تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 192 از 291 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اينم يکي از اون معايب ويوه. در قياس با گوشيهاي سيمبين 3 بنظرم ويو حرفي براي گفتن نداره. چون فقط اينترفيسش از اونها بهتره ولي در زمينه نرم‌افزار ميبينيم که از اين طرف هر روز يه بازي باکيفيت براي سيمبين 3 گذاشته ميشه، حال اونکه ويو همون NFS Shift رو هم از ليست بازيهاي مجانيش حذف کرده.
    به نظر من بايد به بادا فرصت داد
    در آينده قطعا خيلي از همين برنامه هاي پولي به صورت رايگان عرضه ميشن
    به نظر من كه 70درصد از ان8 بهتره
    از طرفي سيمبين جديد تمام آبروي شركت نوكياست اگه اين يكي هم به سرنوشت يمبين قبلي دچار بشه ديگه...
    وقتي يه گوشي 450 تا 500 تومني رو بيشتر از قيمت واقعيش ميفروشه بايد هم پول بيشتري براي دادن به برنامه سازها داشته باشه
    ولي جداي از همه چيز واقعا كيفيت برنامه هاي ويو يه چيز ديگس

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من یک ماه پیش گوشیم رو خریدم اون موقع نه خبری از سیمبین 3 بود نه ویندوز فون 7 و نه آندروید 2.2 . در ضمن ان 8 هم چیز قابل توجهی نسبت به ویو نداشت که بخوام واسش صبر کنم الان هم که اومد با این قیمت کذایی اصلا ارزش فکر کردن نداره.
    ویندوز فون هم از اول معلوم بود که قراره واسه چه رده قیمتی بیاد. آندروید رو هم که از وقتی بادا رو دیدم بیخیالش شدم.
    واقع بینانه باید به قضیه نگاه کرد. شما اگه الان میخواید گوشی بخرید و به نظرتون سیمبین 3 بهتره بسم الله یک میلیون پول بدید ان 8 بخرید!
    من یه رصد چند روزه تو فروشگاه سامسونگ داشتم آخرشم به این نتیجه رسیدم که هم کیفیت نرم افزاراش قابل قبوله هم طرح آینده نگرانه ای رو داره. پویایی فروشگاه و آپدیت نرم افزاری گوشی کاملا حس آرامش و اطمینان رو به ادم القا میکنه. تو این زمینه دیگه بیشتر از این چی میخوایم؟
    در مورد بازیها هم واقعا بی انصافیه که بادا رو بکوبیم. الحق بازیهای جذاب و وقت تلف کن خوبی داره. بازی تو گوشی موبایل یعنی وقتی بیکاری بتونی وقتت رو حسابی تلف کنی! که بادا تو این زمینه واقعا خوب عمل کرده.
    یه بازی جدیدا اومده به اسم Doodle Soccer حتما دانلود کنید و حالشو ببرید!

4. 5 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان ممکنه یک ویدئو که با این گوشی گرفته شده رو برام بزارید تا کیفیت ویدئو رو ببینم!(در داخل اتاق باشه بهتره ولی تاریک نباشه) زمانشم 10 15 ثانیه کافیه!

درضمن با توجه به CPU فوقولاده قوی این گوشی ، عمل کرد گوشی چطوره؟ میدونم ARM Cortex A8 1GHz قدرت پردازشی بالایی داره ولی سیستم عامل جدید "بادا" به شک انداخته منو چون نمیدونم این سیستم عامل سبک هست یا سیستم عامل سنگینی هست!

درضمن بازی با گرافیک بالا چی اومده برای این گوشی؟

قیمتش حالا چقدره؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان ممکنه یک ویدئو که با این گوشی گرفته شده رو برام بزارید تا کیفیت ویدئو رو ببینم!(در داخل اتاق باشه بهتره ولی تاریک نباشه) زمانشم 10 15 ثانیه کافیه!

درضمن با توجه به CPU فوقولاده قوی این گوشی ، عمل کرد گوشی چطوره؟ میدونم ARM Cortex A8 1GHz قدرت پردازشی بالایی داره ولی سیستم عامل جدید "بادا" به شک انداخته منو چون نمیدونم این سیستم عامل سبک هست یا سیستم عامل سنگینی هست!

درضمن بازی با گرافیک بالا چی اومده برای این گوشی؟

قیمتش حالا چقدره؟
    كافيه بريد توي يو*تي*يو*پ و اسم اين گوشي رو بالاي صفحه سرچ كنيد انواع فيلما براتون مياد
    سيستم عاملش سبك نيست ولي سنگينم نيست
    در كل سرعت رو كاملا حس ميكنيد
    من يك هفته پيش با گارانتي پارس مايكروتل 485 گرفتم
    الان رو نميدونم

7. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

كافيه بريد توي يو*تي*يو*پ و اسم اين گوشي رو بالاي صفحه سرچ كنيد انواع فيلما براتون مياد
    سيستم عاملش سبك نيست ولي سنگينم نيست
    در كل سرعت رو كاملا حس ميكنيد
    من يك هفته پيش با گارانتي پارس مايكروتل 485 گرفتم
    الان رو نميدونم
    ممنون بابت جواب!
    ولی مشکل اینه که یوتوب ویدئو هارو کانورت میکنه، یعنی ویدئوی اورجینال نیستند هیچکدوم، من میزان bitrate رو میخوام بودونم! در سایتی نوشته بود 12Mbps هست ولی سایت معتبری نبود! اگه ممکنه راهنمایی کنید!

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من الان برام مقدور نیست که ویدیو بفرستم ولی میتونم ضمانت بدم که کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه. در ضمن بیت ریتش هم تو عکس زیر کاملا مشخصه. این واسه ویدیوی خودمه یعنی از جایی این عکس رو نیاوردم! گفته باشم

از نظر من سیستم عاملش در عین قدرت بالا هم خیلی سبکه هم خیلی سریع. همین که وقتی چند تا پروسه در حال اجرا باشه و کاربر افت سرعت محسوسی رو احساس نکنه یعنی سبک و سریع بودن.

بازیاش اکثرا با گرافیک بالا هستن و طراحی قشنگی دارن. بازیهای 100 مگابایتی یعنی گرافیک بالا دیگه! 4-5 تا بازی تو این رنج داره و البته چندتا بازی 20-30 مگابایتی. کلا بحث گرافیک تو این گوشی و سیستم عامل خیلی نمود داره.
    این عکسا رو هم محض تایید حرفام میزارم البته از داخل بازی نه پوستر و عکس تبلیغاتی!

11. 7 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون از دوستان!

درضمن یه سوال دیگه:
    کیفیت صدای ویدئو ها چطوری؟ مخصوصا وقتی که با صدای بالا موزیک پخش میشه خوب هست؟(مثلا توی عروسی که با صدای زیاد موزیک پخش میشه خوبه یا نه؟ بعضی جاها گفتند که توی این شرایط فقط خر خر ضبط میشه!درسته؟)

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دوستان

من الان ورژن فریمور گوشیم LISJEE هستش . الان واسه فارسی کردنش من کدوم فریمور رو دانلود کنم ؟ JPJG2_FULL یا JPJH2 کدوم بهتره ؟

ممنون

داره خودمونی میشه SamanRI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از SamanRI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ممنون از دوستان!

درضمن یه سوال دیگه:
    کیفیت صدای ویدئو ها چطوری؟ مخصوصا وقتی که با صدای بالا موزیک پخش میشه خوب هست؟(مثلا توی عروسی که با صدای زیاد موزیک پخش میشه خوبه یا نه؟ بعضی جاها گفتند که توی این شرایط فقط خر خر ضبط میشه!درسته؟)
    من توی یه موقعیت مشابه فیلمبرداری کردم و نتیجه واسم شگفت انگیز بود! با اینکه کیفیت صدای ویدیوهاش روی کاغذ پایینه ولی کاملا قابل قبول بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •