دوستان سلام
الان بنچ مارک رم نرم افزار اورست رو اجرا کردم و نتیجه غیر قابل تصور بود! ببینید و نظرتون رو بگید!
![]()
دوستان سلام
الان بنچ مارک رم نرم افزار اورست رو اجرا کردم و نتیجه غیر قابل تصور بود! ببینید و نظرتون رو بگید!
![]()
دوستان به دلیل اینکه نتیجه ی تست قبل اساس علوم کامپیوتر رو زیر سوال می برد(تاخیر بسیار کم رم ) دوباره تست کردم و درست شد
![]()
![]()
میشه لینک این برنامه ی بنچمارک رو بدین ؟
دستم به دامنتون تورو قران کمک کنید دارم دیوونه میشم از دیروز همش یه پیغام میده که بوت ویندوز نیست و از این حرفا چکار کنم؟ کمک کنید ریکاوری هم گرفتم کجا باید ریکاوری بگیرم؟ چرا اینطوری شده؟ سخت افزاری که نیست؟ من کاریش نکردم خاموشش کردم بعد که روشن شد این پیغمو میده![]()
مبارکه
کرفتی
چی شد؟ چیکار کردیش که قبله این موضوع
منظورت اینه بک اپ گرفتی؟
دست نزن دوستانی که واردن کمک کنن
پوریا جان این برنامه ی اورست هست که تو صفحات قبل فکر کنم مهران جان زحمت کشیده بود لینک داده بود .
حسن جان چی شده؟ دی وی دی های ریکاوری رو تهیه کرده بودی؟
من تا حالا ریکاوری نکردم ولی یا احتمالا خودش پیغام میده که دی وی دی ریکاوری رو بگذاری و یت اینکه احتمالا اگر دی وی دی ریکاوری رو بگذاری تو درایو خودش پیغام میده شاید هم وقتی دی وی دی رو گذاشتی باید موقع ی بوت شدن ESC رو بزنی و از منویی که میاد دی وی دی رام رو به عنوان منبع بوت شدن سیستم انتخاب کنی .
حالا سوال ! کلا ویندوز بالا نمیاد؟ یا میاد بالا ارور میده؟ یعنی این پیغام رو بعد از دیدن لوگوی اسوس نشون میده و یا اینکه لوگوی ویندوز رو می بینی بعدش ؟
مطلب بعد اینکه تو بایوس دست کاری نکردی؟ مثلا بوت رو از هارد درایو تغییر داده باشی؟
اصلا نگران نباش ! مطمئنا مشکل جزئیه و رفع میشه.
واووووووووووووو .... چه تاپیک شلوغی شده. تو چند روز 20 صفحه اضافه شده.
در مورد امتیاز اورست من الان لپتاپ دستم نیستش ولی یادمه شبیه مال دوستان بود. البته یکم بهتره بود فکر کنم ولی با رم کینگستون 1333 و تایمینگ 9-9-9-24 امتیازها تو رانهای مختلف نزدیک به هم در میاد.
امتیاز خود ویندوز هم که تو 32 بیتی 7.5 بود و تو 64 بیتی 6.9. تو 32 بیتی با اون پچ روسی اینجوری بودها !!! ولی امتیاز ساندار به رم تو 32 و 64 بیتی با نصب همون پچه که گفتم تقریبا یکی بود. 32 بیتی پهنای باند رم رو 15.4 گزارش میداد و تو 64 بیتی پهنای باند رم 16 بود.
من هم به فکر آپ گرید رمش هستم.مارکش رو موندم. یه چهار گیگ میخوام. تایمینگش با کلاک 1333 بهترین باشه. قیمتش هم دو برابر بقیه نباشه !!!! یه کم بیشتر باشه. اگه غیر از OCZ مدل خوبی هست پیشنهاد بدین و البته تو بازار هم باشه.
من معمولا زیاد این مشکل رو پیدا می کنم چون بوت منیجر ویندوز رو خراب می کنم. همیشه خیلی راحت حل میشه !!!
سی دی ویندوز رو میذارم و میزنم ریپیر. ویستا یا سون با هر ورژنی تا حالا تست کردم جواب داده. میزنم ریپر و بعد از اسکن یا قبلش دقیق یادم نیست یه جا گزینه داره که میزنم استارت آپ ریپیر. مشکل حل میشه. البته اگه ویندوزت نابود شده باشه .....
شرمنده ....
دوستانی که با بک آپ ویندوز کار میکنن یا با مال ایسوس .... سرعت کار و میزان فشردیگی هر دوشن کمتر از نورتون قست هست. اصلا نورتون قست وقتی بک آپ رو مطرح کرده که ماکروسافت نمیدونست بک آپ چیه. واسه ایکس پی ...
پیشنهاد میکنم یه بارم که شده تستش کنین فکر کنم با تجربه ای که تو این زمینه داره یه سروگردن از بقیه شرکتا جلو باشه.
من پاراگون و درایو اسنپ شات رو هم تست کردم. نرو هم داره ...اصلا همه زدن تو کار بک آپ.
بایوس من قبلا" 209 بود و نمره ویندوز 5.9 بود.
با هزار تا شوق رفتم این مدلی که هاردش سرعتش عالی هست رو خریدم و الان ضد حال خوردم باورت میشه اصلا هیچ کاریش نکردم روشن کردم بار اول مشکلی نداشت من حتی برنامه ای رو نصب نکردم فقط اپدیت گرافیک رو ریختم روش و بعدشم مشکلی نداشت! خاموش کردم صبح که میام ویندوز بالا نمیاد و یه چیزایی میگه که بوت ظاهرا نیست یا همچین چیزی . اره دیویدی ریکاوری گرفتم شد 5 تا حالا بنظرتون چکار کنم؟ ریکاوری هم بلد نیستم! عجب ضد حالی خوردم الان اون ریکاوری ها ویندوز اصل رو بر میگردونه درسته؟
حسن جان پیش میاد برای هر سیستم کامپیوتری ای و چیز عجیب غریبی نیست و ربطی هم به لپ تاپ شما بطور خاص نداره.
راستی شما خودت برای بار اول روشنش کردی یا تو مغازه موقع خرید روشن کرد فروشنده؟ مراحل نصب اولیه به خوبی انجام شد؟
برای ریکاوری هم من تا حالا بر نخوردم با لپ تاپ و دقیق نمی دونم ولی قاعدتا وقتی در وی در اول ذو بگذاری و ری استارت کنی یا بطور خودکار می خوندش و یا ESC رو میزنی و از منویی که میاد دی وی دی رام رو انتخاب می کنی و مراحل بعدی هم یک کم انگلیسی بلد باشه کاری نداره و دوباره ویندوزت مثل اولش میشه .
امیدوارم بچه هایی که این کراحل رو انجام دادن و وارد ترن کمک بیشتری کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)