تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 268 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
    CPU:I7 720qm 6MB
    Ram:4GB DDRIII
    VGA:geforce 230m 1GB up to 2815

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام

از اونجایی که هر روزه افراد جدیدی میان و مشکلاتی دارن و سوال میپرسند گفتم این پستو بزنیم که دیگه به این پست رجوع کنند . ماشالله کم مشکلات نداره .
    علاوه بر اون میتونیم چیزای دیگه هم بذاریم توی این پست . مثلا محل Intel ها و ...

مـــشــکـل افــت فــریــم

خب یکی از مشکلات واقعا بدی که این بازی داره و شاید گیمر رو در ابتدای بازی زده کنه همین مشکل هستش .
    چون بازی توسط تریآرچ ساخته شده ممکن است که روی بعضی از سیستم ها حتی سیستم های خیلی قوی هم مشکل داشته باشه . البته نگران نباشید راه حلش هم هست .

برای این مشکل دو تا راه حل وجود داره .

• Update

اول اینکه بهتون حتما توصیه میکنم این آپدیتو نصب کنید . حتی اگه مشکلی ندارید . کلی به افزایش فریم و ... کمک میکنه .

http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
    or
    http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/zLit/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar

نحوه کار هم به این صورت هست که اول فایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe رو اجرا کرده . سپس محتویات فلدر SKIDROW رو توی محل بازی کپی کنید .

• Setting

معمولا برای سیستم های قوی باید با آپدیت بالا مشکلتون حل شده باشه . اما خب اگه سیستمون ضعیفه یا بازم مشکل دارید باید دست به تنظیمات بزنید .

اول اینکه قبل هر کاری Sync Every Frame رو Off کنید . خیلی موثر هستش .
    دوم اینکه Texture ها رو روی Automatic قرار بدید . کیفیت تکسچر بر اساس قدرت سیستم شما میشه .
    سوم اینکه اگه با راه های بالا بازم مشکلتون حل نشد AA رو Off کنید . تاثیر زیادی نداره . فقط لبه دار میشه .
    چهارم اینکه اگه بازم فریم کمی داشتید دست بزنید به رزولیشن . البته هیچ وقت به 600*800 یا 768*1024 تغییر ندید . مگه اینکه کلا سیستمتون ضعیف باشه !

-------------------------------------------

این پست به مرور زمان آپدیت میشود .

اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده

من سیتمم ضعیف نیست اصلا

همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...

و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
    CPU:I7 720qm 6MB
    Ram:4GB DDRIII
    VGA:geforce 230m 1GB up to 2815
    سیستم شما باید این بازی رو بخوره

اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده

من سیتمم ضعیف نیست اصلا

همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...

و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا
    مشخصات سیستم ؟

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

پست آپدیت شد . درایور کارت گرافیکتونو آپدیت کنید

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

حجت جان خود شما هم فکر کنم گفته بودی این پچ برات خیلی توی فریم ریت بازی تاثیر نداشته!!
    چون من هم قبلا با نصبش تقریبا تاثیری ندیدم!!
    البته همینطور که قبلا گفتم بدترین گیر این بازی به cpu هست و بیشترین افت فریم هم در بازی به خاطر همینه دلیل صدق بر این مسئله هم اینه که شما در بازی افت فریم دائم وتقریبا ثابت ندارید(ضعف گرافیک)بلکه افت فریمها در این بازی اکثرا شدید و لحظه ای هست یعنی اینکه شما در یک لحظه 50 فریم دارید ولی در عرض کمتر از دو دهم ثانیه فریم ریت شما ممکنه به کمتر از 15 هم برسه که این گونه افت فریمها ذاتا دو گونه دلیل داره یا مشکل از موتور بازیه یا اینکه cpu داره در بعضی پردازشهای لحظه ای کم میاره که به سلامتی در این بازی هر دوی این مشکلات وجود داره!!!
    البته فکر کنم هومان جان گفت که قراره چندتا پچ دیگه مخصوص همین مشکلات cpu عرضه بشه که تا اونا بیاد باید با این مشکلات سوخت وساخت

5. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

سلام به همه
    کسایی که مولتی رو با بوت بازی می کنن
    این مود رو دستکاری کردم خیلی به درد می خوره بازی جذاب تر میشه
    پرک ها و کاستوم کلاس ها بازه
    یک سری دیگه از مود ها رو دارم که خیلی بازیش سخت میشه و فکر کنم از حوصله جمع خارج بشه اینو فعلا می زارم اگه استقبال شد بقیه ادیت های مودم رو می زارم
    این برای اپدیت 2 و 3 و با بوت لودر v.5 یا 6 کار می کنه
    اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

از اونجایی که هر روزه افراد جدیدی میان و مشکلاتی دارن و سوال میپرسند گفتم این پستو بزنیم که دیگه به این پست رجوع کنند . ماشالله کم مشکلات نداره .
    علاوه بر اون میتونیم چیزای دیگه هم بذاریم توی این پست . مثلا محل Intel ها و ...

مـــشــکـل افــت فــریــم

خب یکی از مشکلات واقعا بدی که این بازی داره و شاید گیمر رو در ابتدای بازی زده کنه همین مشکل هستش .
    چون بازی توسط تریآرچ ساخته شده ممکن است که روی بعضی از سیستم ها حتی سیستم های خیلی قوی هم مشکل داشته باشه . البته نگران نباشید راه حلش هم هست .

