تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 946 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

فکر میکنم شما متوجه منظور تست نشدید. بحث نفوذ نیست و گرنه تیک سلف دیفنس avast رو بردارید فایل های سیستمی رو پاک کنید چرا لینوکس و لقمه رو دور سرمون بگردونیم ؟ (!)

لطفا به منظور من دقت کنید.

این مسئله عکس فکر شما خیلی اهمیت داره.

برای اینکه اهمیتش رو درک کنید: تمام نرم افزار های امنیتی و سوئیت ها یا حتی آنتی ویروس های تنها یک بخش دارند در تنظیمات به نام Self defense مثلا کسپرسکی یا آوست یا نورتون یا نود32 : دی یا ..... ( همه )

البته در برخی انتی ویروس ها با نام متفاوت مثلا نورتون به این اسم : Tamper Protection

خب حرف شما معنیش اینه که این بخش اضافیه و به این شرکت ها بگیم که دیگه Self defense درست نکنند یا بگیم که آقا وقتی ما از تنظیمات این بخش رو خاموش میکنیم نرم افزار به ما آلارم خطر نده که Self defense خاموشه. آخه مهم که نیست این آلارم چه کاریه (!)

شما اگه از محیط ویندوز درایو آنتی ویروس رو فرمت کنید ، فرمت نمیشه اما اگه از بوت فرمت کنید بله فرمت میشه اما دقت کنید حمله از محیط ویندوز به نرم افزار میشه نه از بوت یا لینوکس : )

رشته من برنامه نویسی نیست اما قطعا ساخت این نرم افزار که بیاد این فایل هارو پاک کنه مثل آب خوردن برای یک برنامه نویس می مونه.

اینکه بگیم اگه همچین برنامه ای نوشته بشه چون ما از تنظیمات اتوماتیک سندباکس رو روی لیمیت گذاشتیم پس اون نرم افزار نمیتونه فایل های سیستمی کمودو رو پاک کنه درسته اما اولا این تنظیمات پیش فرض نیست دوما مفهوم تست بالا ایراد داشتن سندباکس یا تنظیمات اتوماتیک سندباکس نیست عنوان خیلی درشت نوشته شده Self defense نه چیزه دیگه : )
    با سلام
    دکتر عزیز من منظورم این بود که اگه خودتون برید و فایل های کومودو را پاک کنید اهمیتی ندارد.
    در کل بله self defense اهمیت زیادی دارد اما در برابر مخرب ها نه در برابر کاربر
    اگر قرار باشد که خود کاربر دست به چنین کاری بزند به نظر من مشکل از سوئیت امنیتی نیست بلکه مشکل از کاربر است.
    ببینید من حدود 2-3 سال است دارم برنامه نویسی به صورت حرفه ای کار میکنم. تمامی فایل های که در کنار فایل اجرایی یا همان فایل exe قرار میگیرند به چند دسته تقسیم میشوند که یکی از ان ها dll ها هستند :
    dll مخفف dynamic link library است و شامل یکسری تابع و فرم میشود و برنامه نویس از انها برای این استفاده میکند که حجم فایل exe بالا نرود و بتواند سریع اجرا شود و تا زمانی که به ان dll نیاز نباشد در ram بارگذاری نمی شود.
    کومودو تا زمانی که به dll ی نیاز نداشته باشد ان را بارگذاری نمی کند و یکی از دلایلی که سرعت کومودو از کسپر بیشتر است همین است. چون کسپر به دلایلی هنگام بار گذاری تقریبا تمامی dll های خود را در ram بارگذاری میکند.
    به همین دلیل هم است که شما می توانید فایل های کومودو را حذف کنید.
    - dll های که بار گذاری نشده باشند قابل پاک شدن هستند اما زمانی که بارگذاری شدند دیگر قابل حذف شدن نیستند.
    *منظورم از dll کتابخانه های پویا است که می توان ان ها را با پسوند های dll و bpl و ocx و ... شناخت.
    -------------------------------------
    هیچ زمانی نه من و نه اقا مهران در هیچ کجا نگفتیم که اگر کومودو را با تنظیمات default استفاده کنید امنیت را تضمین میکند. و حتی اقا مهران گفته که اگر کومودو را درست کانفیگ کنید تا 99% شما در امنیت هستید.
    به هر حال به نظر من اگر شما توانستید مخربی را پیدا کنید که بعد از اجرای ان کومودو با مشکل رو به رو شود انگاه می توان گفت مشکل از کومودو است (بله می شود برنامه ای نوشت که فایل های کومودو را حذف کند اما بعد از اجرا در sandbox اجرا می شود و هیچ کاری نمی تواند انجام دهد)
    توصیه :
    به نظر من بهتره این video را برای کومودو بفرستید و جواب ان را هم در اینجا برای دیگران قرار دهید(تا یک طرفه به قاضی نروید).
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 10-01-2011 at 00:51.

2. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    من یه کیلاگر دانلود کردم.بعد فایل رو به اویرا فرستادم ولی اویرا میگه فایل پاکه.
    فایل رو به کسپرسکای هم فرستادم ولی جوابش هنوز نیومده.
    اینم لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    من یه کیلاگر دانلود کردم.بعد فایل رو به اویرا فرستادم ولی اویرا میگه فایل پاکه.
    فایل رو به کسپرسکای هم فرستادم ولی جوابش هنوز نیومده.
    اینم لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    این برنامه از روی عملکردی که داشت شناسایی شد و اطلاعاتش تو Database موجود نبود.
    بعد از اجرا به عنوان یه برنامه مشکوک، شناسایی و حذف شد.

6. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اساتید میشه یکی یه ویروس برای من بزاره که باکلیک روش ویندوز دیگه بالا نیاد؟؟؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید میشه یکی یه ویروس برای من بزاره که باکلیک روش ویندوز دیگه بالا نیاد؟؟؟
    میخوای سیستمه کدوم بنده خداییو داغون کنی؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام
    دکتر عزیز من منظورم این بود که اگه خودتون برید و فایل های کومودو را پاک کنید اهمیتی ندارد.
    در کل بله self defense اهمیت زیادی دارد اما در برابر مخرب ها نه در برابر کاربر
    .....
    میکند که حجم فایل exe بالا نرود و بتواند سریع اجرا شود و تا زمانی که به ان dll نیاز نباشد در ram بارگذاری نمی شود.
    کومودو تا زمانی که به dll ی نیاز نداشته باشد ان را بارگذاری نمی کند و یکی از دلایلی که سرعت کومودو از کسپر بیشتر است همین است. چون کسپر به دلایلی هنگام بار گذاری تقریبا تمامی dll های خود را در ram بارگذاری میکند.
    به همین دلیل هم است که شما می توانید فایل های کومودو را حذف کنید.
    - dll های که بار گذاری نشده باشند قابل پاک شدن هستند اما زمانی که بارگذاری شدند دیگر قابل حذف شدن نیستند.
    *منظورم از dll کتابخانه های پویا است که می توان ان ها را با پسوند های dll و bpl و ocx و ... شناخت.
    هیچ زمانی نه من و نه اقا مهران در هیچ کجا نگفتیم که اگر کومودو را با تنظیمات default استفاده کنید امنیت را تضمین میکند. و حتی اقا مهران گفته که اگر کومودو را درست کانفیگ کنید تا 99% شما در امنیت هستید.
    به هر حال به نظر من اگر شما توانستید مخربی را پیدا کنید که بعد از اجرای ان کومودو با مشکل رو به رو شود انگاه می توان گفت مشکل از کومودو است (بله می شود برنامه ای نوشت که فایل های کومودو را حذف کند اما بعد از اجرا در sandbox اجرا می شود و هیچ کاری نمی تواند انجام دهد)
    توصیه :
    به نظر من بهتره این video را برای کومودو بفرستید و جواب ان را هم در اینجا برای دیگران قرار دهید(تا یک طرفه به قاضی نروید).
    با تشکر
    سلام

متاسفانه نمی تونستم وارد سایت بشم و جواب شما رو بدم یکم دیر شد. اما اولین کاری که میکنم همینه.

من نمی دونم شما چرا باید همچین حرفی رو بزنید ، علت نفی این ایراد چیه به هیچ وجه دلیلش رو متوجه نمیشم. طوری دفاع می کنید که باید بجای عنوان اون فیلم باید نوشته میشد موفقیت بزرگ کمودو دز سلف دیفنس (!)

این که میگید فایل های سیستمی کسپرسکی رو نمیشه پاک کرد چون اون فایل هارو در حال اجرا داره کاملا اشتباهه. مثال رو چون از کسپرسکی زدید باید بگم که کسپرسکی در نظیماتش یک بخش داره که یک پوشه براش انتخاب می کنید تا از آپدیت هاش یک کپی در اون فولدر بگیره جالبه اون بک آپ رو هم که هیچ ربطی به آنتی ویروس نداره با سلف دیفنس نگه میداره (!)

توی فیلم هم نشون دادم فایل های txt آنتی ویروس آوست هم پاک نمیشد آیا اونها در حال اجرا بودنند ؟!

با دقت بخونید: درضمن کسپرسکی یکی از قوی ترین HIPS هارو داره و میتونه جلوی مخرب های ناشناخته رو به طور کامل بگیره آیا سلف دیفنس رو کنار گذاشته ؟

حداقل ازتون انتظار دارم وقتی نمی خواهید این ایراد رو بپذیرید اون رو تبدیل به مزیت نکنید که دلیل پاک شدن اون فایل ها این بوده که اجرا نشدند (!) و این باعث سرعت بیشتر میشه و غیره کلا خیلی چیزه خوبیه (!)

در آخر هم که اجرای مخرب رو توی سندباکس گفتید ، توی پست قبل گفتم این ایراد رو نباید با اتوماتیک سندباکس بپوشونید و توقع داشتم که حداقل این رو دیگه نگید که آخر هم فرمودید (!) . خوش بختانه تعداد زیادی شرکت ها هستند که در ورژن آیندشون اتوماتیک سندباکس قرار میدند.

===============
    ===============

در مورد فروم کمودو:

من می خواستم اول یکم بیشتر در این مورد مدرک جمع کنم بعد در فروم کمودو مطرح کنم. توی این مدت هم یکم وقت گذاشتم و دیسیبل شدن پروسس های کمودو رو فیلم گرفتم به اضافه تغییر نام و ریپلیس کردن جدیدترین تروجان در پوشه نصب کمودو و جابه جایی تروجان ها با فایل های سیستمی کمودو اما:

امروز که به فروم کمودو سر زدم دیدم که گویا یکی از دوستان اینجا که مباحث رو دنبال کرده زودتر از من اقدام کرده و یک تاپیک با موضوع مالوربایت می تونه قرنطینه کمودو رو باز کنه زده ( موردی که کاربر کرکس 20 قبلا گفتند و زمینه بررسی سلف دیفنس شد ) و در اواسط اون تاپیک موضوعی که اینجا بیان شد مطرح کردند. جواب هاشون اول جالب بود حتی یکی از مدیر ها عکس پیوست کرده بود که فایل ها پاک نمیشه که الان دیدم اون پست نیست. : دی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر از کاربر خواستند تاپیک رو این قسمت مطرح کنند. که کاربر مطرح کرده اما تاپیک دوباره مدیر قفل کرده !

I will lock this topic pending investigation because I could not reproduce.
    به هر حال این یک ایراد بزرگ هست در این بخش که قطعا باید رفع بشه و نباید توجیح بشه.
    Last edited by Dr Hannibal; 10-01-2011 at 21:50.

