تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 311 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه یکی فیفا 11 رو از لحاظ ویژگی های بازی در مسترلیگ و بال و تفاوت های گیم پلی با پی ای اس برام توضیح بده
    میخوام بدونم منی که کاملا در فوتبال و درک فوتبال حرفه ای هستم و برای مدت ها پی ای اس رو بعنوان بازی فوتبالم انتخاب کردم اگه بیام بازی کنم چقدر به مشکل بر می خورم

ممنون

اصلا نمیشه تفاوتهای این دو بازیو در یک پست و دو پستو 10 پست نوشت .ساعتها و روزهای زیادی لازمه تا تفاوتها رو دقیق بررسی کنیم . به همین خاطر به امید خدا قراره هفته بعد اول گروه بررسی رو تشکیل بدیم و بعد نتایج رو به تاپیک مقایسه بازی منتقل کنیم .

بعنوان نمونه من فقط یک مورد از تفاوت مستر لیگ با منیجر مود که ساختارشون تقریبا شبیه به همه بگم . توی مستر لیگ یک بازیکن از سن نوجوانی تا اوج فوتبالش قدرتهاش حدود 70-80 درصد افزایش پیدا میکنه( البته این بصورت عددی 70 درصد افزایش پیدا میکنه و در عمل این تفاوت کمتر از این حرفهاست اما به هر حال بازم این مقدار افزایش به هیچ وجه طبیعی نیست و در عمل هم مبینیم که این افزایشها منجر به این میشه که یک بازیکن در زمین غیر قابل مهار میشه و با بقیه بازیکنان متفاوت میشه ) یا همینطور شتابش یا نفسش یا دهها مورد دیگه اما توی منیجر مد نهایتا این مقدار 30 درصد افزایش پیدا میکنه که تقریبا طبیعیه .
    یا مثلا توی pes تولرانس و دامنه کاهش و افزایش استتها چیزی حدود 20 واحده که این در واقعیت به هیچ وجه امکان پذیر نیست در صورتیکه توی فیفا نهایتا 8 واحد میشه .
    Last edited by 4039; 27-09-2010 at 13:33.

2. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

به نظر من فیفا باید از سال دیگه سیاستش رو در مورد PC عوض کنه و همه ی بازی هاش رو عین هم بزنه !
    مگه گرافیک Xbox 360 در حد کدوم گرافیک PC هستش ؟
    الانم که PC ها همشون قوی شدن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد . واقعا حق این بازی کمتر از اینم نیست .

" Incredible "

نسخه 9 در مجموع نمره 8.7 گرفت نسخه 10 نمره 9.1 گرفت و این نسخه 9.5 با این روند نسخه 12 باید نمره ای حدود 9.9 بگیره .

اینم Review و بررسی بازی از نگاه این سایت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

احتمالا امسال هم این بازی جایزه ها و تندیس ها رو یکی یکی درو میکنه و عنوان بهترین بازی ورزشی سالو به خودش اختصاص میده .

.
    واقعا تبریگ میگم،واقعا خوشحالم کردی !!!! اگه میشد به نیت اینکه 120 سال زنده باشه،120 بار ازت تو این پست تشکر میکردم، حدود 15 تومن شرط بسته بودن با من که pes از فیفا بیشتر نمره میاره ولی همه چی مشخص شد...
    WE ARE 11

5. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واسه pc هنوز لینکاش یعنی نیموده؟همیشه که 3.4 روز زودتر میاد معمولا ولی انتشار رسمیه ولی هنوز لینکاش نیموده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

واقعا تبریگ میگم،واقعا خوشحالم کردی !!!! اگه میشد به نیت اینکه 120 سال زنده باشه،120 بار ازت تو این پست تشکر میکردم، حدود 15 تومن شرط بسته بودن با من که pes از فیفا بیشتر نمره میاره ولی همه چی مشخص شد...
    WE ARE 11
    pes از فیفا نمره بیشتری بگیره ؟ رو چه حسابی ؟ واسه گیم پلی روونش یا ارکید بودنش یا واقعی بودنش یا تخیلی بودنش ؟
    اره به pes از لحاظ تخیلی بودن باید 20 از 10 داد
    با این فوتبالی که من از ea دیدم قرن ها طول میکشه pes بتونه نظیر این فوتبال رو بزنه
    نمیشه به این بازی ea گفت بازی چون انگار بازی زنده تلویزیونیه اوج هیجان رو میشه حس کرد موقع بازی کردن
    we are 11

8. 2 کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واسه pc هنوز لینکاش یعنی نیموده؟همیشه که 3.4 روز زودتر میاد معمولا ولی انتشار رسمیه ولی هنوز لینکاش نیموده.
    نخیر دوست عزیز هنوز منتشر نشده و لینکی هم به بیرون درز پیدا نکرده
    بهتره یک کم صبر داشته باشین
    نهایتش یکی دو روز به احتمال زیاد لینک های دانلود بازی معرفی میشن

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام من روی TV LCD 26 بازی میکنم و سرعت بازی دقیقا مثل FIFA 08 شده و برام عجیبه میگین سرعت بازی انقدر زیاده فکر کنم به خاطر بازی رو مانیتور باشه و ا قعا سرعت بازی امسال عالیه نسخه کنسولی رو میگم .
    Last edited by romell; 27-09-2010 at 14:09.

12. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

باور کنید حتی یک فوتبال واقعی روی دور تند هیچ جذابیتی نداره.
    شما میتونی یه کاری کنی
    اگه مشکل از سرعت پاسخ دهی مانیتور و این حرفا باشه یه بازی مثه forza رو روی تی وی و مانتیورت تست کن
    اگه تو اون هم افزایش یا کاهش سرعت داشتی از مانیتوره وگرنه مشکل از چیز دیگه ای هست!

البته معمولا تو نسخه دمو سرعت بازی نسبت به نسخه نهایی بیشتره.. شاید به خاطر این باشه.
    در ضمن یه بازی بین تیم های ضعیف بزار ببین بازم زیاده

14. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان داشتم نسخه ی ps3 فیفا رو بازی میکردم،یه صحنه ای اتفاق افتاد که گرخیدم و خواستم اینجا بگم تا شما هم بدونین ! تو یه صحنه نزدیک کمک داور،یه خطایی پیش اومد که داور خطا نگرفت ولی به نظر کمک داور خطا بود واسه همین پرچمشو برد بالا،داور هم حرف کمک داور رو گوش داد و خطا گرفت
    یعنی این خطا رو کلا کمک داور گرفت
    آخه خداوند! بشر چی بود آفریدی ؟ این بازیه یا خداس!؟ اگه خداس،پس خدا کیه ؟ بابا اصلا نمیدونم چی بنویسم

16. 8 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

شما میتونی یه کاری کنی
    اگه مشکل از سرعت پاسخ دهی مانیتور و این حرفا باشه یه بازی مثه forza رو روی تی وی و مانتیورت تست کن
    اگه تو اون هم افزایش یا کاهش سرعت داشتی از مانیتوره وگرنه مشکل از چیز دیگه ای هست!

البته معمولا تو نسخه دمو سرعت بازی نسبت به نسخه نهایی بیشتره.. شاید به خاطر این باشه.
    در ضمن یه بازی بین تیم های ضعیف بزار ببین بازم زیاده
    قبل از اینکه من روی مانیتور بازی کنم حدود یک هفته روی TV بازی میکردم سرعت بازی هم خیلی عالی و آهسته بود.
    ولی مشکل من اینجاست که چرا روی مانیتور سرعت بازی خیلی بیشتر میشه.
    حالا تا نسخه نهایی صبر میکنیم ببینیم چی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •