تست سرعت من :
(ساعت 13 امروز -89/4/8 )(یک تست از شب هم میگیرم بعدا اضافه می کنم )
شاتل 128 اکو 3 ماهه - مرکز ولیعصر - پیش شماره : 646 - فیبرنوری - مودم پورشه وایرلس (52 تومن) :
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
تست سرعت من :
(ساعت 13 امروز -89/4/8 )(یک تست از شب هم میگیرم بعدا اضافه می کنم )
شاتل 128 اکو 3 ماهه - مرکز ولیعصر - پیش شماره : 646 - فیبرنوری - مودم پورشه وایرلس (52 تومن) :
![]()
Last edited by drim_w3; 29-06-2010 at 12:06.
بچه ها جدا خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من واقعا موندم شاتل رو انتخاب کنم یا پارس تو رو خدا یکی قشنگ راهنمایی کنه مرکزم هم وصال هست
عزیزان کسی نیس به ما کمک کنه؟
نمیدونستم انقد شیرازیا بی معرفت شدن!
فکر کنم دوستان در چند پست آدرس و تلفن هر دو شرکت را برای شما گذاشتن!!بچه ها جدا خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من واقعا موندم شاتل رو انتخاب کنم یا پارس تو رو خدا یکی قشنگ راهنمایی کنه مرکزم هم وصال هست
چون مرکز شما فیبر نوری هست پس هر ISP شما را ساپورت نمی کنه
چیزی که من میدونم جدیدا شاتل از این مرکز هم ساپورت می کنه
پس در صورت ساپورت هر دو شرکت بالا ارجحیت با پارس آنلاین هست بخاطر سرعت بیشترش
فکر می کنم در مودم شما قابلیتی باشه به نام کاهش یا صرفه جویی مصرف انرژی که باید غیر فعال بشهعزیزان کسی نیس به ما کمک کنه؟
نمیدونستم انقد شیرازیا بی معرفت شدن!
البته این که چطور غیر فعال بشه باید به دفترچه راهنمای مودم مراجعه کنید ولی می تونید در بخش مشکلات سخت افزاری و در قسمت ابزار آلات جانبی هم مطرح کنید تا سریعتر به نتیجه برسید
باید قیمت و سرعت هر دوشو مقایسه کنی.
من خودم شاتل دارم ولی اینجور که بعضی از بچه های اینجا نوشتن و تست سرعت گذاشتن ، سرعت 128 پارس آنلاین
بیشتر از شاتله (خیلی هم بیشتر 2 تا 3 برابر )
به نظرم برو یک اشتراک 1 ماهه از پارس آنلاین بگیر ببین اگه خوب بود ادامه بده.
هزینه راه اندازی شاتل : 15000
هزینه راه اندازی پارس آنلاین : 10500 ( که اگر خواستی اونها مودمو واست نصب کنن 4500 دیگه هم میدی )
Last edited by drim_w3; 29-06-2010 at 13:43.
شما مودمت را از طریق اون دکمه ای که پشت مودم هست ریست کن و دوباره مودم را کانفیگ کن ببین مشکل حل میشه یا نه...
اگه حل نشد مودم را به حالتPPPOE کانفیگ کن و دوباره تست کن...
شما چه سرویسی دارین؟!
چجوری هست که داون و اپ استریم شما را روی 1 مگ بستن؟!
به نظر من هم اول برو پارس انلاین بگیر اگه دیدی مشکل داری بعد بیا شاتل یا جای دیگه...
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
راستش من یه smc7904wbra4دارم و برای وصل شدن به xbox live باید یه سری پورت ها رو از طریق nat باز کنم اما تو مودم من هیچ قسمتی به نام nat نداره
باید چی کار کنم ؟
بعد میخواستم بدونم چطوری باید از سرور شاتل شیراز پینگ بگیرم
لطفا ادرسش رو هم بزارین برا پینگ گرفتن
ممنون
بچه هاي ديگه كه از پارس انلاين سرويس ميگيرن. لطف كنن بگن سرعت 128 براي چه حجمي چه قيمتي رو پرداخت ميكنن؟؟ در ضمن از كدوم نمايندگي گرفتن. خواهشا جواب بدين.
سلام
سرویس 128 ترافیک 9GB - سه ماهه 32700
دفتر مرکزی پارس آنلاین:خیابان عفیف آباد-مجتع تجاری حافظ-تلفن:6288711
می ارزه .
شاتل 3 ماهه 6 گیگ 29900 هست .
2800 گرونتر از شاتل با این تفاوت که 3 گیگ بیشتر میده و سرعتش هم خیلی از شاتل بیشتره.
جمع کنیم بریم پارس آنلاین.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
خب نوشتم که چه سرویسی دارم ! عکس هم که گذاشتممممممممممممم !!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)