به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
CPU:I7 720qm 6MB
Ram:4GB DDRIII
VGA:geforce 230m 1GB up to 2815
به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده
من سیتمم ضعیف نیست اصلا
همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...
و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا
سیستم شما باید این بازی رو بخورهبه نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
مشخصات سیستم ؟اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده
من سیتمم ضعیف نیست اصلا
همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...
و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
پست آپدیت شد . درایور کارت گرافیکتونو آپدیت کنید
حجت جان خود شما هم فکر کنم گفته بودی این پچ برات خیلی توی فریم ریت بازی تاثیر نداشته!!
چون من هم قبلا با نصبش تقریبا تاثیری ندیدم!!
البته همینطور که قبلا گفتم بدترین گیر این بازی به cpu هست و بیشترین افت فریم هم در بازی به خاطر همینه دلیل صدق بر این مسئله هم اینه که شما در بازی افت فریم دائم وتقریبا ثابت ندارید(ضعف گرافیک)بلکه افت فریمها در این بازی اکثرا شدید و لحظه ای هست یعنی اینکه شما در یک لحظه 50 فریم دارید ولی در عرض کمتر از دو دهم ثانیه فریم ریت شما ممکنه به کمتر از 15 هم برسه که این گونه افت فریمها ذاتا دو گونه دلیل داره یا مشکل از موتور بازیه یا اینکه cpu داره در بعضی پردازشهای لحظه ای کم میاره که به سلامتی در این بازی هر دوی این مشکلات وجود داره!!!
البته فکر کنم هومان جان گفت که قراره چندتا پچ دیگه مخصوص همین مشکلات cpu عرضه بشه که تا اونا بیاد باید با این مشکلات سوخت وساخت![]()
سلام به همه
کسایی که مولتی رو با بوت بازی می کنن
این مود رو دستکاری کردم خیلی به درد می خوره بازی جذاب تر میشه
پرک ها و کاستوم کلاس ها بازه
یک سری دیگه از مود ها رو دارم که خیلی بازیش سخت میشه و فکر کنم از حوصله جمع خارج بشه اینو فعلا می زارم اگه استقبال شد بقیه ادیت های مودم رو می زارم
این برای اپدیت 2 و 3 و با بوت لودر v.5 یا 6 کار می کنه
اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از آپدیت سیو ها میپره؟
مشکل این بود که من اول آپدیت 1و میریختم بعد 2-3 رو . نمیدونم چی شد . ولی یه شب uninstall کردم از نو آپدیت 2-3 + تنظیمات گرافیکی که گفتم انجام دادم فریم از 2 به 20 ریسد .
خیر سیوتون نمیپره
سلام .
علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست آپدیت شد
راستی یه توصیه .
اگه میخواید واقعا مولتی پلیر بازی کنید 23 تومن (فکر کنم 23تومان باشه) بدید و CDKEY بخرید . چون امکان کرکش وجود نداره . اگرم وجود داشته باشه خیلی طول میکشه .
دوستان میشه این بازی رو آنلاین انجام داد یا نه؟
اگه آره لطفا آ»وزشش رو بدید...
سلام .
علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار به درد کسایی می خوره که بلد نیستن کدها رو تغییر بدن یعنی با اینترفیس متنی اشنا نیتن
این مدی که گذاشتم 90% همون کدهاست با یه سری تغییرات
می خواستم منو هارو فعال کنم اما دیدم نمی ارزه چون دوباره کاریه
در هر صورت دوستانی که بلدن به ادیت کدها بهم پیغام بدن با کمک هم یه مد اختصاصی به نام بچه های پی سی ورلد بسازیم
من یه مد ساختم که هر 30 ثانیه یه b52 میاد مپ رو بمباران می کنه به شدت سخته ولی خیلی حال میده
اما مشکل انتخاب اسلحه وجود داره و نمیشه کاستومایزش کرد
در هر صورت من اماده همکاری ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)