آقا یکی داستان رو بطور کامل تو اسپویلر بگه
آقا یکی داستان رو بطور کامل تو اسپویلر بگه
بعد از سوزاندن اون دوتا چی میشه؟ تموم میشه؟
خیلی وحشتناک بود
نه بابا تازه بعد از سوزوندن اونا موضوع داغتر و جذايتر هم ميشه.......... .
من 10 ساله که گیمر هستم تو عمرم هیچ بازی نبود که من از اول تا اخرش یک سره پاش بشینم ولی mw 2 رو یکسره بازی کردم و اصلا هم خسته نشدم.بازی خیلی توپی بود![]()
- آدرس شرح داستان بازی, اخر همین پست گذاشته شده.
- چرا هست! در برزیل (Act 1 - Takedown) همون اول کار باید پای طرف رو هدف بگیرین.
قضیه مردنتون اون طور نیست که فکر می کنین. آدرس شرح داستان بازی, اخر همین پست گذاشته شده.
به آدرس زیر مراجعه کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم امروز به جمع cod باز ها پیوستم
این بازی محشره
احساس میکنم از waw و mw1 سخت تر شده
عزیزم اونجایی که گلوله تو مخت خالی میکنن اون makarove یه تروریست روسی هست دلیلش هم این هست که شما در مرحله airport یه مامور نفوذی cia هستید که اونا متوجه میشم که برای جاسوسی و نفوذ تو گروهشون وارد شدین برای همین میکشنتون در اخرش !!!
سلام
آقا به قشنگی world at war هست یا نه؟
world at war خیلی قشنگ بود.
کسی بلد نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من ویندوزت چی هست ؟ ...
100% مطمئن باش سرتر از نسخه 5 بازی هست ...
از نظر امکانات و همچنین تنوع اسلحه ها فضای سینمایی بازی ...داستان مهیج بازی(البته بعضی جاهاش مشکلاتی داشت) گرافیک پیشرفت کرده اما فیزیک اونطور که انتظار میرفت نبود ...صداگذاری و موسیقی بازی فوق العاده بود در این حدی که من خودم در بعضی مواقع میرفتم تو حس موزیک وسط بازی. گیم پلی نسبت به نسخه 5 در بعضی موارد بهبود یافته ...
گرچه داستان و ویژگی های نسخه 5 بازی رو هم نباید دسته کم گرفت !!!
WAW پیش این مثل شوترهای درجه n میمونه!
دوستان من قبلا بازی رو توی درجه Regular تموم کرده بودم امروز رفتم توی درجه ی hardened بازی کنم ... تو بعضی جاها مشکل داشتم ولی چون اولین بار بود درست میشه ولی این FPS ها اصل حالش زمانی هست که بازی سخت تر میشه انگار از مراحل لذت بیشتری میبری .... ولی در حد همین هارد خوبه ... درجه( خیلی سخت به قول خودمون ) دیگه زیاد حال نمیده !!! ...
کلا سعی کنید تو FPS ها در حد همین هارد باشه لذت بیشتری خواهید برد ممکنه اولش مشکل باشه ولی بعد از مدتی راحت و عادی میشه و سطح کیفیت بازی دوستان هم بالاتر میره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)