10. 6 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

سلام

متاسفانه نمی تونستم وارد سایت بشم و جواب شما رو بدم یکم دیر شد. اما اولین کاری که میکنم همینه.

من نمی دونم شما چرا باید همچین حرفی رو بزنید ، علت نفی این ایراد چیه به هیچ وجه دلیلش رو متوجه نمیشم. طوری دفاع می کنید که باید بجای عنوان اون فیلم باید نوشته میشد موفقیت بزرگ کمودو دز سلف دیفنس (!)

این که میگید فایل های سیستمی کسپرسکی رو نمیشه پاک کرد چون اون فایل هارو در حال اجرا داره کاملا اشتباهه. مثال رو چون از کسپرسکی زدید باید بگم که کسپرسکی در نظیماتش یک بخش داره که یک پوشه براش انتخاب می کنید تا از آپدیت هاش یک کپی در اون فولدر بگیره جالبه اون بک آپ رو هم که هیچ ربطی به آنتی ویروس نداره با سلف دیفنس نگه میداره (!)

توی فیلم هم نشون دادم فایل های txt آنتی ویروس آوست هم پاک نمیشد آیا اونها در حال اجرا بودنند ؟!

با دقت بخونید: درضمن کسپرسکی یکی از قوی ترین HIPS هارو داره و میتونه جلوی مخرب های ناشناخته رو به طور کامل بگیره آیا سلف دیفنس رو کنار گذاشته ؟

حداقل ازتون انتظار دارم وقتی نمی خواهید این ایراد رو بپذیرید اون رو تبدیل به مذیت نکنید که دلیل پاک شدن اون فایل ها این بوده که اجرا نشدند (!) و این باعث سرعت بیشتر میشه و غیره کلا خیلی چیزه خوبیه (!)

در آخر هم که اجرای مخرب رو توی سندباکس گفتید ، توی پست قبل گفتم این ایراد رو نباید با اتوماتیک سندباکس بپوشونید و توقع داشتم که حداقل این رو دیگه نگید که آخر هم فرمودید (!) . خوش بختانه تعداد زیادی شرکت ها هستند که در ورژن آیندشون اتوماتیک سندباکس قرار میدند.

===============
    ===============

در مورد فروم کمودو:

من می خواستم اول یکم بیشتر در این مورد مدرک جمع کنم بعد در فروم کمودو مطرح کنم. توی این مدت هم یکم وقت گذاشتم و دیسیبل شدن پروسس های کمودو رو فیلم گرفتم به اضافه تغییر نام و ریپلیس کردن جدیدترین تروجان در پوشه نصب کمودو و جابه جایی تروجان ها با فایل های سیستمی کمودو اما:

امروز که به فروم کمودو سر زدم دیدم که گویا یکی از دوستان اینجا که مباحث رو دنبال کرده زودتر از من اقدام کرده و یک تاپیک با موضوع مالوربایت می تونه قرنطینه کمودو رو باز کنه زده ( موردی که کاربر کرکس 20 قبلا گفتند و زمینه بررسی سلف دیفنس شد ) و در اواسط اون تاپیک موضوعی که اینجا بیان شد مطرح کردند. جواب هاشون اول جالب بود حتی یکی از مدیر ها عکس پیوست کرده بود که فایل ها پاک نمیشه که الان دیدم اون پست نیست. : دی

در آخر از کاربر خواستند تاپیک رو این قسمت مطرح کنند. که کاربر مطرح کرده اما تاپیک دوباره مدیر قفل کرده !

به هر حال این یک ایراد بزرگ هست در این بخش که قطعا باید رفع بشه و نباید توجیح بشه.
    با سلام
    دوست عزیز دکتر جان
    باید بگم من و شما نظراتمون فرق دارد :
    - شما میگید اگر کومودو run باشد. کاربر نباید بتواند فایل های کومودو را حذف کند و چون کاربر می تواند پی امنیت زیر سوال است.
    -شما میگید اگر ما مخربی را در پوشه ای کومودو کپی کنیم کومودو دیگر ان را به عنوان مخرب نمیشناسد پس این هم کومودو را زیر سوال می برد.

اما من میگم :
    - امنیت کومودو در برابر مخرب ها است نه در برابر کاربر. در نتیجه از نظر من این موضوع هیچ ربطی به امنیت کومودو ندارد.
    - اگر دقت کنید در تنظیمات کومودو ادرس پوشه های کومودو به عنوان پوشه های امن معرفی شده در نتیجه مخرب ها در ان جا شناسایی نمی شوند(در ضمن اینجا باز شما خودتون مخرب را در پوشه های کومودو کپی کردید و خود مخرب نمی تواند خود را در ان جا کپی کند).

* در کل نظر من این است که یک سوئیت امنیتی باید در برابر مخرب عمل کند نه در برابر کاربر.
    -------------------------------
    در ادامه باید بگم :
    من تنها فایل های dll را گفتم در حال اجرا هستند و به هیچ عنوان اسمی از فایل های update و ... نبردم و درضمن من گفتم یکی از دلایلی که کسپر کند است این موضوع است. نگفتم تنها دلیلش این است.

می خواهم به یک چیز اعتراف کنم من محمد نیستم. نام من ملیح است و رئیس شرکت کومودو هستم
    من تنها نظرم را گفتم و چیزی را که می دانستم گفتم و این تنها دلیل من برای دفاع است.
    به عنوان یک برنامه نویس این حرف را میزنم :
    اگر خود شما یک برنامه مینوشتید و سایرین بدون این که به شما اطلاع بدهند به برنامه اشکال می گرفتند چه حسی داشتید.
    به نظر من بهتره این موضوع در فروم خود کومودو(forum.comodo.com) مطرح شود تا ان ها بتوانند دفاع کنند.
    ---------------------------------------------
    و در اخر هم باید بگم :
    دکتر جان از زحمتی که کشیدی ممنون
    این حرف های را هم که من زدم تنها نظر من بود و بدون هیچ تعصبی این حرف ها را زدم. امیدوارم ناراحت نشده باشید.
    موفق و پیروز باشید
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 10-01-2011 at 20:53.

12. این کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پیرو صحبتی که Karkas20 عزیز در مورد حذف فایلهای قرنطینه کومودو توسط برنامه MalwareBytes داشت

من با نصب CIS و همچنین MBAM ، با کمال تعجب دیدم صحبت های امیرخان صحیح هستش

پیرو این موضوع در تاپیک سایت کومودو این موضوع را پرسدیم ولی کسی جواب نداد

http://forums.comodo.com/antivirus-help-cis/quarantine-t67594.0.html

پس از پرسش مجدد ابتدا تکذیب و توجیح کردند ولی پس از تستی که خودشون انجام دادند، کاملا متعجب شدند

(چطور MBAM تونسته به پوشه قفلگذاری شده کومودو دسترسی کامل داشته باشه!!!!)

اما توجیح انها ابتدا این بود که چون mbam زودتر از کومودو در ویندوز استارت میخوره چنین چیزی رخ میده

اما پس از بررسی های خودشون متوجه شدند اصلا ربطی به اون نداره و کلا Mbam از طریق پروسه Explorer.exe چنین کاری میکنه

بهرحال خود شرکت کومودو متوجه این عیب شد و اعلام کرد به زودی رفع میشه

پس از موضوعی که دکتر هانیبال عزیز مطرح کردند و تستی که خودم صورت دادم ، متوجه ایراد اساسی کومودو شدم

کومودو به ادمین ویندوز و پروسه های متصل به ان اجازه دسترسی کامل به پوشه برنامه رو میده

