اره با OVI 3
اره با OVI 3
اوه !
شاید اون نسخه بتاست به خاطر همین
بچه ها واقعا از بعضی ها نا امید شدم – این که میگین تست Symbian ^3هست روی N97 نه اینکه آپدیت ورژن جدید یا دستکاری شده ((خوبه تو یوتوب نوشته بالا)) که مشخصه خیلی کند عمل میکنه رو 97 اونم واسه همون ضعف اصلی Cpu , Ramهست دیگه. که درکل Sym 3 واسه رقابت با سیس های دیگه فایده نداره ( با این دو سه تا افکت که مالی نمیشه ! بیشتر ..)
در کل اینجور که معلومه طولش دادن حتما یه کارایی دارن میکنن دیگه (بیخیال نشدن) اگه میخواستن بی خیال بشن یا .. -- ورژن کشکی میدادن و چندتا افکت و... واسه دل خوشی و بازار گرمی . در کل هر چی باشه اززین وضعیت در میاد.
ولی از همه گذشته N97 انقدرم دیگه بد نیست که (و با n96 , N95 , این مدلهای قدیمی نمیشه مقایسه کرد)
در کل خیلی جای خوشحالی داره که Nokia N97 هنوزم این همه طرفدار داره (به امید آپدیت ها .پشتیبانی ها و برگشت پر قدرت روزهای خوب نوکیا)
Last edited by MTM 1; 23-12-2010 at 23:53.
تقریبا 7 ماه از آپدیت قبلی گذشته پس کی میخواد ریلیز کنه؟!!!!
فک نکنم آپی در کار باشه
درس عبرتی شد!!!
من تعجبم بعضی ها میرن n8 میخرن!!!!!
اونم مثل n97 میشه
وقتی symbian^4 بیاد دیگه ساپورتی از نوکیا نخواهیم داشت
همین وضعیتی که الان به وجود اومده![]()
کسی نمیدونه ؟
نداره......!
آقا کسی GPSمشکل دار شده ؟اگر از بچه ها کسی GPS کار میکنه اطلاع بده
واسه من چند وقته قفل نمیکنه !
ورژن آخر OVI Map و آپدیت ها - نقشه هم دان شده
یه سوال داشتم ، یه ماه پیش ورژن گوشیمو عوض کردم از اون موقع به بعد دیگه با GPRS نمیتونم برم نت!!
تازه همه برنامه هاییم که روش بوده مثل یوتیوب و فیس بو ک و آسوشیتدپرس و تراول پریده ، از اینا زیاد استفاده میکردم ، حالا چی کار کنم از کجا دوباره بریزم رو گوشیم؟
سال 2011 آپیدت سیمبین^3 میاد...
مطمئن باشین که همون موقع یه آپدیت خیلی خفن واسه 97 هم بیاد...!
بهتون قول میدم !![]()
من دیگه دارم نا امید میشم!
دیگه کم کم دارم به گوشی های برند های دیگه فکر میکنم!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)