دو صفحه ی قبلی تاپیک رو بخوانید، توضیح داده شده.
با سلام
گفتم قبل از این که بعضی از افراد از این مسئله سوء استفاده کنند خودم این مسئله را بیان کنم.
شرکت کومودو در تست شرکت virusbtn.com شرکت کرد و نتوانست رتبه ای بیاورد.
و هم اکنون در تست AV-Test.org نیز شرکت کرد و باز هم نتوانست رتبه ای بیاورد.
(از shahabprince عزیز به خاطر معرفی تست شرکت AV-Test.org متشکرم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------
بنده بارها گفتم که خودم به شخصه تست هیچ شرکتی را قبول ندارم و اگر هم نتایج تست را در پست های من میبینید برای دوستانی گذاشتم که به این نتایج اهمیت می دهند.
یکی از دلایلم که به این تست ها اعتماد ندارم این است که :
مثلا برای eset smart security 4 که تمامی تست ها شرکت کرده بهترین نتایج را هم کسب کرده اما خود من زمانی که از این سوئیت امنیتی استفاده می کردم بارها سیستمم الوده می شد و می بایست ویندوز را عوض کنم.
اگر یک مخرب در AV-DB این سوئیت نباشد و شما نا اگاهانه ان مخرب را اجرا کنید سیستم شما الوده می شود.
اما خود من بارها ضدویروس کومودو را غیر فعال کردم و بعد ویرس را اجرا کردم اما با وجود سندباکس الوده نشدم.
*من به خودم بیشتر از شرکت ها اعتماد دارم.
------------------------
در نهایت باید بگم بله من این ضعف کومودو را قبول دارم که تا کنون در هیچ یک از تست های ضدویروس به جز یکی(شرکت matousec که رتبه اول را اورد) مقامی نیاورده.
اما این باعث نمی شود که من کومودو را حذف و یک سوئیت امنیتی دیگر را نصب کنم(چون من خودم برای سیستمم تصمیم می گیرم).
**این ها همه نظرات شخصی من بود
با تشکر
Last edited by M.Hashemi; 31-01-2011 at 00:48.
این خوشکله . اسم کاربرا رو کجا مینویسید ؟![]()
خب اين هم يه تاييد ديگه روي حرفاي من. بارها گفتم كه Comodo فقط در زمينه HIPS موفق هستش ولي در تمام موارد ديگه جزو ضعفيترين ها محسوب ميشه.
فايروال بدون Network attack Detection
آنتي ويروسي كه در تمام تستها شكست خورده.
Self Defense ضعيف
نداشتن Online Banking
نداشتن Anti Spam
نداشتن Web Control
Last edited by outpost; 31-01-2011 at 10:41.
ضعف Comodo در جلوگيري از نشت اطلاعات
Malware Research Group يكي از گروههاي امنيتي بسيار شناخته شده هستش كه نرم افزارهاي امنيتي رو تست ميكنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين شركت براي اينكه ضعف فايروال كمودو رو نشون بده يه آزمايش رو ترتيب داده و روي اينترنت گذاشته.
شرح عمليات :
Malware Research Group يه فايل رو اجرا ميكنه. در هنگام اجرا كمودو هيچ اخطاري نميده . نه فايروال و نه HIPS هيچكدوم عكس العملي به اجراي فايل نشون نميدن.
شخص وارد سايت Paypal ميشه و اطلاعات Logon خودشو وارد ميكنه.بعد نشون ميده كه اون فايل تونسته اطلاعات Paypal و logon رو به سايت Malware Research Group بفرسته و نرم افزار كمودو هم در اين بين هيچ واكنشي نشون نداده. اين آزمايش رو گذاشتم تا بدونيد كه حتي HIPS كمودو هم داراي ضعف هستش.
و جالب اينجاست كه حتي قسمت فايروال و كنترل شبكه هم هيچ اخطاري مبني بر تبادل اطلاعات ندادن.
