امتحان های پیش که نهایی شده.. سطح سوالا فکر میکنید چه جوریا باشه؟ من تا حالا جز شیمی که بدبختی نهایی نشده، لای هیچ کتاب اختصاصی رو باز نکردم! خـــیـــلی حس بدیه..
سلام
دوستان من من فارغ التحصیل پیش دانشگاهی ریاضی 89 هستم
کنکور 90 می خوام تجربی شرکت کنم
حالا تا سوال اساسی
1- امسال علاوه بر معدل سال سوم معدل پیش رو هم اضافه می کنن ؟برای فارغ التحصیلان 90 هست یا سال های گذشته هم اعمال میشه ؟
2- من شنیدم با تغییر رشته معدل رو مطابقت میدن برای رشته جدید و یکم تاثیرش تغییر می کنه
مثلا من که ریاضی بودم اومدم تجربی مشخصه توی امتحاناتم درسی به نام زیست نبوده و نمره ای ندارم
برای همین یک مقداری از اون 15 درصد تاثیر کم میشه و همچنین تاثیر شیمی بیشتر میشه و.... این موضوع درسته ؟
سلام دوست عزیز من کامل در جریان نیستم ولی تا اونجا که فهمیدم امسال پیش تاثیر نداره و فقط سوم تاثیر داره 25% ولی این 25% برای کسانی که سال اول هستن و برای من که سال دوم هستم مطابق سال پیش 15 درصد هست ادامشم دوستان جواب میدن شرمندم
سلام دوستان من با کمک nafas یاد گرفتم کارناممو بزارم ولی مسخرم نکنید نکاتی که میبینیدو ایرادو ... بهم بگید شرمنده همتون راستی این واسه 5 اذر:
![]()
من قرابت سبطی رو شروع کردم دارم میخونم املاء سبطی +ارایه رمزنه و کلک + تاریخ ادبیات کلک رو دارم
می خوام بپرسم اگه فقط اینا رو بخونم کتاب درسی و گاج سبز و... رونخونم میتونم بالای 50 بزنم ادبیات رو ؟ ممنون میشم اگه جواب بدی چون خودت ادم موفقی بودی ازت میپرسم اگه از هم دانشجو هاتم بپرسی که عالیه فکرکنم این سوال خیلیا باشه بازم ممنوناز جوابت پیشاپیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)