تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 481 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه arian_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

payam20 عزیز
    نظر بسیار خوبیه ... ولی من چند روز پیش یه تاپیک زدم با همین عنوان فورا بستنش!!!
    Last edited by arian_mj; 01-09-2010 at 04:20.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله
    این ورژن قبلی بود
    الان باید بشه R2EA023

++++++++++++++++++++++++++++++

من تا حالا با دوربینای مختلف زیاد عکاسی کردم، ولی واقعا شیفته دوربین این مدل شدم. اگه تنظیم درستی از نور و رنگ و دوربین داشته باشین عکسهاش از ایکسوس 110 کانن هم بهتره.
    نظرتون چیه که یه تاپیک جدا را بندازیم واسه عکاسی با ویواز؟ یه تاپیک مستقل که تجربه هامونو واسه عکاسی بهتر تو مود های مختلف توش قرار بدیم؟ کسی هست واسه کمک؟ اصلا علاقمند داره؟
    نظر بسیار خوبیه ... ولی من چند روز پیش یه تاپیک زدم با همین عنوان فورا بستنش!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سه هزارو دو پست ! الکی دو تاشو کم نکن !
    بابا خوب راست نمیگم به نظرتون ؟
    هر قطعه الکترونیکی برای کار مخصوص ساخته شده .
    مثلا" شما یه 5800 اکسپرس موزیک میخرید به 250.000 تومن ( به عنوان مثال توی سری اکسپرس موزیک ) ، میتونید با کیفیت بالا آهنگ گوش کنید ، ولی با 90.000 تومن یه پلیر تصویری کریتیو بخرید و با کیفیت چند ده برابر آهنگ گوش بدید ، ( این مثال خودم بود ... ! پس قیمت اصلا" توی این جور موارد مقایشه خوبی نداره .
    در مورد دوربین هم همینطوره من یه 4 مگاپیکسلی کنون ژاپنی که از ایتالیا برام آوردن رو عکس هاشو با ستیو مقایسه کردم اصلا" ستیو به گرد پاهاش هم نمیرسه ، ببینید دوربین عکاسی اگه 50.000 هزار تومن هم باشه به خاطر یه سری قطعات و کاربر هایی که داره اصلا" نمیشه با هیچ گوشی مقایشه کرد .
    امید وارم منظورمو متوجه شده باشید .
    در ضمن اگه به اسمایل ( : د ی ) توجه کرده باشید من تمامی حرفهامو به عنوان شوخی زدم ، نمیدونم چرا بقیه ( پیام جان ) بد منظورمو متوجه شدن ،
    من این گوشی رو حتی صداش رو هم دوست دارم !

و از تمامی دوستان و همکاران عزیز به خصوص آقا پیام عزیز و اسماییل خان گل معذرت میخام ، سعی میکنم جبران کنم ! شرمنده بچه ها . ( حالا بیا ماچو بده ! )

در ضمن کسانی که به سر و کی احتیاج دارن تو پروفایلم خبر بدن !

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان عزیز میتونن عکسهای قشنگی رو که میگرن در تاپیک زیر قرار بدن :
    آلبوم عکس هایی که با گوشی سونی اریکسون گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام

دوستان یه کمکی به من بکنین بد گیر کردیم از دست این وی وی

صدای تمام ویواز ها در حد هد فونه ؟ اسپیکر بیرونی رو میگم ! موزیک نخواستیم پلی کنیم صدای زنگش اصلا شنیده نمیشه ! خیلی وضعش بده لطفا یه راهنمایی کنین صاحبش منتظره
    یه مشکل دیگه آنتنش گاهی میپره یا هست ولی میخوام تماس بگیرم میگه فقط تماس های اظطراری !! ارور میده و نمیشه زنگ زد ولی همون وقت بهش میشه زنگ زد ! گاهی هم زنگ میزنیم بهش اوت آو ریچ میشه ! کلا قاتیه ! ( جایی که تست کردیم آنتنش ضعیف بود اما نه اینقدر که نشه تماس گرفت سه تا گوشی دیگم همونجا آنتنشون خوب بود سیمکارت دولتی نیز )