فيلم اين آزمايش رو ميتونيد اينجا ببينيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عطف به پست شماره 1923:
***هرکسی که حتی یکبار با برنامه کومودو کار کرده،و اگر یکبار هم کار نکرده فیلم زیر را ببیند،متوجه می شود...
طبق دیاگرام زیر و توضیحات فیلم بالا....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان ندارد فایل unknown بتواند از سد def plus بگذرد مگر این که :
به عنوان trusted file توسط کاربر معرفی شود،
امکان ندارد فایل unknown بتواند از سد def plus و فایروال بگذرد و به عنوان safe rule به اینترنت وصل شود ،مگر این که :
این جواز توسط خود کاربر اعطا شود،
امکان ندارد فایل unknown بتواند آزادانه با هسته سیستم عامل در تعامل باشد(از سندباکس نیز بگذرد)،مگر این که:
خود کاربر بر روی don't isolate again کلیک کنید....
****برای درک بیشتر لطفا" ویدئو که گذاشتم رو دانلود کنید و ببینید****
نکات بسیار مبهم این تست که هرکاربری با یکبار دیدن آن ها را مطرح می کند....
نشان ندادن بخش network security policy
نشان ندادن بخش computer security policy
نشان ندادن بخش trusted file
خوب هر کاربری متوجه می شود و این احتمال به یقین را می دهد که این malware از قبل به عنوان یک فایل trusted از طریق csp و یک safe rule از طریق nsp به برنامه کومودو تعریف شده،
****این گونه تست ها در اینترنت بسیار زیاد هستند ، و برای هر برنامه و سوئیت امنیتی پیدا می شوند،
اگر شکی در عملکرد صحیح کومو دارید ، فایل مربوطه را در اختیارم قرار دهید تا نتایجش را برایتان بگذارم.....
Last edited by santamove; 31-01-2011 at 11:39.
من فقط میخواهم برنامه بابیلون به اینترنت وصل نشود (چون اکسپایر میشود) آیا راهی هست که بدون نصب این برنامه بتوانم این کار را انجام بدهم؟
من حدودا یک ماه بود که از آخرین نسخه کمودو استفاده می کردم ولی نمی دونم چرا دیروز بدون هیچ دلیلی مودم رو از کار انداخته بود یعنی وقتی می خواستی به نت کانکت شی ویندوز پیام می داد که مودم اشکال دره. حتی وقتی که کمودو رو دلیت کردم درست نشد منم مجبور شدم آن اینستالش کنم.
الانم دارم از avast استفاده می کنم.
به احتمال 99% شما قابلیت stop all traffic رو فعال کردید ! که این باعث میشه هرگونه ترافیک اینترنتی بسته بشه و سیستم ارور عدم کانکت میدهمن حدودا یک ماه بود که از آخرین نسخه کمودو استفاده می کردم ولی نمی دونم چرا دیروز بدون هیچ دلیلی مودم رو از کار انداخته بود یعنی وقتی می خواستی به نت کانکت شی ویندوز پیام می داد که مودم اشکال دره. حتی وقتی که کمودو رو دلیت کردم درست نشد منم مجبور شدم آن اینستالش کنم.
Last edited by mf.designing; 31-01-2011 at 14:18.
با سلام
با این که بنده زودتر این خبر اعلام کرده که بعضی از افراد سوء استفاده نکنند اما مثل این که فایده ای نداشته.
دوست عزیز بارها گفتم که ضعف self defence کومودو تنها در سطح خودش مورد قبول است یعنی اگر شما از سطوح یالاتر که شامل defence+ و sandbox به ان نگاه کنید هیچ مخربی نمی تواند به کومودو صدمه بزند.
شما اگر بخواهید تنها به self defence نگاه کنید self defence کسپرسکی هم مشکل دارد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرمورد web control باید بگم کسانی که از کومودو استفاده می کنند می توانند از secure dns استفاده کنند که مشکلی به وجود نیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کومودو anti-spam مجانی را به صورت جدا گانه ارائه داده که میتونید از سایت زیر ان را دانلود کنید :
و .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------
این توضیحات را به شما ندادم و این توضیحات را برای دوستانی دادم که بعد از خواندن پست شما گمراه نشوند.
شما خودت هم خوب میدونی که کومودو یک سوئیت امنیتی قدرت مند است اما نمیدونم چرا شما می خواهی از طریق علمی ثابت کنی که این سوئیت به درد نمی خورد . چرا نمی گوید که خودتان از این سوئیت خوشتان نمی اید و تمام.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)