دوست عزیزم با تشکر
فرق لینکی که گذاشتین با لینک زیر چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این لینک آپدیت کردم ولی فایل لینک شما رو که دان کردم و رفتم برا اپدیت قبولش نکرد
دوست عزیزم با تشکر
فرق لینکی که گذاشتین با لینک زیر چیه
من با این لینک آپدیت کردم ولی فایل لینک شما رو که دان کردم و رفتم برا اپدیت قبولش نکرد
دوست عزیز
لینک شما ورژن بالاتری دارد و وقتی که با آن آبدیت کردید دیگر ورژن پایین تر را قبول نمی کند.
سلام دوستان عزیز...
من یه (Samsung LED C8000 3D (UA46C8000XRXTW دارم که الآن 4,5 سالی میشه خریدمش...
از وقتی گرفتم به فریمورش دست نزدم اما الآن قصد دارم آپدیتش کنم...
حالا چندتا سوال داشتم:
1) از کجا میتونم فایل فریمورش رو دانلود کنم؟
2) لینکی برای آموزش نصب فریمور دارید؟
3) تو تنظیمات شبکه فقط گزینه باسیم داره و من مودم وایرلس دارم و میخوام بهش کانکت بشم، آیا با آپدیت فریمور قابلیت بی سیم بهش اضافه میشه؟
ممنون میشم اگه به همش به ترتیب پاسخ بدید...
تشکر![]()
Last edited by alixxx226; 03-07-2014 at 22:38.
دوست عزیز
برای دانلود از این سایت استفاده کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
واگر نشد باید از کابل لن و بصورت آنلاین آبدیت کنید
و با آبدیت قابلیت بی سیم به آن اضافه نمی شود برای این کار باید از دانگل استفاده کنید که متاسفانه کمیاب است
ممنون...
فقط اینکه میشه بگید آپدیت کردن فریمور چه فایده ای داره و چه چیزایی رو به تلویزیون اضافه میکنه؟
مرسی![]()
دوست عزیز
آبدیت فریمور برای رفع مشگلات سیستم تلویزیونتان کاربرد دارد و اگر تلویزیون مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.
امکان داره با آپدیت تی وی قابلیت تغییر رنگ فونت (حتی بصورت غیر مستقیم و از طریق منوی مخفی!) به تی وی اضافه بشه؟
(مدل تی وی C7000)
سلام اگه کسی میدونه چجوری میشه تلویزیون دیجیتال سامسونگ مدل UA46C6900 بانه رو فعال کرد لطفا توضیح بده یا به ایمیلم جواب بده مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
خیر این قابلیت با آبدیت فعال نمی شود و راه حلی در منوی مخفی ندارد.
من تلویزیون نمون وای فای داخلی ندارد آیا می تونم با گیرنده اکسترنال TP-LINK وای فای را درست کرد ؟
و اگه نمی شه دانگل های سامسونگ را از کجا می تونم گیر بیارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)