بهمین دلیل چنانچه یوزر شما بدون محدودیت باشه میتونید راحت به کومودو صدمه بزنید یا برخی برنامه مثل mbam در محتویاتش دست ببرند

من این موضوع رو نقص Self-Defense تشخیص دادم و علت مشکل اول هم همین بود

ابتدا مدیران سایتش جوابی مثل دوستان عزیز در اینجا دادند ولی پس از استدلال من ، حرفم را پذیرفتند ... دلیل من

فرض کنید برنامه امنیتی مثل Mbam به اشتباه یک فایل اساسی کمودو رو مخرب تشخیص بده و اونو حذف کنه و گارد کومودو ناقص بشه

فرص کنید یک بچه یا فردموزی پشت سیستم شما بایسته و فایلها کومودو رو دست کاری یا پاک کنه

فرض کنید برنامه ای دارید که میخواهید نصب کنید و اون رو در لیست سفید نصب کردید ، به محض نصب برنامه از طریق پروسه های ویندوز به کومودو حمله کنه

پس میبنید اشتباهات بشری یا تشخیص اشتباه یک برنامه دیگه به اندازه یک مخرب واقعی به یک برنامه امنیتی ضربه میزنه

این همان چیزی هستش که کسپرسکی و آواست و برخی دیگر از انتی ویروس های مطرح اون رو لحاظ کرده و جزو Self_defense خودشون قرار دادند

در پایان با گذاشتن فیلم دکترهانیبال موضوع رو کامل بهشون رو منتقل کردم که دیگر پاسخی ندادند

(با عذرخواهی از ایشون که انتهای فیلم رو ادیت کردم چون بنظرم اگه در پایان تبلیغ این سایت بود شاید ایراد بگیرند و لینک رو حذف کنند )

بهرحال سایت کومودو ایراد رو پذیرفت ولی اعلام کرد تا تکمیل تحقیقات تاپیک نظرسنجی منو قفل میکنند

http://forums.comodo.com/wishlist-cis/comodo-selfdefense-t67681.0.html

من از همون اول که دوستان صحبت ها رو کردند متوجه ایرادات شدم ولی گفتم اگه اینجا بحث کنم جواب صحیحی داده نمیشه

در خود سایت کومودو موضوع رو دنبال کردم تا منهای رسیدن به پاسخ اصلی ، ایرادات این برنامه امنیتی هم توسط سازندگانش رفع بشه

14. 14 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز دکتر جان
    باید بگم من و شما نظراتمون فرق دارد :
    - شما میگید اگر کومودو run باشد....

به عنوان یک برنامه نویس این حرف را میزنم :
    اگر خود شما یک برنامه مینوشتید و سایرین بدون این که به شما اطلاع بدهند به برنامه اشکال می گرفتند چه حسی داشتید.
    به نظر من بهتره این موضوع در فروم خود کومودو(forum.comodo.com) مطرح شود تا ان ها بتوانند دفاع کنند.
    این که نظرتمون متفاوته درسته اما اون مطالبی که من گفتم خیلی واضحه و لازم به تفسیر و تکرار نیست و پست ها اینجا ثابت هستند. ضعف Self defense نه چیزه دیگه . خواهشا با HIPS و sandbox مخلوط نکنید برای چندمین بار.

در مورد فروم کمودو انتهای پست قبل رو بخونید توضیح دادم. دوستان مطرح کردند حتی همین فلیم قبلی رو الان که چک کردم گذاشتند اما پاسخی فعلا در کار نیست و تاپیک دومی هم قفل شده.

متاسفانه الان بد وقتیه و شب امتحان هاست اما فرصت بشه جواب فروم کمودو به سوال اون دوستی که من متوجه نشدم کیه رو میبینم.

پیروز باشید

16. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

الان ویروسی شدم.حالا باید ویندوز عوض کنم
    Last edited by vista7; 10-01-2011 at 21:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •