تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 354 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من اگه گوشیم رو به یه فریمور جدید که فارسی نداره ولی عربی داره آپدیت کنم مشکلی برام پیش نمیاد؟
    یعنی فقط توی نوشتن پیامک مشکل داره دیگه؟ تو بقیه‌ی قسمت ها مشکلی پیش نمیاد مثل برنامه های جاوای فارسی یا اسم فایلهایی که گچپژ داره و ....
    میخوام ببینم اگه مشکلش فقط توی پیامکه برم آپ کنم و بیخیال گچپژ تو پیامکها بشم. نظرتون چیه؟ ارزشش رو داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جدی ؟
    پس یکی از دوستان تو همین فروم گفته بود که زنگ زده بهش گفتن اپدیت جزء خدمات گارانتی نیستش و هزینه میگیرن.
    شما تهرانی ؟
    نه خیر تهران نیستم

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من default memory ميزارم روي رم ولي وقتي گوشي رو خاموش و روشن ميکنم دوباره برميگرده روي فن مموري.مشکلش چيه؟

داره خودمونی میشه ritana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب من امروز گوشيم را آپديت كردم !!

با هردو فريمور :

S5233AJPIH3

S5233AJPIK3

جالب اينجاست كه الان كامتل گوشيهايش را با فريمور جديدتر S5233AJPIK3 تحويل مصرف كنندگان ميدهد اما با وجود حجم بيشتر يك مشكل عمده اي كه اين فريمور دارد در قسمت ساعت جهاني قابل تنظيم با وقت تهران نيست و همين مسئله باعث ميشه كه گزينه ساعت جهاني گوشي كار خودشو درست انجام ندهد .

بهرحال فعلا برتري با فريمور S5233AJPIH3 است كه اميدوارم با امدن ورژنهاي جيدتر مشكلات فعلي گوشي به حداقل برسد .

در مجموع استار يك گوشي ايده آل تا سقف 250 هزار تومان با امكانات و كيفيت بسيار خوبي است و نگاه شخصي مرا نسبت به برند سامسونگ تغيير داد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب ميدونم دارندگان گوشي استار بد جوري توي كف كاغذ ديواري براي اين گوشي هستند!

من در اينجا 3 تا از انها را برايتان آپلود كردم اگر استقبال شد ادامه اش ميدهم .

6. 4 کاربر از ritana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب ميدونم دارندگان گوشي استار بد جوري توي كف كاغذ ديواري براي اين گوشي هستند!

من در اينجا 3 تا از انها را برايتان آپلود كردم اگر استقبال شد ادامه اش ميدهم .

اتفاقا چیزی که زیاد واسه این گوشی پیدا میشه والپیپره! من خودم بیشتر از هزار تا دارم! ممنون از والپیپرهایی که گذاشتید.

یه سوالم داشتم. این که S5233AJPIK3 نسبت به S5233AJPIH3 تغییری داشته یا نه؟!
    Last edited by mahdi_mbi; 29-01-2010 at 17:58.

8. 3 کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اتفاقا چیزی که زیاد واسه این گوشی پیدا میشه والپیپره! من خودم بیشتر از هزار تا دارم! ممنون از والپیپرهایی که گذاشتید.

یه سوالم داشتم. این که S5233AJPIK3 نسبت به S5233AJPIH3 تغییری داشته یا نه؟!
    مطمئنم والپيپر به اين كيفيت نداشته ايد چون خودم آنها را با نرم افزار مخصوصش انتخاب و درست كرده ام .

اما راجع به فريمورها من تفاوتي بين آندو نديدم و با وجود تفاوت حجم چيز خاصي به آن اضافه نشده بود مضاف بر اينكه سرعت S5233AJPIH3 بمراتب بهتز از آن يكي است :

10. 4 کاربر از ritana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنم والپيپر به اين كيفيت نداشته ايد چون خودم آنها را با نرم افزار مخصوصش انتخاب و درست كرده ام .

اما راجع به فريمورها من تفاوتي بين آندو نديدم و با وجود تفاوت حجم چيز خاصي به آن اضافه نشده بود مضاف بر اينكه سرعت S5233AJPIH3 بمراتب بهتز از آن يكي است :

شما از کجا اینقدر مطمئنید؟! اگه منظورتون کنار هم گذاشتن عکس ها است که دوستان قبلا برنامه مورد نیاز رو گذاشتن. crop کردن عکس ها هم که به راحتی تو photoshop و حتی paint امکان پذیره. ممنون بابت عکس هایی که گذاشتید، قشنگ هستن؛ هم چنین بابت جواب سوال

این ها هم فقط برای این که پستم خیلی بیهوده نباشه:

12. این کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دستتون درد نکنه الهی به هر چی که میخواین برسین...بازم از این کارا بکنین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

یه 5233 هست که وقتی sms میدی شماره ی شما برای طرف گیرنده نمیفته. البته فقط برای گیرنده های سونی اریکسون و برای بقیه ی گوش ها میفته .اما وقتی زنگ می زنیم شماره میفته

این دیگه چه جورشه؟ چکار باید کرد؟ که شمارمون بره. اون تنظیم نمایش شماره خودم هم فعال است ولی فایده نداره
    کسی نبود جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •