کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ، من هیچ مشکلی با فارسی نویسی در ویندوز ندارم و EN/FA هم در پایین صفحه هستش ، اما زبان فارسی در بعضی جاها ( مثلا در اینترنت دانلود منیجر وقتی زبان برنامه فارسیه ) به این شکل نمایش داده میشه :
در ویندوز Xp یه قسمت در Regoinal & Language بود که دو تا تیک رو میزدیم این مشکل حل میشد اما در این ویندوز پیدا نکردم ...
میشه توضیح بدید
یه دنیا ممنون پیشاپیش
راستش این روش رو قبلاً انجام دادم اما جواب نداد ...
با سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم . اما وقتی فتوشاپ cs را نصب می کنم . بعد از پایان نصب برای اجرا خطای زبان رو می ده . الان متاسفانه به سیستم خودم دسترسی ندارم که عکس خطا رو بزارم . اگر کسی این مشکل رو داشته ممنون می شم راهنماییم کنید
یکی جواب منو بده.
لطفا سریع تر جواب بدید
من یه مشکلی دارم که تو xp نداشتم اینکه با برنامه tune up utilities 2009 زمانی که تو start page اون سه system status کار میکنه ولی نمیشه اون کارایی رو که میگه انجام داد.مشکل چیه؟
با سلام
دوستان متاسفانه نمیشود در ویندوز سون فایلها و پوشه ها را بصورت منوال یا دستی مرتب و تغیر مکان داد .
تنها عیب بزرگ ویندوز سون بعد از کرک نامعتبر همینه.
دوستان سلام...
من یک لپ تاپ sony vgn fz-490 دارم تا الان روش ویندوز ویستا بود ولی الان ویندوز سون نصب کردم همه چیز عالی هست به جز دکمه های multimedia و fn به همراه ماوس کار نمیکنن ...
همچنین برنامه های خود sony مثل دی وی دی پلیرش و ... رو میخوام از دیسک ریکاوریش نصب کنم ارور میده
اگه میشه یک راهنمایی بکنید! ممنون!
سلام ...
من یکی دو هفته ی پیش یه پست دادم که با google chrome توی ویندوز 7-32 بیت مشکل دارم ...
بعد خودم فهمیدم مشکل از یه جای دیگه بود و حل شد ...
ولی الان که 64 بیت 7 رو نصب کردم همون مشکل از دوباره برام ایجاد شد و با اون راه حل هم حل نشد .
مشکلم اینه که مرورگر خیلی کنده و هنگ های 5-10 ثانیه ای میکنه !!!!
کسی مثل من همچین مشکلی داره ؟
راه حلی داره ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)