تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 192 از 645 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه maso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    iran

6

سلام دوستان

دو تا سوال ازتون داشتم اگه زحمتی نیست جواب بدین:

1.من بعد از هزارتا بدبختی از آسیاتک ADSL گرفتم تا مثلا با خیال راحت دانلود کنم...اما مثل اینکه تو این مملکت از خیال راحت خبری نیست...تو سایتهای Rapid share و Mega upload و سایتهای مشابه که میرم میزنه که دانلود شما به حد خودش رسیده یا اینکه شما در حال دانلود یک فایل دیگه از این سایت هستید در حالیکه من از زمان راه افتادن ADSL یه دونه فایل هم از این سایتها دانلود نکردم...این که نمیشه ! اکثر فایل های دانلود هم تو همچین سایتهایی میذارن و این جوری به اکثر اونا دسترسی ندارم. میدونم این کار ISP هستش... می خواستم دوستان و اینترنت بازای حرفه ای راه حل "درست و عملی" دانلود از سایتهای "شیر" رو توضیح بدن بی زحمت.در ضمن یه چیزایی هم درباره vpn شنیدم اما اطلاعاتم درموردش دقیق نیست...و نمی دونم از کجا باید گیر بیارم.

2. دوستانی که به کامپیوتر و سخت افزار واردن، عیب نداره کامپیوتر و مودم من از صبح تا شب روشن باشه؟ مودمم از نوع usb و مارک corecess هست و بد داغ میکنه...

خیلی ممنون میشم به این سوالا جواب بدین !
    سایت هایی مثل رپیدشیر برای هر IP ، یک فرد در نظر می گیرند و اگه کسی با اون ip دانلود کنه دیگه به اون ای پی اجازه دانلود در همان زمان را نمی دند ، و حتی زمانی که اون ای پی کارش تمام شد ، مثلا 30 دقیقه زمان می دهند تا بعد اون ای پی بتونه دانلود دوباره کنه

حالا چرا شما که می رید می گه شما در حال دانلود هستید؟

خوب شما ای پی کنونی اینترنتتون را می تونید از آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بفهمید خوب پس شما یه ای پی دارید خوب شما که از رپیدشیر دانلود نمی کنید پس کیه که با ای پی شما این کار را می کنه؟

خوب بهتون بگم

شرکت های ای اس پی ایرانی نمیندونم چه مرگشونه که به تازگی از یک روش به نام NAT استفاده می کنند که اون ها از یک فایر وال که ازش برای ***** گذاشتن هم استفاده می کنند ، استفاده می کنند و برای کارت شبکه خارجی WAn اون یک ای پی اختصاص می دهند و اون همون ای پی است که شما الان در اینترنت دارید خوب بعدش از سرویس nat استفاده می کنند و به تمام مشتریاشون که می خواهند الان از اینترنت استفاده کنند از این درگاه خروجی استفاده می کنند و از طریق تغییر پرت های درخواست تمامی مشتری ها همشون را از یه ای پی استفاده می کنند که کاملا کار بدی هست ، پس شما نمی توانید کاری بکنید که ای پی تون موقع اتصال به اینترنت مخصوص خودتون باشه ، البته شرکت های خارجی که درستش هم همینه ، زمانی که از Nat استفاده مب کنند به اون مثلا 255 تا ای پی اینترنتی می دهند که برای هر نفری که الان به سرویسشون وصل شده یه ای پی را اختصاص می ده و بعد از قطع اون طرف ، اون ای پی را ازاد می کنه و به یه مشتری دیگه می دهد ، که این راه درستشه

تو ایران ، باید 2 کار بکنید یا VPN استفاده کنید که مثل همون شرکت های خارجی هست و اگر داخل vpn از nat استفاده بشه هر ای پی را به یه نفر می ده و یا می تونید یه ای پی اختصاصی هم با vpn بگیرید که اون ای پی دیگه برای همیشه مال شماست و هر وقت به اون vpn وصل شید ای پی اینترنتتوت همون میشه

یا هم یک اکانت پریمیوم رپیدشیر بگیرید تا از این اخطار های رپیدشیر راحت بشید

یا ایران را ترک بکنید و مثلا به افغانستان برید و از اون جا اینترنت بگیرید تا راحت بشید

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

آقا کسی نیست به ما جواب بده ؟
    راستی می تونم به نام خونه adsl بالاتر از 128 بگیرم هیچ راهی نداره ؟
    ممنونم دوستان که اینقدر جواب می دید
    من هستم...
    همانطور كه بچه ها گفتن براي اينكه سرويس بالاتر از 128 بخواي بگيري از اسياتك فقط بايد نميدونم كارت يا برگ داشنجويي داشته باشي...

