تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 500 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

2تا سوال دیگه هم داشتم :
    1- بعضی از مغازه ها تو پایتخت از الماس ارزون تر میدادن
    به نظرتون مطمعاً هست از اونجا بگیرم ؟ اگه اون کاور دور لپ تاپ و اون برچسب رو داشته باشه مشکلی نداره دیگه؟
    2- چطوری میشه از توی سایت خود اپل خرید کرد؟ که بشه اوم ای پاد رو هم فری گرفت؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه __KiaNoosh__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ اپل معرفی کنید که بشه باهاش بازی کرد (سنگین ترین کاری که باهاش میکنم بازیه)فقط نگید برم کنسول بخرم چون به دردم نمیخوره
    قیمتشم تا 1700 باشه من خودم f115 sony رو در نظر دارم ولی اگه اپل تو این قیمت چیزی داشته باشه اپل میگیرم

داره خودمونی میشه schakiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Windows OS - nonce Macintosh OS - soon

13

2تا سوال دیگه هم داشتم :
    به نظرتون مطمعاً هست از اونجا بگیرم ؟ اگه اون کاور دور لپ تاپ و اون برچسب رو داشته باشه مشکلی نداره دیگه؟
    سلام دوست عزیز

الماس پایتخت و نقش در زمینه فروش محصولات اپل (به نوعی جزء) قدیمی ها و با سابقه ها هستند.

فکر کنم یه جایی ، microsoft24 عزیز گفتن : یکیشون تقریبا" 6 7 ساله که در این کار هست ؛ پس جائی که اینگونه هست ، برای فروش چند نوت بوک بدجنسی نمی کنه ؛ البته شاید گرونتر باشه ولی مطمئنتر هست (از نظر سابقه ، نه از نظر مادی) جاهای دیگه رو نمی دونم.

نکته جالبی اشاره کردین : بهتره ، جعبه نوت بوک و بسته بندی هاشو جلوی خودتون باز کنه ، و دقت کنین که از قبل باز ، نشده باشه !!! و اینکه اگر خواست نرم افزار یا ویندوز یا از این جور چیزا نصب کنه ، بگین . . . نه !!!

برای اطلاع بیشتر ، ویدوئو زیر رو ببینید (لینک رو mohsenfhm عزیز در تاپیک قرار داده بود) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته ممکنه ، درسترسی نداشته باشین !

با تشکر
    با این شرایط فعلیه . . . و تحریم های صورت گرفته ، فکر کنم بهتر باشه از داخل خرید کنید ؛ حتی اگر هم کارت اعتباری (مثل مستر ، ویزا و . . .) داشته باشین ، برای ارسال محموله (اگه آدرس ، مربوط ایران بشه) شاید خود شرکت چنین کاری نکنه.

اگه کسی رو دارین که می تونن از اونور خرید کنه و بیاره اینور ، فکر کنم مشکلی نداشته باشه.

4. 2 کاربر از schakiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ اپل معرفی کنید که بشه باهاش بازی کرد (سنگین ترین کاری که باهاش میکنم بازیه)فقط نگید برم کنسول بخرم چون به دردم نمیخوره
    قیمتشم تا 1700 باشه من خودم f115 sony رو در نظر دارم ولی اگه اپل تو این قیمت چیزی داشته باشه اپل میگیرم
    تو این قیمتی که شما میخواید MC375LL\A هست
    Cpu:2.66 c2d 3MB Cache
    Ram: 4GB 1066 ddr3
    HDD: 320
    VGA: GF 320

6. 2 کاربر از i-like-ddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

13

سلام
    سلام دوست عزیز

بنظر من بهترین کار همونیه که خودتون اشاره کردین (خرید کنسول) چون دردسر کمتری داره و هیچ نیازی به آپگرید و نصب درایور و اینجور جیزا نداره (به نوبه خود دردسرهایی داره) ؛ البته این نظر شخصیم بود ، چون از همون ابتدا تقریبا" بیشتر کنسول ها رو داشتم.

یه نکته ای بگم : بازی ای که برای کنسول ساخته میشه ، نرم افزار توسط سخت افزار محدود میشه (یعنی برروی تمام کنسول های مورد نظر که بازی براش ساخته شده ، اجرا میشه) ؛ اما بازی ای که برای پی سی ساخته میشه ، دیگه محدودیت نرم افزاری نداره و این سخت افزاره که باید خودشو به پای نرم افزار برسونه.

اما ، شما میگی : نگید برم کنسول بخرم ! باشه ، چشم.
    هر طور صلاح میدونی.
    بنظر من mc375ll/a انتخاب مناسبیه (از نظر کانفیگ) اما برای کار طولانی ، احتمالا" چشمو اذیت کنه چون 13.3 اینچه ، اینم مشخصاتش :

MC375LL/A :
    cpu : 2.66 / 3 mb
    ram : 4 gb / 1066 fsb
    hdd : 320 gb / 5400 rpm
    odd : dvd-rw
    vga : nvidia geforce 320 m / 256 mb / ddr3 / shared
    display : 13.3" / LED / Glossy / WXGA / 1280x800
    other : webcam / BT / PAU / SD card slot
    weight : 2.04 kg / us model
    price : 17,600,000 rials

البته فکر کنم با قیمت شما : مدل mc991ll/a نو هم بشه پیدا کرد ؛ اونم کانفیگ نسبتا" خوبی داره و 15 اینچه.
    Last edited by schakiba; 07-08-2010 at 14:15.

8. این کاربر از schakiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی دوست عزیز نه من چون یه سیستم خونگی خوب دارم اینو فقط واسه کارهای عادی میخوام
    ولی اگه یه رم ریدر بخوام جدا بهش وصل کنم یه یو اس بی اشغال میشه اخه 2تا یو اس بی بیشتر نداره
    خواهش می کنم
    دیگه ببینید چقدر پیش میاد که دوتا یو اس بی اشغال باشه... اگه اکثر اوقات دوتاش پره برید دنبال پرو. اگرم از نظر حمل و نقل و اینها براتون مهم نیست،هاب هست، اندازش از ترک پد خود اپل کوچیکتره وزن هم نداره!یه یو اس بی شما رو تبدیل به 4تا می کنه

10. 2 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

13

خواهش می کنم
    دیگه ببینید چقدر پیش میاد که دوتا یو اس بی اشغال باشه... اگه اکثر اوقات دوتاش پره برید دنبال پرو. اگرم از نظر حمل و نقل و اینها براتون مهم نیست،هاب هست، اندازش از ترک پد خود اپل کوچیکتره وزن هم نداره!یه یو اس بی شما رو تبدیل به 4تا می کنه
    پیشنهاد خوبیه !

به این توجه نکرده بودم !

مرسی.

12. این کاربر از schakiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

2تا سوال دیگه هم داشتم :
    با تشکر
    1-بهتره حالا که اینقدر بودجه می گذارین،سرِ اون مقدار ریسک نکنید.از الماس و نقش بخرید که خیالتون100%راحت باشه
    الماس هنوز چونه نزدین40تا میاد پایین از لیست قیمتِ روزش،بدون گارانتی هم بخواین باز اونم کم میشه
    2-در تکمیل صحبت دوست عزیزمون آقای شکیبا، اپل واسه هر کشوری سایت خودشو داره و همونطور که معلومه ما نداریم! شما تو سایت اصلیش که برید، کد پستی ایالات متحده میخواد ازتون!

14. 3 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

موقعی که
    درش بازه شبیه یه مدل از سونی که یکی از دوستام داره و رنگ داخلش سیلوره و بعده یه
    مدت رنگش رفت و سفید شد واسه همینم مک پرو از نظر ظاهر حس خوبی بهش ندارم
    حالا این مک بوکی که الان تو بازار هست کدوم مدلشه؟ یعنی ماله سال 2009 یا 2010 ؟
    نگران رنگ و کیفیت بدنه مک بوک و مک بوک پرو نباشین؛
    516 2010 هست
    cpu 2.4هست ولی قبلیه2.26

16. 2 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

سلام دوست عزیز

الماس پایتخت و نقش در زمینه فروش محصولات اپل (به نوعی جزء) قدیمی ها و با سابقه ها هستند.

فکر کنم یه جایی ، microsoft24 عزیز گفتن : یکیشون تقریبا" 6 7 ساله که در این کار هست ؛ پس جائی که اینگونه هست ، برای فروش چند نوت بوک بدجنسی نمی کنه ؛ البته شاید گرونتر باشه ولی مطمئنتر هست (از نظر سابقه ، نه از نظر مادی) جاهای دیگه رو نمی دونم.

نکته جالبی اشاره کردین : بهتره ، جعبه نوت بوک و بسته بندی هاشو جلوی خودتون باز کنه ، و دقت کنین که از قبل باز ، نشده باشه !!! و اینکه اگر خواست نرم افزار یا ویندوز یا از این جور چیزا نصب کنه ، بگین . . . نه !!!

برای اطلاع بیشتر ، ویدوئو زیر رو ببینید (لینک رو mohsenfhm عزیز در تاپیک قرار داده بود) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته ممکنه ، درسترسی نداشته باشین !

با این شرایط فعلیه . . . و تحریم های صورت گرفته ، فکر کنم بهتر باشه از داخل خرید کنید ؛ حتی اگر هم کارت اعتباری (مثل مستر ، ویزا و . . .) داشته باشین ، برای ارسال محموله (اگه آدرس ، مربوط ایران بشه) شاید خود شرکت چنین کاری نکنه.

اگه کسی رو دارین که می تونن از اونور خرید کنه و بیاره اینور ، فکر کنم مشکلی نداشته باشه.
    همون اقا پسر جوون که لاغره 6 7 سال اینکارست؟
    از این ویدئو ها زیاد دانلود کردم
    نه اگه کسیو داشته باشم واسم بیاره خوبه؟ از نظر قیمت که اقا محسن گفتن زیاد تفاوت نداره

خواهش می کنم
    از پیشنهادت ممنون
    مگه پرو هم 2تا یو اس بی نداره؟
    اکثرا هاب ها زود خراب میشن
    1-بهتره حالا که اینقدر بودجه می گذارین،سرِ اون مقدار ریسک نکنید.از الماس و نقش بخرید که خیالتون100%راحت باشه
    الماس هنوز چونه نزدین40تا میاد پایین از لیست قیمتِ روزش،بدون گارانتی هم بخواین باز اونم کم میشه
    2-در تکمیل صحبت دوست عزیزمون آقای شکیبا، اپل واسه هر کشوری سایت خودشو داره و همونطور که معلومه ما نداریم! شما تو سایت اصلیش که برید، کد پستی ایالات متحده میخواد ازتون!
    اره احتمالا از یکی از این دو بگیرم
    اگرم بخوان واسم بفرستن که ....تومن پوله پستش میشه
    نگران رنگ و کیفیت بدنه مک بوک و مک بوک پرو نباشین؛
    516 2010 هست
    cpu 2.4هست ولی قبلیه2.26
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •