آقا مطمعنی؟ تست کردین شما؟
آقا مطمعنی؟ تست کردین شما؟
بله مطمئنم
تست هم کردم
خیالت راحت
از کجا بفهمم چه ورژنی از lt رو کنسولم نصبه آخرین بازی که بعد از آخرین اپدیت بازی کردم darksider 2 بوده الان میخاستم nfs most wanted جدید رو بازی کنم پیغام داد که باید آپدیت کنی البته خودش اپدیت همراه بازی داره ولی من آپدیت نکردم شما میگید چیکار کنم یه مدت از Xbox دور بودم![]()
چون darksiders 2 دیسکش از نوع xgd3 بوده و بازیو اجرا کردی پس ال تی 3 رو کنسولته
برای nfs هم بزن آپدیت شه بره
با سلام
پست اول چرا ادیت نمیشه ؟
ورژن من 16202 هست امروز آرمی آف 2 و مترو رو خواستم بنصبم و بازی کنم آپدیت جدید خواست . با توجه به انیکه توی این 5 سال 3 بار آپدیت شده و آخرین بار پارسال بوده میشه خودم آپدیتش کنم ؟ مشکلی به وجود نمیاره برای اولین بار ؟ چند صفحه اول رو خوندم ولی دستگیرم نشد که خودمونم آپدیت کنیم درصد خرابی هست یا نه ( اینکه باقی بازیا باز بشه رو عرض میکنم )
salam
اگه ال تی 3 رو کنسولت نصبه که حتما نصبه بزن آپدیت بشه بره-خرابی ای درکار نیست و بازیها رو هم میتونی ران کنی به غیر از چند تا بازی که قفل روشون هست(بازیهای جدیدو میتونی اجرا کنی)
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بود؟(برای محکم کاری میگم)
tombrider - sniper2 - farcry 3- prototype2 , ...
آنلاین وصل شم برای آپدیت ؟ یکی از بچه ها گفت 50 تومن داده !!! من توی این چند بار بالای 10 تومن ندادم !
خب قضیه okه
بزن آپدیت بشه بره-خیالت راحت
هم میتونی آنلاین آپدیت کنی-هم میتونی از سایت Xbox آپدیتو بگیری بریزی تو فلش آپدیت کنی-هم میتونی بازی جدید بذاری با بازی آپدیت کنی
نیازی به هزینه هم نیست،خودت میتونی
آپدیت داشبورد کردم و قضیه اوکی شد . با تشکر
آقا این آپدیت جدیده ماله چه تاریخیه ؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 دارم و تا حالا با آپدیتا مشکل خاصی نداشتم بجز بازیه Far cry2 که 10 بار سی دی رو بردم عوض کردم آخر هم اجرا نشد . البته خیلی از بازیا رو مخصوصا جدیدا رو با پلی موزیک بازی میکنم وگرنه ریستارت میشه .
آپدیت جدید رو بزنم مشکلی نداره ؟؟؟؟ بنظرتون مشکل فار کرای حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟ با بازیهای دیگه که مشکلی نداره ؟؟؟؟ البته آخرین آپدیتم واسه داشبرد که فکر کنم ماله 2012 بوده .
در ضمن ورژن این آپدیت جدید رو هم بنویسید . ممنون .
Last edited by panther99; 27-06-2013 at 16:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)