تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 334 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعيد ميدونم آقاي mess10 دروغ بگه
    دليلي نداره!! حتما امتحان كرده
    اينجا تاپيك فروش و بازار گرمي تيبا نيست كه بخوان الكي بگن ،دوستان نقطه نظرات و تجربياتشون رو ميگن
    mess10 تو پست صفحه 181 لينك فيلم شتابشو گذاشته ،خوب پركرده
    منم همین نظر را دارم
    قدرت زیاد موتور فقط ملاک نیست. گیریبکس و سیستم تعلیق و فرمان هم مهمه که سمند گیریبکسش حرفی واسه گفتن نزاشته
    مثلا هنون پراید اگه بدنه ضعیفی نداشت و تو سرعت های بالای 130 تا پرواز نمی کرد میشد راحت باهاش 180 تا را رفت و خیلی از ماشینها را گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

12

اینم فیلم شتاب اولیه تیبا.اما من زیاد بهش فشار نیاورد.اما فکر کنم با 10ثانیه تونست به 100....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشا الله با اینکه تقریبا از 0 فیلم نگرفته اما خوبه.چه صدای موتوری .ادم به وجد میاره.با این فیلم مطمعن شدم هم سمند هم 405 و پرشیا باید برن جلو بوق بزنن.در ضمن با پراید هم اختلاف فاحشی داره .مرسی دوستم بابت کلیپ اما مواظب ماشینت باش

3. این کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام مجدد
    نوید جان نمیدونم چطور بگم. من چند جا واسه دوستم رفتیم لاستیک فروشی. مدل r/13/185/65 میگه اصلا پیدا نمیشه. به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سری بزنید. برترین تایرها رو داره. ولی وقتی برای 185/65 جستجو میکنی چیزی نمیاره. اگه احیانا این سایز پیدا نشه بنظر شما 175/70 بهتره یا 185/70؟ گرچه احساس میکنم 175 اصلا نمای خوبی به ماشین نمیده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام مجدد
    نوید جان نمیدونم چطور بگم. من چند جا واسه دوستم رفتیم لاستیک فروشی. مدل r/13/185/65 میگه اصلا پیدا نمیشه. به سایت
    کد:
    سری بزنید. برترین تایرها رو داره. ولی وقتی برای 185/65 جستجو میکنی چیزی نمیاره. اگه احیانا این سایز پیدا نشه بنظر شما 175/70 بهتره یا 185/70؟ گرچه احساس میکنم 175 اصلا نمای خوبی به ماشین نمیده.
    من در شهرستان لاستیک 185/65/13 هانکوک کره که خیلی هم خوش طرح هست رو دارم میبینم!
    همین طور با خبرم که نمایندگی تویو اصفهان هم همه ی سایزهای زیر رو موجود داره.
    185/65/13 :خودشم میگفت برای تیباها بیشتر 185/70/13 مردم خریدن ازم اما اگه خودم باشم 185/65/13 رو میندازم
    اما گفت
    هم 185/65/13 تویو دارم.هم 185/70/13 تویو هم 175/70/13تویو. هانکوک هم که خودم هم 185/65/13شو دیدم. هم 185/70/13 ش
    شاید مثل لاستیک پیکانی( همین لاستیک تیبای عزیزمون) اون قدر وفورش زیاد نباشه/
    اما دیگهاون قدرا هم نایاب نیست.185/65/13 لاستیک استاندارد دوو سیلو هست

در مورد اون سایتم بهش اعتماد نکنین.من هرچند سایت خارجی رو مرجع قرار ندادم و میگم باید تو بازار خودمون بهترینو بگیریم. که اینا رو هم که گفتم تو بازار دیدم و گفتم....
    اما بازم اگه میخواین مطمئن بشین که اون سایت بیراه گفته و اون شماره رایج هست تو دنیا...
    این آدرسو ببینین:لاستیکای تولیدی تویو هست.و شماره هایی که من گفتم هم توش هست.ببینین....
    کد:
    Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 08:57.

6. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من امروز ماشين بردم سرويس اوليه : از مسئول فني سايپا كه اشكالاي ماشينو يادداشت ميكرد پرسيدم چرا ماشين صفر اين همه ايراد داره ؟ ميگه تقصير ما ايرانيهاست كه هر ماشيني تازه مياد زود ميريم ميخريمش . ماشين من صدي 10 ميسوزونه آيا خارج از نمايندگي راهكاري هست مصرفشو پايين بيارم ؟ چون بعيد ميدونم نماينگي كاري برام انجام بده

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من امروز ماشين بردم سرويس اوليه : از مسئول فني سايپا كه اشكالاي ماشينو يادداشت ميكرد پرسيدم چرا ماشين صفر اين همه ايراد داره ؟ ميگه تقصير ما ايرانيهاست كه هر ماشيني تازه مياد زود ميريم ميخريمش . ماشين من صدي 10 ميسوزونه آيا خارج از نمايندگي راهكاري هست مصرفشو پايين بيارم ؟ چون بعيد ميدونم نماينگي كاري برام انجام بده
    سلام امیر جان.باور میکنی تا حالا خودم به شخصه فقط شما رو دیدم که از مصرف ماشینت ناراضی هستین؟
    از صمیم قلب ارزو میکنم مشکل ماشینت هرچه سریع تر حل بشه.
    حتما دنبالشو بگیر.
    انشالا درست میشه.
    چون من با چند نفر صحبت کردم طرف میگفت با کولز داره 100 6 میسوزه!
    همشم کولرم روشنه چون گرما دوست ندارم ....
    خیلی از مصرفش راضین اینایی که من دیدم.
    دنبالشو بگیر.
    چک کنن شاید مشکل شما هم حل بشه امیر جان.
    اگه الانکه گارانتی داره کوتاه بیاین و درستش نکنن یه ماشین پر مصرف میمونه رو دستتون که همیشه باید بنزین اضافی بدین بهش.
    ولش نکن ....
    Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 08:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

امیر به هیچ وجه کوتاه نیا.حتی شده ECU عوض کنن.من یه پرشیا داشتم انقدر رفتم اومدا اخر عوض کردن.یه موقع 120 تا بیشتر نمیرفت پراید منو میگرفت .یه موقع 190 تا میرفت صدی 15 می سوزوند.قلب ماشین دست این دستگاه لامسبه.مصرف بنرین هم یا به شمع ربط داره یا اگزوز یا صافی اینا و مهمترینش همین ECU .ببر مرکزی تنها راهش اینه
    Last edited by captainpersian; 26-07-2011 at 08:52.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام امیر جان.باور میکنی تا حالا خودم به شخصه فقط شما رو دیدم که از مصرف ماشینت ناراضی هستین؟
    از صمیم قلب ارزو میکنم مشکل ماشینت هرچه سریع تر حل بشه.
    حتما دنبالشو بگیر.
    انشالا درست میشه.
    چون من با چند نفر صحبت کردم طرف میگفت با کولز داره 100 6 میسوزه!
    همشم کولرم روشنه چون گرما دوست ندارم ....
    خیلی از مصرفش راضین اینایی که من دیدم.
    دنبالشو بگیر.
    چک کنن شاید مشکل شما هم حل بشه امیر جان.
    اما من زیاد دیدم. غصه نخور .
    من هر جایی که تیبا می بینم از راننده اش می پرسم چطوره ؟ خوبه ؟ مصرفش ؟ شتابش ؟ قبلا ماشین چی داشتی
    تا حالا نشده کسی از صندلیها و پایداریش تو پیچها تعریف نکنه.همه رو این مورد توافق دارند
    اما بعضیههاشون از مصرفش گلایه داشتند
    از یکیشون که تقریبا یک ماه پیش تو خیابون ابوذر اصفهان دیدمش و سفید بود مدل 90 در مورد مصرف پرسیدم می گفت جرات روشن کردن کولر ندارم چون با کولر صدی 12 مصرف می کنه
    البته اینا هیچ کدوم تخصصی نیست و من که باورم نشد
    ممکنه ماشین اشکالی چیزی داشته باشه
    اینه که با دنده سنگین یا دنده مرده با ماشین رانندگی کنی هم خیلی تو مصرف تاثیر داره
    اما به کل تو این موردهایی که من دیدم میتونم بگم 70 درصد از مقایسه مصرفش با اون چیزی که سایپا گفته ناراضی بودند که شاید اونم برمیگرده به اینکه در 5000 کیلومتر اولند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اما من زیاد دیدم. غصه نخور .
    من هر جایی که تیبا می بینم از راننده اش می پرسم چطوره ؟ خوبه ؟ مصرفش ؟ شتابش ؟ قبلا ماشین چی داشتی
    تا حالا نشده کسی از صندلیها و پایداریش تو پیچها تعریف نکنه.همه رو این مورد توافق دارند
    اما بعضیههاشون از مصرفش گلایه داشتند
    از یکیشون که تقریبا یک ماه پیش تو خیابون ابوذر اصفهان دیدمش و سفید بود مدل 90 در مورد مصرف پرسیدم می گفت جرات روشن کردن کولر ندارم چون با کولر صدی 12 مصرف می کنه
    البته اینا هیچ کدوم تخصصی نیست و من که باورم نشد
    ممکنه ماشین اشکالی چیزی داشته باشه
    اینه که با دنده سنگین یا دنده مرده با ماشین رانندگی کنی هم خیلی تو مصرف تاثیر داره
    اما به کل تو این موردهایی که من دیدم میتونم بگم 70 درصد از مقایسه مصرفش با اون چیزی که سایپا گفته ناراضی بودند که شاید اونم برمیگرده به اینکه در 5000 کیلومتر اولند