مشکل داره یا طبیعین اینا ؟
    مرسی

داره خودمونی میشه azarbarzin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام خدمت دوستان محترم
    من گوشی ویواز پرو را خریدم و این اولین گوشی سیمبین است که داشته ام. می خواهم نرم افزار نقاله را روی این گوشی نصب کنم و برای من خیلی ضروری است. نرم افزار را روی سیستمم دانلود کرده ام. لطفا راهنمایی بفرمایید برای نصب آن روی گوشی چه کنم و یا از کدام تاپیک در این سایت استفاده کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام بچه ها واسه اپديت فقط قسمت دانلودش به اينترنت نياز داره يا واسه نصبشون هم بايد به اينترنت وصل باشي؟

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

صدای تمام ویواز ها در حد هد فونه ؟ اسپیکر بیرونی رو میگم ! موزیک نخواستیم پلی کنیم صدای زنگش اصلا شنیده نمیشه ! خیلی وضعش بده لطفا یه راهنمایی کنین صاحبش منتظره
    یه مشکل دیگه آنتنش گاهی میپره یا هست ولی میخوام تماس بگیرم میگه فقط تماس های اظطراری !! ارور میده و نمیشه زنگ زد ولی همون وقت بهش میشه زنگ زد ! گاهی هم زنگ میزنیم بهش اوت آو ریچ میشه ! کلا قاتیه ! ( جایی که تست کردیم آنتنش ضعیف بود اما نه اینقدر که نشه تماس گرفت سه تا گوشی دیگم همونجا آنتنشون خوب بود سیمکارت دولتی نیز )

مرسی
    سلام، صداش کم هست ولی نه اونقدر.من همیشه صدای زنگ رو ماکزیمم می‌ذارم و تاحالا نشده نشنوم صداشو (بیرون و خونه).
    تا الان مشکل آنتن‌دهی نداشتم، مشکل آنتن دهی هم تو پست‌ها ندیدم.
    می‌خوای شما فرمویر رو دوباره نصب کن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

يه چيزي
    قبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!
    چرا؟

10. این کاربر از NiKtA20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام

مرسی
    صداش همینه که هست
    کاریش نمیشه کرد
    فقط میشه اهنگهای خاصی را استفاده کرد که کمی بلند باشند
    در مورد مشکلات آنتن
    این گوشی مشکل آنتن نداره
    در نهایت بهتره گوشیو آپدیت کنین
    راستی تغییر رنگت هم مبارک
    سلام خدمت دوستان محترم
    من گوشی ویواز پرو را خریدم و این اولین گوشی سیمبین است که داشته ام. می خواهم نرم افزار نقاله را روی این گوشی نصب کنم و برای من خیلی ضروری است. نرم افزار را روی سیستمم دانلود کرده ام. لطفا راهنمایی بفرمایید برای نصب آن روی گوشی چه کنم و یا از کدام تاپیک در این سایت استفاده کنم؟
    نمر افزار را اگر زیپ هست از زیپ درش بیار
    کپی کن به مموری گوشی
    بعد با فایل منیجر گوشی برو جایی که کپی کردیش
    بعد نصبش کن به همین سادگی
    بعد از قسمت پالیکشن در منوی اصلی برنامه را یافته و استفاده کن

نکته
    من این برنامه را تست نکردم احتمالا نیاز به ساین داشته باشه
    دوستان هرکسی نصب کرده بگه

سلام بچه ها واسه اپديت فقط قسمت دانلودش به اينترنت نياز داره يا واسه نصبشون هم بايد به اينترنت وصل باشي؟
    برای اپدیت گوشی برنامه اپدیتر را دانلود و نصب کن
    بعد طبق مراحل برو جلو
    نزدیک 110 مگ دانلود کرده بعد فلش میزنه
    يه چيزي
    قبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!
    چرا؟
    راهش همینه
    چیز دیگه ای نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •