عزیز اساسینز کرید از اول یه بازی 3 گانه بود
که نسخه بعدی نسخه سوم و آخرشه
عزیز اساسینز کرید از اول یه بازی 3 گانه بود
که نسخه بعدی نسخه سوم و آخرشه
یه چیزی رو نفهمیدم . وقتی رمز های داوینچی رو تکمیل مکنیم رو اون دیوار وقت بازی تموم میشه . دور اون خونه یه سری جا وجود داره که دوتا از این مجسمه دایره ای ها میخوره ولی من هیچ وقت اونها رو پیدا نکردم .اون که توی زیر زمینه نه ها ..... نمیدونم منطورمو متوجه شدین یا نه . همون دو قصر که بچرخید یه جاهایی وجود داره که shift رو میزنیم میگه دوتا چیز میخواد ولی من که پیداشون نکردم و سیوهامم پاک شد .
باید همه جاهای شهر ها آزاد بشه (ونیز کامل آزاد بشه) بعدش یک چند تا معبد هست به نام assassin's tomb ( اگه اشتباه نکنم ) که تو نقشه به علامتخود assassin نشون داده. اون شش تام معبدو که بگذرونید تو هر کدوم یک دایره سنگی می گیرید ، اونا رو تو معبد قرار بدید تا زره التایر آزاد بشه.
درضمن اون سی تا صفحه ( کودکس پیج ) هیچ ربطی به این ندارن. اونا وقتی همه مرحله هارو گذروندی به دردت می خورن.
یه سری مجسمه های کوچیک سنگی هست که تو خود ویلا (تو کوچه پس کوچه ها و روی پشت بوم خونه های ویلا) پخش شدن. پیداشون که کنی دو تا دوتا میذاری سر جاشون و اگه درست یادم بیاد بهت پول میده.
یعنی کلا برای 3 تا داستان بازی Assassin رو درست کرده!؟؟؟![]()
امروز بازی رو تموم کردم واقعا فوق العاده بود. فقط الان نمیدونم چرا یک شنل و یک اسلحه برام باز نشده !
اين نسخه ي جديد بازي كي منتشر ميشه؟
سلام در sequence 10 و memory 5
two birds one blade که مواد اتیش بازی را از bartolomeoمیگیره و در ارتفاع برج رو شن میکنه همه سربازا با سربازاییی که ازاد کردم میجنگند بعد میگه defend bartolomeo یعنی برم نجاتش بدم ولی فقط 5 ثانیه وقت میده و اون کشته میشه منم نمیتوتنم برسم بهش تو 5 ثانیه .کسی هست که اینجا رو رد کرده باشه؟؟
سلام
من مموری 13 را تموم کردم و هجده تا Codex را جمع کردم و 12 تا می خواد میخواستم بدونم بقیه را از کجا پیدا کنم؟
ممنون
فوری باید به پایین سقوط کنین.
اگه اون دیوار سفید راه های ورود به اتاق دست نوشته ها (کدکس) رو بسته باشه, بعدش جای Codex Page ها تو نقشه مشخص میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)