بچه ها سرعت شما هم بالا اومده ؟ من سرعت دانلودم 90 تا 110 بود الان از 140 تا 200 میره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها سرعت شما هم بالا اومده ؟ من سرعت دانلودم 90 تا 110 بود الان از 140 تا 200 میره![]()
سرعت من پایین نیومده بود از اول![]()
بیشترم نشده ؟
گمونم بیشتر شده ، الان با وپ ان ، دانلود کردم سرعتم 150 تا بود.
فقط الکی میای جو می دی و بعد تو افق محو میشی!
آفرین!
سرعت تو تایم صبح بالاست حتی تا 200 ، 240 هم میره | پینگ هم پایینه و لتنسی هم همین طور لتنسی حول و حوش 20 تا 40
تایم ظهر تا بعد از ظهر سرعت پایین حول حوش 40 تا 70 متغیره | پینگ به شدت بالاست و لتنسی تا 460 هم میره !!
تایم عصر تا شب هم سرعت متوسط و ثابته و پینگ متوسطی داریم
از حول و حوش 11 به بعد هم پینگ خوبه هم سرعت
تایم ترافیک رایگان هم گاهی سرعتش فضایی میشه گاهی میزنه جاده خاکی ولی معمول زیر 1 مگ میشه حول و حوش 1.5 گیگ داون کرد
فیس بوک برای شما هم رفع فیلتر شده؟ https که اولش بزنی باز میشه خواستم برم لینک زیر لایسنس انتی ویروس بگیرم چیز میز وصل نشده بودم یهو باز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان؟؟
یعنی چی؟! من سرویسم طرح جشنواره هست.
سرعت منم پایین میاد به طرز وحشتناک ولی ربطی به ساعت روز نداره، بعضی روزا خوبه بعضی روزا خراب...
همین الان اینو با وی پ N دانلود کردم ، مینی مم سرعتم 140 تاست. پس ربطی به ساعت روز نداره.
![]()
سرعت من الان خوابیده ؛ وقتی سرعت میخوابه احساس میکنم یه وزنه ی صدکیلویی گزاشتن روی اینترنت ، شما هم همین حس رو دارین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)