پیش بینی می کنید چه سالی PES بتونه بر FIFA کنسولی غلبه کنه؟
پیش بینی می کنید چه سالی PES بتونه بر FIFA کنسولی غلبه کنه؟
ساله بعد احتمال داره فیفا نکست روی ناتال باشه![]()
1-محمد جان این بحثا رو اینجا نیار لطفاساله بعد احتمال داره فیفا نکست روی ناتال باشه![]()
2-مطمئن باشین هیچ بازی فوتبالی نمی اد که شما در ان به طور کامل کنترل یکنفر رو در اختیار بگیرید.(اگه هم بیاد قابلیتا به صورت محدودی هستن.)
سال 2004 اين اتفاق افتاده...يعني متوجه نشديد؟
![]()
به نظر من نخته اوج PES سال بعد هستش واقعا با این تحولاتی که این بازی کرده سال بعد از رقیب خودش پیشی میگیره
امروز برای اولين بار fifa 09 next-gen بازی کردم ، کلاً 2 تا نکته نظرم رو خيلی جلب کرد يکی گزارشگر بی نظيرش بود يکی هم سيستم پاسکاری واقعاً جالبش اميدوارم که pes هم در آينده اين قابليت هارو در بر بگيره
منظور من از کنسول ، کنسول های نسل هفتم هستند ( XBOX360 و PS3 ) و در سال 2004 این دو ساخته نشده بودند.سال 2004 اين اتفاق افتاده...يعني متوجه نشديد؟
![]()
سوال بهتر اینه که شما پیش بینی می کنید PES کی میتونه دوباره از فیفا ( ورژن PS3 و XBOX360 ) پیشی بگیره و بهترین شبیه سازیه فوتبال باشه؟
راستشو بخواي من ديروز براي اولين بار fifa 09 رو بازي كردم هيچ شباهتي به بازي فوتبال توش نديدم!
نميدونم چرا fifa رو يه رغيب براي pes ميدونيد ؟! و چرا اين بازي اينقدر طرفدار داره؟!!!
بابا ماشالا یه هفته نبومدیما شما مثل جت رفتین جلو؟
از حق نگذریم خوب ویدیو هایی اومد.
یه خواهشی دارم میشه اطلاعاتی که کلا تویه این یه هفته اخیر گذشته رو به من بگید ، آخه خدا رو خوش میاد من 50 صفحه رو بخونم!
Last edited by bahador2009; 22-08-2009 at 22:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)