باز من هر کس رو دیدم از سوختش واقعا راضی بود.
    البته اینم بگمکه افراد که دیدم و ازشون از سوخت پرسیدم ماشینشون اکثرا زیاد کار کرده بودن و مشمول اون تبصره مصرف بیشتر در اوایل نمیشدن.
    هرچند اینا که از اول هم از مصرفش راضی بودن .ولی گفتن به مرور کمتر شده.
    بازم میگم ایشون اگه دنبالشو بگیرن و مراجعه کنن ضرر نمیکنن.
    تیبا مزیت بزرگش همین مصرفشه و چند پارامتر دیگشه.
    بنا باشه 100 10 12 بسوزه که آدم سمند میخره
    من الان هرکسو دیدم واقعا از مصرفش شدیدا راضی بود.
    100 6 تو شهر با کولر کجا.100 5.5 الی 6 تو جاده کجا و صدی 12 10 کجا.
    یه چیزی این وسط ایراد داره. کاش که مشکل این دوستمون زودتر حل بشه...
    Last edited by TIBA-NAVID; 26-07-2011 at 09:08.

12. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صادرات خودروهای ایرانی ، زير قیمت داخلي

گروه خودرو- بنابر آخرین آمار اعلام شده از سوی گمرک کشور، در حالی خودروسازان کشور در بهار امسال مجموعا حدود پنج هزار و 600دستگاه انواع خودرو را صادر کرده‌اند که نگاهی به قیمت خودروهای صادر شده، از ارزان‌تر بودن آنها نسبت به مدل‌های مشابه داخل حکایت مي‌کند.
    </B>

به عبارت بهتر، خودرویی که شما به عنوان مشتری داخلی خریداری مي‌کنید، با قیمتی بسیار کمتر (حتی نصف) به دست مشتری خارجی مي‌رسد.
    آن طور که در آمار موردنظر آمده، «مگان» با قیمتي 29 هزار و 410 دلاری گران‌ترین خودرو صادراتی کشور به شمار مي‌رود و پراید نیز با قیمتی معادل چهار هزار و 200 هزار دلار، ارزان‌ترین آنهاست. البته این قیمت مربوط به یکی از مدل‌های پراید به نام «101» است و برخی دیگر از مدل‌های این خودرو با قیمت بیشتری صادر شده‌اند. طبق آمار، پراید در مدل‌های 141، 132 و 131 با قیمتی برابر با پنج هزار و 455 دلار صادر شده و نکته قابل توجه تر اینجاست که «تیبا» نیز دقیقا با همین قیمت قدم به مرزهای خارج از کشور گذاشته است. این قیمت‌ها در شرایطی است که هم اکنون پراید در بازار داخل، هشت میلیون و 700 هزار تومان (یعنی حدود سه میلیون تومان گران‌تر) به فروش مي‌رسد.
    تیبا نیز در حال حاضر حدود 5/11 میلیون تومان در بازار ایران به فروش مي‌رسد و این بدان معناست که مشتری داخلی باید این محصول را نزدیک به 8/5 میلیون تومان گران‌تر خریداری کند.

14. 2 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •