لطف داری پدرام جان
در مورد اون پچ هم به واقع من نشنیدم کسی باهاش مشکلات اساسی بازی رفع شده باشه!!
منم که اینترنتم زغالیکلا بیخیالش شدم و با توجه به عامیانه بودن مشکل از روی ناچار باهاش سر کردم!!...مثل بقیه
![]()
لطف داری پدرام جان
در مورد اون پچ هم به واقع من نشنیدم کسی باهاش مشکلات اساسی بازی رفع شده باشه!!
منم که اینترنتم زغالیکلا بیخیالش شدم و با توجه به عامیانه بودن مشکل از روی ناچار باهاش سر کردم!!...مثل بقیه
![]()
خوب چرا اکانت EA نمیخری قیمتش هم پاینتر خیلی 10 یا 15 تومان فکر کنم چند ماهه . قیمت سی دی که 58 تومانه یه سری بزن game-ir. com
دوستان من بازي رو كه نصب كردم درايورم 258 بود كه تصوير توي بازي اينطوري بود :
بعدش 266 رو دانلود كردم نصب كردم درست شد و يكي دوروز بازي كردم و Race هاش رو رفتم
بعدش test drive 2 رو نصب كردم و بازي كردم
امروز دوباره اومدم Nfs رو بازي كنم باز هم اينطوري شده
==============================
ويرايش :
اين درايور هاي nVIDIA هم تو اين نسخه اخر تركونده
اون از Roll back حدودا 2 تا 3 فريمي تو بازي ها اينم از اين مشكلش
يك بار unistall كردم دوباره نصب كردم درست شد
ولي خداييش مشكلات drop frame و stuttering اين بازي واقعا داغونه
ملتي بس شاكي هستن اونم با چه سيستم هايي
اين patch 2 هم كه الكي بود همه دارن انتقاد ميكنن به Criterion با اين port اش
اگه حوصله داشتين اين تاپيك رو بخونيد كه فروم رسمي خود بازي هست به خصوص صفحات اخر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pedram_sad; 07-03-2011 at 20:56.
با سلام..
دوستان وقتی میخوام بازی رو اینستال کنم این پیغام میاد...هر کاری میکنم جلوتر نمیره..
چیکار کنم؟؟؟
![]()
فکر کنم دی وی دیش خرابه و مثل ینکه میگه فایل نیست!
دوستان این بازی نشون میده که بازی چند درصد شده؟! کجاش؟
توی قسمت career کلید backspace رو بزن به طور کامل مشخصات پروفایلت رو میگه.
Last edited by mehdy.z; 10-03-2011 at 18:38.
سلام دوستان.من این بازی رو تو لپ تاپ 5742g acer نصب کردم ، وقتی وارد بازی می شم فقط ماشین درست نمایش داده می شه و محیط سیاه رنگ دیده می شه و خیلی چیز های اصلا نا مرئی هستن.مشکل از درایور کارت گرافیکمه یا اینکه لپ تاپ این باز ی رو نمی کشه؟ بزنامه physx رو هم نصب کردم ، درست نشد.
کارت گرافیک لپ تاپ 540m geforce هست.(البته می دونم در کل قدرت لپ تاپ از پی سی خیلی کمتره)
این بازی PhysX رو به همراه نداره... PhysX رو برای یه سری بازی های خاص می بینین. اگه تو یه بازی گزینه فعال سازیش رو نداشته باشین یعنی اون بازی قابلیتشو نداره.
آخرین درایور متناسب موجود در آدرس زیر رو بگیرین و یه امتحانی بکنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیک لپ تاپت چیز بدی نیست و مطمئنا حداقل از نظر قدرت سخت افزاری نباید کم بیاری...
ولی مشکل اساسی اینه که بعضی از بازیها گرافیک لپ تاپ رو برای اجرا ساپورت نمیکنه و ممکنه مشکل شما هم از اینجا باشه!
این متنی هست که دقیقا توی read me این بازی نوشته:
NOTE: Laptop versions of these chipsets may work, but are not officially supportedولی شما اگه دایور گرفیکت رو به روز کنی بد نیست و ممکنه جواب بگیری ولی بهت قول نمیدم!
(همزمانی پست با هومان)
سلام
می خواستم بدونم تو این بازی باید حتما اول بشی ( مدال طلایی ) رو بگیری یا فرقی نمی کنه ؟
اصلا این بازی چطوری تموم میشه و مراحلش کامل می شن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)