سلام
متاسفانه نمی تونستم وارد سایت بشم و جواب شما رو بدم یکم دیر شد. اما اولین کاری که میکنم همینه.
من نمی دونم شما چرا باید همچین حرفی رو بزنید ، علت نفی این ایراد چیه به هیچ وجه دلیلش رو متوجه نمیشم. طوری دفاع می کنید که باید بجای عنوان اون فیلم باید نوشته میشد موفقیت بزرگ کمودو دز سلف دیفنس (!)
این که میگید فایل های سیستمی کسپرسکی رو نمیشه پاک کرد چون اون فایل هارو در حال اجرا داره کاملا اشتباهه. مثال رو چون از کسپرسکی زدید باید بگم که کسپرسکی در نظیماتش یک بخش داره که یک پوشه براش انتخاب می کنید تا از آپدیت هاش یک کپی در اون فولدر بگیره جالبه اون بک آپ رو هم که هیچ ربطی به آنتی ویروس نداره با سلف دیفنس
نگه میداره (!)
توی فیلم هم نشون دادم فایل های txt آنتی ویروس آوست هم پاک نمیشد آیا اونها در حال اجرا بودنند ؟!
با دقت بخونید:
درضمن کسپرسکی یکی از قوی ترین HIPS هارو داره و میتونه جلوی مخرب های ناشناخته رو به طور کامل بگیره آیا سلف دیفنس رو کنار گذاشته ؟
حداقل ازتون انتظار دارم وقتی نمی خواهید این ایراد رو بپذیرید اون رو تبدیل به مذیت نکنید که دلیل پاک شدن اون فایل ها این بوده که اجرا نشدند (!) و این باعث سرعت بیشتر میشه و غیره کلا خیلی چیزه خوبیه (!)
در آخر هم که اجرای مخرب رو توی سندباکس گفتید ، توی پست قبل گفتم این ایراد رو نباید با اتوماتیک سندباکس بپوشونید و توقع داشتم که حداقل این رو دیگه نگید که آخر هم فرمودید (!) . خوش بختانه تعداد زیادی شرکت ها هستند که در ورژن آیندشون اتوماتیک سندباکس قرار میدند.
===============
===============
در مورد فروم کمودو:
من می خواستم اول یکم بیشتر در این مورد مدرک جمع کنم بعد در فروم کمودو مطرح کنم. توی این مدت هم یکم وقت گذاشتم و دیسیبل شدن پروسس های کمودو رو فیلم گرفتم به اضافه تغییر نام و
ریپلیس کردن جدیدترین تروجان در پوشه نصب کمودو و جابه جایی تروجان ها با فایل های سیستمی کمودو اما:
امروز که به فروم کمودو سر زدم دیدم که گویا یکی از دوستان اینجا که مباحث رو دنبال کرده زودتر از من اقدام کرده و یک تاپیک با موضوع مالوربایت می تونه قرنطینه کمودو رو باز کنه زده ( موردی که کاربر کرکس 20 قبلا گفتند و زمینه بررسی سلف دیفنس شد ) و در اواسط اون تاپیک موضوعی که اینجا بیان شد مطرح کردند. جواب هاشون اول جالب بود حتی یکی از مدیر ها عکس پیوست کرده بود که فایل ها پاک نمیشه که الان دیدم اون پست نیست. : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر از کاربر خواستند تاپیک رو این قسمت مطرح کنند. که کاربر مطرح کرده اما تاپیک دوباره مدیر قفل کرده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال این یک ایراد بزرگ هست در این بخش که قطعا باید رفع بشه و نباید توجیح بشه.