تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 451 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    الان بنچ مارک رم نرم افزار اورست رو اجرا کردم و نتیجه غیر قابل تصور بود! ببینید و نظرتون رو بگید!

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان به دلیل اینکه نتیجه ی تست قبل اساس علوم کامپیوتر رو زیر سوال می برد (تاخیر بسیار کم رم ) دوباره تست کردم و درست شد

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

میشه لینک این برنامه ی بنچمارک رو بدین ؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دستم به دامنتون تورو قران کمک کنید دارم دیوونه میشم از دیروز همش یه پیغام میده که بوت ویندوز نیست و از این حرفا چکار کنم؟ کمک کنید ریکاوری هم گرفتم کجا باید ریکاوری بگیرم؟ چرا اینطوری شده؟ سخت افزاری که نیست؟ من کاریش نکردم خاموشش کردم بعد که روشن شد این پیغمو میده

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دستم به دامنتون تورو قران کمک کنید دارم دیوونه میشم از دیروز همش یه پیغام میده که بوت ویندوز نیست و از این حرفا چکار کنم؟ کمک کنید ریکاوری هم گرفتم کجا باید ریکاوری بگیرم؟ چرا اینطوری شده؟ سخت افزاری که نیست؟ من کاریش نکردم خاموشش کردم بعد که روشن شد این پیغمو میده
    مبارکه
    کرفتی
    چی شد؟ چیکار کردیش که قبله این موضوع
    منظورت اینه بک اپ گرفتی؟

دست نزن دوستانی که واردن کمک کنن

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میشه لینک این برنامه ی بنچمارک رو بدین ؟
    پوریا جان این برنامه ی اورست هست که تو صفحات قبل فکر کنم مهران جان زحمت کشیده بود لینک داده بود .
    حسن جان چی شده؟ دی وی دی های ریکاوری رو تهیه کرده بودی؟
    من تا حالا ریکاوری نکردم ولی یا احتمالا خودش پیغام میده که دی وی دی ریکاوری رو بگذاری و یت اینکه احتمالا اگر دی وی دی ریکاوری رو بگذاری تو درایو خودش پیغام میده شاید هم وقتی دی وی دی رو گذاشتی باید موقع ی بوت شدن ESC رو بزنی و از منویی که میاد دی وی دی رام رو به عنوان منبع بوت شدن سیستم انتخاب کنی .
    حالا سوال ! کلا ویندوز بالا نمیاد؟ یا میاد بالا ارور میده؟ یعنی این پیغام رو بعد از دیدن لوگوی اسوس نشون میده و یا اینکه لوگوی ویندوز رو می بینی بعدش ؟
    مطلب بعد اینکه تو بایوس دست کاری نکردی؟ مثلا بوت رو از هارد درایو تغییر داده باشی؟
    اصلا نگران نباش ! مطمئنا مشکل جزئیه و رفع میشه.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

واووووووووووووو .... چه تاپیک شلوغی شده. تو چند روز 20 صفحه اضافه شده.

در مورد امتیاز اورست من الان لپتاپ دستم نیستش ولی یادمه شبیه مال دوستان بود. البته یکم بهتره بود فکر کنم ولی با رم کینگستون 1333 و تایمینگ 9-9-9-24 امتیازها تو رانهای مختلف نزدیک به هم در میاد.

امتیاز خود ویندوز هم که تو 32 بیتی 7.5 بود و تو 64 بیتی 6.9. تو 32 بیتی با اون پچ روسی اینجوری بودها !!! ولی امتیاز ساندار به رم تو 32 و 64 بیتی با نصب همون پچه که گفتم تقریبا یکی بود. 32 بیتی پهنای باند رم رو 15.4 گزارش میداد و تو 64 بیتی پهنای باند رم 16 بود.

من هم به فکر آپ گرید رمش هستم.مارکش رو موندم. یه چهار گیگ میخوام. تایمینگش با کلاک 1333 بهترین باشه. قیمتش هم دو برابر بقیه نباشه !!!! یه کم بیشتر باشه. اگه غیر از OCZ مدل خوبی هست پیشنهاد بدین و البته تو بازار هم باشه.

من معمولا زیاد این مشکل رو پیدا می کنم چون بوت منیجر ویندوز رو خراب می کنم. همیشه خیلی راحت حل میشه !!!
    سی دی ویندوز رو میذارم و میزنم ریپیر. ویستا یا سون با هر ورژنی تا حالا تست کردم جواب داده. میزنم ریپر و بعد از اسکن یا قبلش دقیق یادم نیست یه جا گزینه داره که میزنم استارت آپ ریپیر. مشکل حل میشه. البته اگه ویندوزت نابود شده باشه .....
    شرمنده ....

دوستانی که با بک آپ ویندوز کار میکنن یا با مال ایسوس .... سرعت کار و میزان فشردیگی هر دوشن کمتر از نورتون قست هست. اصلا نورتون قست وقتی بک آپ رو مطرح کرده که ماکروسافت نمیدونست بک آپ چیه. واسه ایکس پی ...
    پیشنهاد میکنم یه بارم که شده تستش کنین فکر کنم با تجربه ای که تو این زمینه داره یه سروگردن از بقیه شرکتا جلو باشه.

من پاراگون و درایو اسنپ شات رو هم تست کردم. نرو هم داره ...اصلا همه زدن تو کار بک آپ.

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

مگه قبلا چند بود ؟
    مال من همین الان با ورژن 210 ریتینگش 6.7 ئه
    بایوس من قبلا" 209 بود و نمره ویندوز 5.9 بود.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با هزار تا شوق رفتم این مدلی که هاردش سرعتش عالی هست رو خریدم و الان ضد حال خوردم باورت میشه اصلا هیچ کاریش نکردم روشن کردم بار اول مشکلی نداشت من حتی برنامه ای رو نصب نکردم فقط اپدیت گرافیک رو ریختم روش و بعدشم مشکلی نداشت! خاموش کردم صبح که میام ویندوز بالا نمیاد و یه چیزایی میگه که بوت ظاهرا نیست یا همچین چیزی . اره دیویدی ریکاوری گرفتم شد 5 تا حالا بنظرتون چکار کنم؟ ریکاوری هم بلد نیستم! عجب ضد حالی خوردم الان اون ریکاوری ها ویندوز اصل رو بر میگردونه درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حسن جان پیش میاد برای هر سیستم کامپیوتری ای و چیز عجیب غریبی نیست و ربطی هم به لپ تاپ شما بطور خاص نداره.
    راستی شما خودت برای بار اول روشنش کردی یا تو مغازه موقع خرید روشن کرد فروشنده؟ مراحل نصب اولیه به خوبی انجام شد؟
    برای ریکاوری هم من تا حالا بر نخوردم با لپ تاپ و دقیق نمی دونم ولی قاعدتا وقتی در وی در اول ذو بگذاری و ری استارت کنی یا بطور خودکار می خوندش و یا ESC رو میزنی و از منویی که میاد دی وی دی رام رو انتخاب می کنی و مراحل بعدی هم یک کم انگلیسی بلد باشه کاری نداره و دوباره ویندوزت مثل اولش میشه .
    امیدوارم بچه هایی که این کراحل رو انجام دادن و وارد ترن کمک بیشتری کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •