کسی کمک نمیکنه ؟دوستان من پچ جام ملت های آسیا رو به فیفا 09 اضافه کردم ولی در محیط فیفا نمیدونم کجا رفته . یه کمکی میکنید که من چطوری میتونم جام ملت های آسیا رو بازی کنم ؟
کسی کمک نمیکنه ؟دوستان من پچ جام ملت های آسیا رو به فیفا 09 اضافه کردم ولی در محیط فیفا نمیدونم کجا رفته . یه کمکی میکنید که من چطوری میتونم جام ملت های آسیا رو بازی کنم ؟
سلام دوستان این فیفا 10 مگه قرار نبود که جدول لیگ و سایر جام ها واقعی تر باشه و تیم های قویتر صدر جدول و ضعیف ها ته جدول؟
کسی نمیدونه چرا توی PC نمیشه البته توی سایت اصلی گفته بود PC هم این امکانو داره
سلام؛
برا من جالبه، شما هنوز نفهمیدید که اینی که دارید میگید مال 6 ماه پیشه!
نه این یه جام جهانیه که بین کاربرای فیفا هر ساله برگزار میشه
نسخه کامل fifa2010 برای pc از کجابگیرم آخه دوستم گرفته ظاهرآ دمو بازیه و نصب نمیشه.
یکی توضیح بده توی بازی اصلی هم جلوی The Season , NEW نوشته شده یا نه ... بازی اصلی Intro داره یا نه ؟ ...
لطفا دقیقا جواب بدید و عین آقای *** نپیچونید ...
بچه ها این زمینش چرا اینجوریه؟
خیلی یه جوریه؟ مشکل داره یا مدلشه؟
سلامنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما میگید که مجموعه EA SPORTS اینقدر گلابی هستن که تو سایت رسمی خودشون یه مطلبی بنویسن بعد که بازی به بازار اومد خلافش ثابت بشه؟میدونی اگه انطوری باشه تو همین انگلیس طبق قوانینشون میشه از EA شکایت کرد برای تبلیغات دروغ ا!!
من گرفتم کلمه نیو نوشته شده
پرکتیس ارنا هم داره
کاستومایز ست پیس هم داره ( پدر زبان انگلیسی در اومد )
اینترو هم نداره
ولی به قول کراوزر گل پشت و رو نداره
(یه کم از دوربین بازی خوشم نیومد)
سلام به همه
دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)