تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 1049 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوشبختانه وقت کردم یه نگاه به مشخصات DHT-391xp دنون انداختم که تو مشخصات ذکر شده پشتیبانی از HDMI 1.4 پس مشکلی تو زمینه انتقال صدا نخواهید داشت.
    لینک مورد نظر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من مشخصات و مطالبی هم در مورد DHT-390 خوندم ولی اشاره به نکته ای که شما فرمودید نشده.همچنین پشتیبانی از HDMI 1.3 هم داره که فکر نکنم پس چنین مشکلی داشته باشه.
    بله درسته.

من اینجا رو دیدم که گفته بودن 390 صدا رو رد نمیکنه:

کد:
    بعد رفتم اون کاتالوگش رو دیدم تو اونم همچین چیزی نوشته بود, لینکش رو گذاشتم اگه خواستید ببینید. واقعا عجیبه همچین محدودیتی!

حالا فردا به همون شماره زنگ میزنم امیدوارم این 391 رو داشته باشن!

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا اونجایی که من می دونم ورژن 1.3 صدا رو منتقل می کنه و اصولاً نباید مشکلی داشته باشه ورژن HDMI آمپلی من هم همین 1.3 است و صدا رو هم انتقال میده.
    در ضمن علاوه بر یه ورودی صدای اپتیکال دو تا ورودی صدای کواکسیال هم داره که می تونید از اونها استفاده کنید.
    بالاخره با هزینه یه سینما خانگی معمولی می تونید یه همچین چیزی بگیرید که امکانات ورودی و خروجیش به مراتب بالاتره.

3. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

فکر میکنم این مطلب مفید باشه:

تفاوت بین ورژن های مختلف hdmi

کد:

5. 4 کاربر از peymanucf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

7. 6 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب دوستان من امروز زنگ زدم فروشگاه جم، مدل 391 موجود نیست.

این Onkyo اصلا اینجا نمایندگی نداره؟؟

تا اونجایی که من می دونم ورژن 1.3 صدا رو منتقل می کنه و اصولاً نباید مشکلی داشته باشه ورژن HDMI آمپلی من هم همین 1.3 است و صدا رو هم انتقال میده.
    در ضمن علاوه بر یه ورودی صدای اپتیکال دو تا ورودی صدای کواکسیال هم داره که می تونید از اونها استفاده کنید.
    بالاخره با هزینه یه سینما خانگی معمولی می تونید یه همچین چیزی بگیرید که امکانات ورودی و خروجیش به مراتب بالاتره.
    شما کاملا درست میگید, فقط نمیدونم این یکی چرا اینجوریه... اون کاتالوگش رو هم اگه ببینید نوشته همچین چیزی رو.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خب دوستان من امروز زنگ زدم فروشگاه جم، مدل 391 موجود نیست.

این Onkyo اصلا اینجا نمایندگی نداره؟؟

شما کاملا درست میگید, فقط نمیدونم این یکی چرا اینجوریه... اون کاتالوگش رو هم اگه ببینید نوشته همچین چیزی رو.
    onkyo که فکر نکنم نمایندگی داشته باشه.
    بله من مشخصات رو تو لینک کاتالوگ نگاه کردم وتو ریویوی یکی ازسایت ها هم دیدم مه به این نکته اشاره کرده بود.متاسفانه مثل اینکه از طریق HDMI فقط تصویر رو منتقل می کنه.
    با آقای محمدپور در مورد Onkyo صحبت کردید؟فروشگاه آکوستیک.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام.دوستان من هر چی تو شهرمون گشتم این کابل اپتیکال رو نتونستم پیدا کنم.البته چون اشنایی هم باهاش ندارم تو سایت چاره هم که میخوام خرید کنم نمیدونم کدوم رو باید خرید کنم.(به نظر چند نوعن این فیش سوزنی سرشون با هم فرق میکنه)دوستان لطف کنند یه چک کنند از این سایت و یه کابل خوب رو بهم معرفی کنن ممنونم میشم

http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2267
    http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2269

از کابل اپتیکال میخوام از صدای تی وی خروجی بگیرم برای ورودی صدای سینمای خانگی.یه سوال الان که رسیورمو با کابل hdmi به تی وی وصل کردم مشکلی پیش نمیاد که با کابل اپتیکال تی وی رو برای خروجی صدا به سینمای خانگی بدم؟؟؟؟

Last edited by BEST 2; 16-09-2010 at 13:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود.
    از بین این دو سیستم کدوم بهتره و آیا اینها جزو یک گونه سیستم هستند و کارایی شان مشابه است؟

بعد آیا اینا جفتشون فیلم فول اچ دی هم پخش میکنن؟ صدای کدومشون تفکیک تر و با کیفیت تر است؟
    ممنون .

جی وی سی NX- D5‎
    [

فیلیپس MCD802
    [
    Last edited by Artam01; 16-09-2010 at 17:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود.
    از بین این دو سیستم کدوم بهتره و آیا اینها جزو یک گونه سیستم هستند و کارایی شان مشابه است؟

بعد آیا اینا جفتشون فیلم فول اچ دی هم پخش میکنن؟ صدای کدومشون تفکیک تر و با کیفیت تر است؟
    ممنون .

فیلیپس MCD802
    [

درود...

این مدل از فیلیپس که معرفی کردی جزء سیستم های ماکرو محسوب می شه که قابلیت های یه سینمای خانگی را هم داراست البته سینمای خانگی داریم تا سینمای خانگی به قول معروف هر چی پول بدی یه خورده کمترش آش می خوری!!!
    این سیستم اونجور که رو کاغذ نوشته قابلیت پخش 1080 از طریق HDMI داره پس از این بابت مشکلی نباید باشه در مورد ظارش هم من از نزدیک این سیستم را رویت کردم و صداش رو شنیدم.... نمای ظاهری به شدت زیبایی داره که در عین سادگی بسیار جذاب هستش و در مورد صداش هم باید بگم تو رنج قیمتش بسیار عالی هست البته صدا امری سلیقه ای هست... کلا من نسبت به فیلیپس نظر مثبتی دارم این نظر مثبت هم به خاطر تجربیاتم از محصولات فیلیپسه... مثال::: قبلا یه هدست گرون داشتم که به علتی خراب شد چندوقت پیش اتفاقی یه هدست فیلیپس به قیمت خیلی خیلی ارزان تر خریدم وقتی کیفیتشو با قبلی مقایسه می کنم می بینم که واقعا فیلیپس یه چیز دیگس با وجود اینکه خیلی ارزون تره اما شفافیت و نرمی صدای فوق العاده داره...
    و اما در مورد JVC که این هم از برند های مورد علاقه منه در مورد مشخصات و یا اینکه چه صدایی داره نمی تونم اظهار نظر کنم چون اطلاعاتی ندارم اما درباره خود این برند JVC باید به بگم که تو ضبط های ماشین که کیفیت خوبی داره چون صداش خیلی نرم تر و زیباتر از پایونیره (البته این مورد درباره همه JVC ها و پایونیر ها صدق نمی کنه...فقط اونایی که من صداشون رو شندیم مورد نظر هست) شاید براتون جالب باشه که بدونید JVC سال ها پیش زمانی که تاسیس شد کارش تولید آنتن بوده!!! و حالا می بینید که به کجا رسیده و برای خودش عظمتی شده...!
    Last edited by sound.vision; 16-09-2010 at 22:40.

14. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام.دوستان من هر چی تو شهرمون گشتم این کابل اپتیکال رو نتونستم پیدا کنم.البته چون اشنایی هم باهاش ندارم تو سایت چاره هم که میخوام خرید کنم نمیدونم کدوم رو باید خرید کنم.(به نظر چند نوعن این فیش سوزنی سرشون با هم فرق میکنه)دوستان لطف کنند یه چک کنند از این سایت و یه کابل خوب رو بهم معرفی کنن ممنونم میشم

http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2267
    http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2269

از کابل اپتیکال میخوام از صدای تی وی خروجی بگیرم برای ورودی صدای سینمای خانگی.یه سوال الان که رسیورمو با کابل hdmi به تی وی وصل کردم مشکلی پیش نمیاد که با کابل اپتیکال تی وی رو برای خروجی صدا به سینمای خانگی بدم؟؟؟؟
    تو لینک اولی یه مدل هست یک متری از شرکت Monster که قیمتش رو زده 19 تومن.Monster تو زمینه کابل خیلی موفق عمل می کنه.
    یه مدل هم از شرکت DAIYO هست که 1.2 متریش رو زده 15.5.
    ببین کدوم رو می پسندی و چند متری نیاز داری.

16. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •