تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 472 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این 30 روز رو 30 روز کاری حساب می کنن؟یعنی روزای تعطیل جزو این 30 روز حساب نمیشه؟
    از تاریخ قرارداد 30 روز بعد مثلا من 4 مهر نوشتم باید 4 آبان تحویل بگیرم.دیگه بینش 20 روز هم تعطیل باشه به ما ربطی نداره.گفتم من برای 57 روز تاخیر 580 تومن گرفتم یعنی روزی تقریبا 10000 تومن من 4 مهر نوشتم که 4 آبان تحویل ندادند. و این تاخیر دقیقا از 4 آبان محاسبه شده تا 1 دی که تحویل گرفتم.یعنی دقیق 57 روز برام تاخیر محاسبه کردند.در حالی که تو مهر 4 تا جمعه و دو تا تعطیلی هم داشتیم.اگر نمایندگی میگه 30 روز کاری بدون داره چرت میگه و میخواد شما رو از سر باز کنه البته به نمایندگی هم ربطی نداره ماشین مورد نظر شما باشه سازمان فروش به نوبت بلافاصله فاکتور میکنه چون دارند سود تاخیر میدهند و براشون به صرفه نیست.
    Last edited by Amir_Mcim; 03-03-2013 at 12:55.

2. 2 کاربر از Amir_Mcim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از تاریخ قرارداد 30 روز بعد مثلا من 4 مهر نوشتم باید 4 آبان تحویل بگیرم.دیگه بینش 20 روز هم تعطیل باشه به ما ربطی نداره.گفتم من برای 57 روز تاخیر 580 تومن گرفتم یعنی روزی تقریبا 10000 تومن من 4 مهر نوشتم که 4 آبان تحویل ندادند. و این تاخیر دقیقا از 4 آبان محاسبه شده تا 1 دی که تحویل گرفتم.یعنی دقیق 57 روز برام تاخیر محاسبه کردند.در حالی که تو مهر 4 تا جمعه و دو تا تعطیلی هم داشتیم.اگر نمایندگی میگه 30 روز کاری بدون داره چرت میگه و میخواد شما رو از سر باز کنه البته به نمایندگی هم ربطی نداره ماشین مورد نظر شما باشه سازمان فروش به نوبت بلافاصله فاکتور میکنه چون دارند سود تاخیر میدهند و براشون به صرفه نیست.

آقا مبارکت باشه. مشکلی چیزی نداره ماشین از نظر موتوری و فنی؟ روبراهه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا مبارکت باشه. مشکلی چیزی نداره ماشین از نظر موتوری و فنی؟ روبراهه؟
    مرسی.نه دوست عزیز عالی بوده.مشکلاتی داره اما بتو همه تولیدات ایران خودرو هست.من قبلا sd v8 داشتم ولی از این راضی ترم

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

من 30 خرداد بود ، سمند EF7 خرید نقدی کردم ، 20 روزه.. هنوز ندادن.. حالا جالب اینجاست که وقتی توی سایت نگاه میکنم ، نوشته مرحله صدور فاکتور وقتی میرم نمایندگی ، میگه نه آقا توی سیستم ما نوشته مرحله صدور سند ! هفته پیش گفتن این هفته میاد . به نظر شما میاد ؟!

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

[QUOTE]من 30 خرداد بود ، سمند EF7 خرید نقدی کردم ، 20 روزه.. هنوز ندادن.. حالا جالب اینجاست که وقتی توی سایت نگاه میکنم ، نوشته مرحله صدور فاکتور وقتی میرم نمایندگی ، میگه نه آقا توی سیستم ما نوشته مرحله صدور سند ! یعنی نزدیک 9ماهه هنوز تحویل ندادن! یعنی هشت ماه دیر کرد داشته! شما برو نمایندگی سرشون داد بزن میتونن یه کاری بکنن!
    من به شخصه دیدم کسی رو که 206 داشت زد سیستم مالتی پلکسش رو داغون کرد برد نمایندگی (هم اشنا داشت و هم از اون گردن کلفتا بود)و با وجود اینکه گارانتی صد درصد باطل بود ماشین رو ازش گرفتن هفته بعد رفت تهران سورن تحویل گرفت اومد!
    Last edited by majid_sd2009; 03-03-2013 at 19:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

ببخشید ، اشتباه نوشتم . 30 دی ماه بود ، یعنی حدود 40 روز و خورده ای.. فقط میخوام بدونم اینکه میگن الان توی مرحله ی صدور سنده و این هفته میاد ، میخوان از شر من خلاص بشن یا حرف حساب میزنن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید ، اشتباه نوشتم . 30 دی ماه بود ، یعنی حدود 40 روز و خورده ای.. فقط میخوام بدونم اینکه میگن الان توی مرحله ی صدور سنده و این هفته میاد ، میخوان از شر من خلاص بشن یا حرف حساب میزنن ؟
    نه درست میگن.از زمان فاکتور شدن تا تحویل 10 روز تا دو هفته طول میکشه بیاد شهرتون.اگر عجله دارید حضوری برید تهران تحویل بگیرید.پول باربری رو هم بهتون برمیگردونند

9. این کاربر از Amir_Mcim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

من کرج هستم . به نظرت مثلا فردا برم نمایندگی ، کارم راه میفته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من کرج هستم . به نظرت مثلا فردا برم نمایندگی ، کارم راه میفته ؟
    نمایندگی نه سازمان فروش جاده قدیم کرج ایران خودرو.یک نامه از نمایندگی بگیرید بگید خودتون میخواید برین ماشین رو از کارخونه بگیرید بعد برید سازمان فروش اونجا کارتو راه میندازند

داره خودمونی میشه SNOOP DOGG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

دوستان سلام چیکارکنیم ازدست صدای قرقر رگلاتور گاز خلاص شیم
    وقتی گاز به آخرا میرسه این صدا میاد
    کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •