من اصلا بازی رو کرک نکردم یعنی تو dvd ها کرکی نبود و البته تا قبل از اینکه فایل های multi player رو بریزم راحت میتونستم بازی کنم !!!!!
اگه ممکنه بیش تر راهنمایی کنین
mer30![]()
من اصلا بازی رو کرک نکردم یعنی تو dvd ها کرکی نبود و البته تا قبل از اینکه فایل های multi player رو بریزم راحت میتونستم بازی کنم !!!!!
اگه ممکنه بیش تر راهنمایی کنین
mer30![]()
.................................................. .................................................. ................................
دوست عزیز شما یه سر برو سایتو یه فایل حدودا 2 گیگ هست که باید دانلود کنی که شامل نقشه های جدید و پچ های بازی میشه ......بعد باید یه کرک 6 مگی رو دانلود کنی که توی پست های اول هست بگردی پیدا میکنی...............و اونها رو توی پوشه بازی کپی کنید...............بعدش می تونی حالت مولتی پلیر رو بازی کنی اما دیگه نمی تونی حالت تک نفره رو بازی کنی...........با کرک های داخل دی وی دی هم کاری نداشته باش.........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز ولی من حالت تک نفره هم میخوام بازی کنم ....![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .................................................. ......................
نمیشه دوست عزیز برای بازی کردن در حالت آ لاین باید غید تک نفره رو بزنید ..........چون کرک ها عوض میشه و یه سری پچ جدید نصب میشه که اگه بخواید با همون کرک تک نفره بازی کنید به شما پیغام خطا می ده............باید یکی رو فدای دیگری کنید!!!!!!!!!!!!
نه عزیز این بازی قسمت مولتی و سینگلش کاملا جدا هستن و هیچ ربطی به هم ندارن . پس شما اگر قسمت مولتی تون با این که کرکش رو درست انجام دادید کار نکرد باید فقط قسمت مولتی رو که 6 گیگ میشه رو از اینترنت بدانلودی یا اینکه از یکی بگیرین ( مثلا از گیم نت ها )
دوست عزیز من قسمت مولتی برام کار میکنه اما با کرکی که کردمش دیگه نمی تونم قسمت تک نفره رو بازی کنم.کرکی نیست که بشه هم تک نفره رو بازی کرد و هم مولتی رو ...............هر وقت که میخوام برم توی قسمت تک نفره میزنه CD اصلی بازی رو داخل CD Drive قرار بدید؟؟؟نه عزیز این بازی قسمت مولتی و سینگلش کاملا جدا هستن و هیچ ربطی به هم ندارن . پس شما اگر قسمت مولتی تون با این که کرکش رو درست انجام دادید کار نکرد باید فقط قسمت مولتی رو که 6 گیگ میشه رو از اینترنت بدانلودی یا اینکه از یکی بگیرین ( مثلا از گیم نت ها )
از اونجایی که فایلهای exe قسمت سینگل و مولتی جداس باید جدا کرک بشن . معمولا قسمت مولتی تو ایران کرک نمیشه و تو دی وی دی فقط سینگلشو کرک می کنن . تو نت شاید کرک سینگلش باشه . بگر پیدا می کنی .
از کرک اسکیدرو استفاده بکن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا حالا من چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)