داره خودمونی میشه ehsankh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Thanx

از دوستانی که جواب منو دادن خیلی ممنونم...فقط یه نکته برام مبهم موند و اونم اینه که این vpn رو از کجا باید تهیه کرد و قیمت منصفانه اش چنده...
    یه سوال دیگه که ممکنه به نظرتون مبتدی یا مسخره بیاد ،ولی اینجا نپرسم دیگه از کی بپرسم؟ اینکه vpn چه جوریه که به صورت مجانی ما رو به کشوری مثل آلمان یا امثال اون وصل می کنه؟؟!! بعد اینکه اگه vpn بگیریم دیگه از سایتهای رپید و مگا آپلود راحت میشه دانلود کرد؟

داره خودمونی میشه maso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

از دوستانی که جواب منو دادن خیلی ممنونم...فقط یه نکته برام مبهم موند و اونم اینه که این vpn رو از کجا باید تهیه کرد و قیمت منصفانه اش چنده...
    یه سوال دیگه که ممکنه به نظرتون مبتدی یا مسخره بیاد ،ولی اینجا نپرسم دیگه از کی بپرسم؟ اینکه vpn چه جوریه که به صورت مجانی ما رو به کشوری مثل آلمان یا امثال اون وصل می کنه؟؟!! بعد اینکه اگه vpn بگیریم دیگه از سایتهای رپید و مگا آپلود راحت میشه دانلود کرد؟
    این آدرس مثلا داره ولی من امتحان نکردم
    کد:
    vpn به صورت مجانی نیست

شما را هم به المان وصل نمی کنه بلکه یک کامپیوتر است در المان که صاحب آن Vpn ان را کرایه کرده و روش برنامه vpn دادن را نصب کرده و با اون برنامه اکانت هایی درست میکنه و به این و اون میفروشه

چون ip این ها هم معمولا شیرینگ هست و ممکنه حتی در یک لحظه به چند نفر از طریق Nat ای پی یکسانی بدهند ، شما باز هم مشکل با رپیدشیر خواهید داشت ، بهترینش خرید vpn با ای پی اختصاصی هست که فکر کنم یه چیزی حدود 10 تومان ماهانه بگیرند و یا خرید اکانت رپیدشیر است که بهتر از روش قبلی است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چرا لغمه رو دور سرتون میچرخونید میتونی از یک ف*ل**تر شکن استفاده کنی که در سایت من قسمت اینترنت رایگانش هست برو حالشو ببر

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

این آدرس مثلا داره ولی من امتحان نکردم
    کد:
    vpn به صورت مجانی نیست

شما را هم به المان وصل نمی کنه بلکه یک کامپیوتر است در المان که صاحب آن Vpn ان را کرایه کرده و روش برنامه vpn دادن را نصب کرده و با اون برنامه اکانت هایی درست میکنه و به این و اون میفروشه

چون ip این ها هم معمولا شیرینگ هست و ممکنه حتی در یک لحظه به چند نفر از طریق Nat ای پی یکسانی بدهند ، شما باز هم مشکل با رپیدشیر خواهید داشت ، بهترینش خرید vpn با ای پی اختصاصی هست که فکر کنم یه چیزی حدود 10 تومان ماهانه بگیرند و یا خرید اکانت رپیدشیر است که بهتر از روش قبلی است
    يه VPN رايگان هم وجود داره...
    الان دو ماه كه دارم ازش استفاده ميكنم..بدك نيست...

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بابا چرا لغمه رو دور سرتون میچرخونید میتونی از یک ف*ل**تر شکن استفاده کنی که در سایت من قسمت اینترنت رایگانش هست برو حالشو ببر
    لغمه:لقمه
    ---------
    ف.ي.ل.ت.ر شكن براي رپيدشر و خيلي كاراي ديگه مثل ورود به سايت PAYPAL و ... كارايي نداره...

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

مسعود جان سلام
    من 2 هفته دیگه می خوام Adsl بگیرم الآن هم از بس این فروم رو خوندم کاملا گیج شدم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
    من می خوام ارزون باشه ولی کیفیتش زیاد بد نباشه !
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مسعود جان سلام
    من 2 هفته دیگه می خوام Adsl بگیرم الآن هم از بس این فروم رو خوندم کاملا گیج شدم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
    من می خوام ارزون باشه ولی کیفیتش زیاد بد نباشه !
    ممنون
    سلام عزيز:
    مباركه...منم وقتي كه ميخواستم Adsl بگيرم همين كارا رو ميكردم...اينقدر سوال ميپرسيدم!
    ببين من الان 2 ماه كه از اسياتك استفاده ميكنم و واقعا ازش راضيم...علاوه بر كيفيت قيمتش هم نسبت به شركتاي ديگه ارزونتره...
    حالا ديگه انتخاب ميذارم به پاي خودت...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم با اسیاتک موافقم مخصوصا که ماه اول رو رایگان میده بعد شما اگه راضی بودین می تونین دوباره باهاشون قرارداد رو تجدید کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •