تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 227 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نصب به روش عادی رو سعیدجان (که از کاربرهای حرفه ای هم هستند) انجام میده ولی من اصلا توصیه نمی کنم. طرز کار مک با ویندوز فرق می کنه . شما وقتی با بوت کمپ نصب می کنید این امکان رو به مک می دید که

روی تمام جوانب هارد و پارتیشن ها تسلط داشته باشه چون همونطور که میدونید فرمت هارد برای مک و ویندوز فرق می کنه.

بوت کمپ یکی از برنامه های سیستم عامل مک (اسنو) هست که تنها کارش کمک به شما برای نصب ویندوز بصورت بوتابل هست (استیو هوای اپلی ها رو داره )
    تنها مشکل همون بحث پارتیشن بندیه که بعد از کلی بالا پایین کردن به یه نتیجه ای رسیدم
    اگه با دیسک یوتیلیتی یک پارتیشن ایجاد کنیم و با بوت کمپ 2 تاش کنیم وقت تعویض سیستم عامل هرچی تو هارد هست می ره هوا
    اگه حالا به هر شکلی هارد رو به 2 قسمت تقسیم کنیم بعد تو ویندوز با هر برنامه ای تعداد پارتیشن هارو به هر شکلی تغییر بدیم یا حتی ری سایز کنیم باز وقت نصب سیستم عامل مک چه اسنو چه لاین کل درایوهای ویندوزی با تمام محتویاتش می ره رو هوا
    یه بحثی که تو پارتیشن بندی ویندوزی مشکل ساز می شه بحث پرایمری بودن پارتیشنه که خب تو قانون ویندوز از 4 تا درایو پرایمری بیشتر گنجوندنی نیست
    دیسک یوتیلیتی یا بوت کمپ هم وقت ایجاد پارتیشن حدود 200 مگ به عنوان ریکاوری نگه می داره که واسه کاربر قابل استفاده نیست ، ولی وقت نصب ویندوز به عنوان یک درایو پرایمری شناخته می شه
    حالا اگه بیام حذفش کنیم بعدا دردسر ساز می شه
    خلاصه تنها راهی که من پیدا کردم این بود که کلا 3 تا پارتیشن ایجاد بشه، یکی واسه مک 2 تا هم ویندوز، که این کار هم فقط باید توسط خود مک انجام بشه، پارتیشن های ویندوزی همونجا فرمت بشن و روال عادی و دستی نصب ویندوز در پیش گرفته شه
    اگه درایوها بیش از یکی باشه بوت کمپ اصلا شروع به کار نمی کنه
    از طرفی مثلا اگه با بوت کمپ هارد رو به 2 قسمت تقسیم کنیم وقت تعویض سیستم عامل با اون همه اطلاعات روش چه کار کنیم که باید پاک بشه؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مشکل هم همینجاست که نمیشه با اصطلاح هارد رو دو تیکه کرد که به هم کاری نداشته باشند. مک به همه هارد کار داره و اگه بلایی سرش بیاد سر همه هارد میاد.

بهترین و راحت ترین راه که خودم ازش استفاده می کنم بکاپ گرفتن از مک و ویندوزه

این طور هم زیاد درگیر پارتیشن بندی نمی شیم هم هر وقت که خواستیم کلین اینستال میشه کرد

از مک به راحتی با ماشین زمان یا Supperclone یا carbon copy میشه بکاپ گرفت

و از ویندوز هم با نرم افزار های بکاپ خودش

من خودم همون روش اپل رو استفاده می کنم

یعنی برای لپ تاپ فقط یه پارتیشن مک و یه پارتیشن بوت کمپ می سازم و بعد ازش روی هارد اکسترنال بکاپ می گیرم (با اینکه هارد لپتاپم حدوداتا 500 گیگش پره)

البته معمولا بهجز چندتا بازی و نرم افزارهایی که نسخه مک ندارند چیز خاصی روی پارتیشن ویندوز ندارم که اونم فرقی نمی کنه که ازش بکاپ بگیرم یا نه. (معمولا فقط از مک بکاپ می گیرم.)
    Last edited by arash59b; 02-08-2011 at 10:04.

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mono1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مشکل هم همینجاست که نمیشه با اصطلاح هارد رو دو تیکه کرد که به هم کاری نداشته باشند. مک به همه هارد کار داره و اگه بلایی سرش بیاد سر همه هارد میاد.

این طور هم زیاد درگیر پارتیشن بندی نمی شیم هم هر وقت که خواستیم کلین اینستال میشه کرد

یعنی برای لپ تاپ فقط یه پارتیشن مک و یه پارتیشن بوت کمپ می سازم و بعد ازش روی هارد اکسترنال بکاپ می گیرم (با اینکه هارد لپتاپم حدوداتا 500 گیگش پره)

البته معمولا بهجز چندتا بازی و نرم افزارهایی که نسخه مک ندارند چیز خاصی روی پارتیشن ویندوز ندارم که اونم فرقی نمی کنه که ازش بکاپ بگیرم یا نه. (معمولا فقط از مک بکاپ می گیرم.)
    chetor baiiad famiid ke labtop zziiad garrrm mishee ya na ?? . .

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

yadame ghablaan darbaree faan chizzaii goftee shodee bood . .

داره خودمونی میشه S3pEhR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین رو رعایت کنید فارسی بنویسید

----

دوستان شما که ویندوز میخواین چرا مکبوک میخرید ؟! من شخصا با مک راحت تر هستم خیلی سبک تر هست اگه ویندوز میخواین لپتاپ های سونی خیلی بهتره

6. 2 کاربر از S3pEhR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

chetor baiiad famiid ke labtop zziiad garrrm mishee ya na ?? . .

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

yadame ghablaan darbaree faan chizzaii goftee shodee bood . .
    دوست من اولا طبق قوانین لطفا فارسی تایپ کنید

دوما سوال شما چه ربطی به اون مطلب داشت که نقل قول کردید؟؟!!!

سوما تو مدل های مختلف متفاوت هست ولی معمولا برای سی پی یو 50-80 درجه سانتی گراد عادیه و وقتی دما به 110-120 درجه رسید سیستم بطور اتوماتیک خاموش میشه

با برخی از برنامه ها هم می تونید دور فن لپ تاپتون رو کنترل و کم و زیاد کنید.

موفق باشید

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین رو رعایت کنید فارسی بنویسید

----

دوستان شما که ویندوز میخواین چرا مکبوک میخرید ؟! من شخصا با مک راحت تر هستم خیلی سبک تر هست اگه ویندوز میخواین لپتاپ های سونی خیلی بهتره
    هر کس که ویندوز نصب می کنه دلیل نمیشه که از مک استفاده نکنه

بالاجبار برای برخی از کارها باید از ویندوز استفاده کرد مثل نرم افزارهای مربوط به رشته های دانشگاهی که اغلب نسخه مک ندارند و غیره.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست من اولا طبق قوانین لطفا فارسی تایپ کنید

دوما سوال شما چه ربطی به اون مطلب داشت که نقل قول کردید؟؟!!!

سوما تو مدل های مختلف متفاوت هست ولی معمولا برای سی پی یو 50-80 درجه سانتی گراد عادیه و وقتی دما به 110-120 درجه رسید سیستم بطور اتوماتیک خاموش میشه

با برخی از برنامه ها هم می تونید دور فن لپ تاپتون رو کنترل و کم و زیاد کنید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

به وسیله برنامه istat Menu یا گجت ش.

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به وسیله برنامه istat Menu یا گجت ش.
    میبخشی . .
    دفیفتر میشه بکی . .

15. این کاربر از mono1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

میبخشی . .
    دفیفتر میشه بکی . .
    istat menu یه برنامه کامل هست که اطلاعاتی از وضعیت دمای CPU، باتری و .... بعلاوه عملکرد فن ها و رم و ....

رو به شما میده و معروفترین برنامه تو این زمینه برای مک هست که التبه باید نسخه کرک شدش رو پیدا کنید.

اما تو خود سایت اپل می تونی نمونه ساده شده این برنامه رو بصورت یه گجت که تو قسمت داشبورد مک قرار میگیره

دانلود کنی در این صورت برنامه واست مجانی و درحجم چندصد کیلو بایت هست (ولی خوب امکاناتش کمتره)

موفق باشی

17. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •