خرید مودم لیکسیس رو توصیه نمیکنم!!!
خرید مودم لیکسیس رو توصیه نمیکنم!!!
یکی از بهترین مودمها با طراحی زیبا هستش.
من با این گارانتی کار کردم. وقتی مودم خرابی بده تعویض نداره و فقط تعمیره. ولی پار تعویض درجا داره.
فکر میکنم تنها عیب این مودم غیبت نجومیش باشه.
زمانی که تی پیلینک 8960تقریبا80.000تومن بودش این مدل 130.000تومن قیمتش بود. الان اطلاع دقیقی ندارم.
یه عیبی هم که توی برخی مدلها و برخی نامبرکدهای این مدل دیده شده، مشکل برد وایرلس بودش که پراش
امواج وایرلس رو بیشتر از چند متر مقدور نمیکرد. این مشکل بیشتر توی مدلهای N10دیده میش که چند بار هم توی
فروم ازش گفته شد.
تعدد آنتن و Gainبالا یه شرط لازمه و کافی نیست!!!
باید به موارد دیگه هم توجه کرد. پهنای باند بالا در عدم افت سرعت در مسافتهای بالا خیلی خیلی تاثیر داره.
من تازه خریدم دیروز دستم زسیدش عالی برد بالا تا سر کوچه هیچ عیبی ندیدم همه چی کامل هستش بخر لذت ببر .
Last edited by naim697; 13-11-2012 at 16:19.
پس یعنی پارس ارتباطو توصیه میکنی حامد جان؟چرا؟ من خودم از ASUS N55 و بعد ASUS N 12U خوشم اوده بود،اما بعید با این ممنوعیتا N55 وارد شه N12 قیمتش خیلی غیر منطقیه پس بنظرت همین 8968 تی پی لینکو بخرم حامد جان؟
من که بجز ASUS N12U نمی خرم. ولی قیمت گرفتم 210 تومن! خیلی زیاده. بودجه ندارم که!
شما چند خریدی؟
من چون شهرستان بودم تهران زنگ زدم پاساژ ایران 215 بهم گفتن .
ولی از فروشگاه چاره خریدم 233 تومان که راخت پست میشه دمه منزل . 15 تومان گرونتر ولی خوب خیلی راضیم . منو asus هم یه چیز دیگه هستش .
تی پی لینک واقعا اماتوری هستش .
بردش محشره
عزیزم این مودم بیشتر از 140.000تومن نمی ارزه. برو قیمت جهانیش رو نگه کن.
برد هم رده مودمهای ایسوز و تی پیلینک و سی نت رو من تست زدم. بین ایسوز با این قیمت فضایی و تی پیلینک اختلاف بالایی نیست!!!
گارانتی خوبیه. ولی روی تعویضش حساب نکن. چون زیادی گدا تشریف دارن.
سریهای ایسوز هم اصلا ارزش خرید نداره.همون تی پیلینک خیلی بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)