یه سوال دیگه...برای بک آپ گرفتن از ویندوز 7 پروفشنال وایو حتما باید از برنامه vaio vare استفاده کرد یا از ویندوز هم میشه؟چه فرقی دارن؟
یه سوال دیگه...برای بک آپ گرفتن از ویندوز 7 پروفشنال وایو حتما باید از برنامه vaio vare استفاده کرد یا از ویندوز هم میشه؟چه فرقی دارن؟
سلام
لطفا به من کمک کنید.
حدود 2 هفته میشه که لپ تاپم رو خریدم : EA 44 FX
اوایل به این مساله دقت نکرده بودم،یعنی در واقع امتحان نکرده بودم hibernate کردن رو
تو این چند روز هم چیز خاصی روش نصب نکردم.
حالا هر وقت که میخوام hibernate کنم، نمیشه . به این صورت که بعد از اینکه hibernate رو انتخاب میکنم ، بعدش در کمتر از 1 ثانیه صفحه سیاه میشه ، (انگار که میخواد خاموش شه) وبعدش هیچ کاری نمیکنه (فقط صفحه سیاه میشه و لپ تاپ روشنه). و بعدش به محض اینکه موس رو تکون میدم ، دوباره صفحه روشن میشه . یعنی در واقع هیچ کاری انجام نمیده.
به نظر شما چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by mehdi af; 03-06-2011 at 23:13.
سلام بچه ها
اسپیکرا لب تاپم و وایرلسش از کار افتاده چی کار کنم
مدلش cs118e
با هدست که کار میکنم صدا دارم ولی خوده لب تاپ صدا نداره
سلام به هگی
از دوستان یه درخواست دارم ، اینکه یک دونه 14 اینچ سی پی یو 3 به من معرفی کنن اگه بهتر و بهترین داره بهترینش رو بگین بسیار سپاسگزارم
سلام دوستان ویندوز لپ تاپمو عوض کردم..الان درایوراشو گیر نمیارم..سایت vaio-asia درایور نذاشته..اون یکی ها هم این مدلو نمیشناسن vgn-cr 23g
الان مشکل اصلیم وب کمه....که نصب نمی شه
البتته اگه کسی کرک toshiba bluetooth stack 8 رو هم داشته باشه ممنون می شم
مرسی
دوستان كسي اطلاعاتي در مورد سري SB داره ؟! كامل وارد شده ؟ كدوم ملهاش با چه قيمتي موجودن ؟!
سلام
من تو این تاپیک فیلم تعویض فن لپ تاپ سونی رو برای دانلود قرار دادم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.سونی مدلی با Core i7 Sandy Bridge تو ایران نداره؟قیمتش چنده.میخوام یه لب تاپ با مشخصات Dell xpsl502
بگیرم اما نداره.ممکنه مدل های جدید بیان؟کی وارد ایران میشن؟حدود قیمت؟
سلام دوستان
تفاوت f136fg ایران رهجو با f13wfx چیه؟و کدوم بهتره؟ ایا هر دو full hd هستند؟
کدام یک از گارانتی های معتبر f13wfx را داره؟
من اصفهان هستم. از دوستان اگه جایی که با گارانتی و قیمت خوب داره را معرفی کنید ممنون میشم.
سلام توروخدا راهنمایی کنین !!! من f136 دارم همه جا نوشته نور پس زمینه کیبورد داره ولی فعال نیست !! کسی میدونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)