آقا چرا من هر پستی که میزنم نیاز به تایید مدیران محترم داره؟؟!!
آقا چرا من هر پستی که میزنم نیاز به تایید مدیران محترم داره؟؟!!
بله دوست عزيز شما تا 6.55 ميتوني رايگان دانلود كني
اينجا كه اينطوريه البته الان سرعت اينقدر پايينه كه اصلا دانلود فايده نداره 15 تا 20 كيلوبايت
چون کاربر تازه وارد هستید یه مدت بگذره و پست هاتون به تعداد کافی برسه دیگه نیاز به تایید مدیریت نداره
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
الان خیلی کم شده و سرعت خود اکانت شده همونی که باید باشه مثلا 128 روی 15 و 256 روی 30 هست
پارس سرویس 1 مگ یا 512 با محدودیت 3 گیگ میده ؟؟
سلام دوستان من نمیدونم چجوری میشه انلاین خرید بزنم و اینکه ایا این روش ایمن است؟؟از لحاظ اینکه شماره رمز کارتمون لو نره؟؟این شماره cvt کارت چیه؟ ممنون
تو سایتش نگاه کن اگه نوشته می دهیم پس میدهند
سلام خودش یه راهنما داره توی اون توضیح داده البته چیز خاصی نداره اون سرویس یا حجم موردنظرت رو انتخاب میکنی
روی خرید انلاین کلیک می کنی بعد یه جا ایمیلتو میخواد وارد میکنی سپس بانک رو انتخاب میکنی و میره توی سفحه ای که مشخصات کارت رو وارد میکنی و تایید میکنی
باید امن باشه ولی من خودم توی این عابرم که یاهاش اکانت شارژ میکنم زیاد پول نمیذارم
فکر کنم منظورت cvv2 باشه که معمولا پشت کارت نوشته اگر نه هم به عابر بانک یا خود بانک مراجعه کن بهت میدن شمارشو
این محدودیت حجم پارس هم خیلی بده! سرعت بالا هست یه سایت باز میکنی کل حجم میخوره!
سرعت دیشب خوب بود! 2.5 گیگ لینک داشتم همه رو گرفت!
شهر و منطقه رو بگید
از چه سرویسی استفاده می کنید رو هم بگید
انگار به شما خیلی خوش میگذره![]()
نه بابا! چه خوشی؟!این سرویس خاص فقط اینطوریه! الان که سرعت خوب شده شبی تا 3.3 هم میگیره! دیگه نمیدونم چی بگیرم!
ولی خوب از اون طرف هم چون ترافیک سرویس کمه باید ترافیک بگیرم! همین چند وقت پیش 1 مهر که ساعت تغییر کرد IDM قاط میزنه 1.5 گیگ ترفیک روزانه میره تو پاچمون!
![]()
سرویس من 256 4 گیگ برای 3 ماه
شهر هم بابل
بقیه دوستان سرویس ویژه ندارن ؟
سرعت شبانتون چنده ؟
یعنی انقدر فرق بین سرویس های معمولی و ویژه هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)