مطمئن نیستم ولی فکر نکنم با اون باکس و فلش و ینا بشه آپدیت کرد.شایدم بشه...
مطمئن نیستم ولی فکر نکنم با اون باکس و فلش و ینا بشه آپدیت کرد.شایدم بشه...
ﻭﻟﺶ ﮐﻥ
ﻣﻬﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮎ ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﺍﯾﻦ پﺴﺘﻮ ﻣﯿﺪﻡ :ﺩﯼ
اقا جون مادرتون از خوبی های سونی برام باز نگین که دارم مثل بچه ی ادم میرم گلکسی بخرم!!!
خواهشا بذارین هر وقت خریدمش،اونوقت واسه خودتون ازش تعریف کنین....![]()
با سلام خدمت همه دوستای خوبم .
من یه سوال داشتم در مورد Xperia X10 .
یه مدتی که با گوشی کار کردم ، خود به خود روی صفحه اصلی گوشی ، یه آیکن هایی ظاهر میشه !!
سوال اصلیم در باره اینه که چرا این آیکن ها روی صفحه میاد و چطوری میشه پنهانشون کرد ؟
اگر کسی از دوستان یا مدیران محترم میدونن ، ممنون میشم که جواب بدید
با تشکر /
مموری چند گیگ روش هست؟
آقا گلکسی بخر . اتفاقا گوشیه خیلی خوبیه .![]()
منم میگم بخر.شما داری 200 هزار چوق بیشتر میدی.امکاناتی که بهت میده ارزش این مقدار بیشتر رو داره.
منم سفیدشو امروز خریدم 500
چجوری اپ دیش کنم؟
من تازه شنبه این گوشی زیبا و کارامد رو گرفتم اما اپدیت نشده با گارانتی کامتل ۱ساله که بد دیدم گارانتیش معتبره کلا شد ۴۸۰ به نظرتون خوب گرفتم؟واسه من update نبود خودم با استفاده از se service update کردم!اما دوستان ۱ سوال؟پارس نیکاتل بهتره یا پارس کامتل؟پارس نیکاتل هین مشکیشو با update می گفت ۵۰۰ اما من نگرفتم چون فهمیدم گرونه!رفتم طبقه زیرین بازار موب از یه فروشگاه که ازش دوستم گوشی گرفته بود گرفم کلیم بهش سفارش کردم گوشی سالم بده!برحال خریدم اما بعضی htc دارها و فروشگاه ها میگفتن x10 به درد نمیخوره!خیلی ازش بد میگفتن اما من گیج شده بودم کلا روزه گیج بازاری بود!یه چیز دیگه پارس کامتلیه برگشت بهم گفت که این نیکاتلیا خالی میبندن گوشیشون update اش تستره ۳روزه میپره تابلو بود داره ک. شعر میگه که مارو خر کنه از اونا نخریم شاید از اینا بخریم!اما بازم من ریسک نکردم همونطور که گفتم رفتم پایین از مغازهه خریدم تازه یارو داشت میرفت برنامه بریزه رو گوشی بهش گفتم بره UP کنه اما بیچاره هیچی حالیش نبود رفت بازی برنامه از یه مغازه دیگه ریخت واسم که ۱۰تومانم بیخود پول دادم چون وقتی UP کردم اونا پاک شد برحال شما بگید ضرر کردم یا برد۴۸۰خریدم با این دزدیا و مسایل!؟ایا بعدا این گوشی اذیت میکنه؟خراب میشه؟
البته به نظر من قیمت متعادلش یه چیزی میتونستی با بیست تومان پایینتر بگیریش ولی خوب خیلی هم با پولی که خرج کردی تفاوتی نداره!
مبارکت باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)