برای این مشکل دو تا راه حل وجود داره .

• Update

اول اینکه بهتون حتما توصیه میکنم این آپدیتو نصب کنید . حتی اگه مشکلی ندارید . کلی به افزایش فریم و ... کمک میکنه .

http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
    or
    http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/zLit/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar

نحوه کار هم به این صورت هست که اول فایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe رو اجرا کرده . سپس محتویات فلدر SKIDROW رو توی محل بازی کپی کنید .

• Setting

معمولا برای سیستم های قوی باید با آپدیت بالا مشکلتون حل شده باشه . اما خب اگه سیستمون ضعیفه یا بازم مشکل دارید باید دست به تنظیمات بزنید .

اول اینکه قبل هر کاری Sync Every Frame رو Off کنید . خیلی موثر هستش .
    دوم اینکه Texture ها رو روی Automatic قرار بدید . کیفیت تکسچر بر اساس قدرت سیستم شما میشه .
    سوم اینکه اگه با راه های بالا بازم مشکلتون حل نشد AA رو Off کنید . تاثیر زیادی نداره . فقط لبه دار میشه .
    چهارم اینکه اگه بازم فریم کمی داشتید دست بزنید به رزولیشن . البته هیچ وقت به 600*800 یا 768*1024 تغییر ندید . مگه اینکه کلا سیستمتون ضعیف باشه !

حتما درایور کارت گرافیک خودتونو آپدیت کنید .
    از اونجایی که سایت Nvidia ایرانو تحریم کرده از این سایت استفاده کنید :

http://downloads.guru3d.com

-------------------------------------------

این پست به مرور زمان آپدیت میشود .

بعد از آپدیت سیو ها میپره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

حجت جان خود شما هم فکر کنم گفته بودی این پچ برات خیلی توی فریم ریت بازی تاثیر نداشته!!
    چون من هم قبلا با نصبش تقریبا تاثیری ندیدم!!
    البته همینطور که قبلا گفتم بدترین گیر این بازی به cpu هست و بیشترین افت فریم هم در بازی به خاطر همینه دلیل صدق بر این مسئله هم اینه که شما در بازی افت فریم دائم وتقریبا ثابت ندارید(ضعف گرافیک)بلکه افت فریمها در این بازی اکثرا شدید و لحظه ای هست یعنی اینکه شما در یک لحظه 50 فریم دارید ولی در عرض کمتر از دو دهم ثانیه فریم ریت شما ممکنه به کمتر از 15 هم برسه که این گونه افت فریمها ذاتا دو گونه دلیل داره یا مشکل از موتور بازیه یا اینکه cpu داره در بعضی پردازشهای لحظه ای کم میاره که به سلامتی در این بازی هر دوی این مشکلات وجود داره!!!
    البته فکر کنم هومان جان گفت که قراره چندتا پچ دیگه مخصوص همین مشکلات cpu عرضه بشه که تا اونا بیاد باید با این مشکلات سوخت وساخت
    مشکل این بود که من اول آپدیت 1و میریختم بعد 2-3 رو . نمیدونم چی شد . ولی یه شب uninstall کردم از نو آپدیت 2-3 + تنظیمات گرافیکی که گفتم انجام دادم فریم از 2 به 20 ریسد .

بعد از آپدیت سیو ها میپره؟
    خیر سیوتون نمیپره

سلام به همه
    کسایی که مولتی رو با بوت بازی می کنن
    این مود رو دستکاری کردم خیلی به درد می خوره بازی جذاب تر میشه
    پرک ها و کاستوم کلاس ها بازه
    یک سری دیگه از مود ها رو دارم که خیلی بازیش سخت میشه و فکر کنم از حوصله جمع خارج بشه اینو فعلا می زارم اگه استقبال شد بقیه ادیت های مودم رو می زارم
    این برای اپدیت 2 و 3 و با بوت لودر v.5 یا 6 کار می کنه
    اینم لینکش
    کد:
    سلام .

علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .

کد:

9. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

پست آپدیت شد
    راستی یه توصیه .

اگه میخواید واقعا مولتی پلیر بازی کنید 23 تومن (فکر کنم 23تومان باشه) بدید و CDKEY بخرید . چون امکان کرکش وجود نداره . اگرم وجود داشته باشه خیلی طول میکشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان میشه این بازی رو آنلاین انجام داد یا نه؟
    اگه آره لطفا آ»وزشش رو بدید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

سلام .

علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .

کد:
    [/QUOTE]

این نرم افزار به درد کسایی می خوره که بلد نیستن کدها رو تغییر بدن یعنی با اینترفیس متنی اشنا نیتن
    این مدی که گذاشتم 90% همون کدهاست با یه سری تغییرات
    می خواستم منو هارو فعال کنم اما دیدم نمی ارزه چون دوباره کاریه
    در هر صورت دوستانی که بلدن به ادیت کدها بهم پیغام بدن با کمک هم یه مد اختصاصی به نام بچه های پی سی ورلد بسازیم
    من یه مد ساختم که هر 30 ثانیه یه b52 میاد مپ رو بمباران می کنه به شدت سخته ولی خیلی حال میده
    اما مشکل انتخاب اسلحه وجود داره و نمیشه کاستومایزش کرد
    در هر صورت من اماده همکاری ام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •