دوستان موثق میدونید که آیا در فاصله انتظار پست برای گواهینامه پس از قبولی شهر ، میشه رانندگی کرد یا در تصادفات مقصر شناخته میشیم ؟
دوستان موثق میدونید که آیا در فاصله انتظار پست برای گواهینامه پس از قبولی شهر ، میشه رانندگی کرد یا در تصادفات مقصر شناخته میشیم ؟
بعد قبولی باید صبر کنی تا گواهینامه بیاد نمی شه بااون رسید رانندگی کرد پلیس متوجه بشه جریمه داره
اینو اگه کسی می دونه جواب بده ثواب داره![]()
موردی نداره برید دفاتر پلیس +10 بدید براتون عوض کنن
سلام
قیمت و شرایط گرفتن گواهینامه الان چطور هست؟ شنیدم میگن شده 200 و خورده ای بعلاوه اینکه بعد از قبولی 3 ماه طول میکشه!!! نمیشه کاری کرد زودتر بیاد و نخوره به تعطیلات عید؟
دادا من 2 ماه پیش پایه یکم قبول شدم. ولی گواهینامه من از اون 10 ساله قدیمی ها بود. سال 84 گرفته بودم. بعد از قبولی گواهینامه پایه دو منو گرفتن باطل کردن بعد 20 روز هم گواهینامه جدیده اومد . منتها از این گواهینامه جدیداس. پشت گواهینامه هم همه موارد رو تیک زده تا آخر روش هم نوشته باری مجاز بیش از چهل تن .
الان ب1 ب2 پ1 پ2 ت1 ت2 رو برای من علامت زده.
در ضمن الان هم یه کاری میکنن با متقاضی ها که یارو از کرده خودش پشیمون بشه. الکی الکی طرف و رد میکنن.
من با اینکه حالا تعریف نباشه از خود مهارتم بد نبود 2 بار تپه رد شدم و 1 بار هم اتوبوس شهری و فنی هم دفعه اول. خدا وکیلی طرف اونجا بود که 27 بار بود توی تپه داشت رد میشد. کم مونده بود دیگه گریه کنه.
البته مونده بچه کجا باشی. اگه بچه تهرانی بیخیال بشی بهتری.البته به دلایل بالا.
البته نمیخوام دلسردت کنم. نه داداش برو تلاش خودت و بکن. من که اصلا روز اول که رفتم فکر نمیکردم بتونم بگیرم. ولی خدا خواست.
من دقیقا روز 29 شهریور اقدام کردم برای تشکیل پرونده
روز 27 مهر تاریه زد برای ایین نامه. که قبول شدم.
دقیقا روز 24 دی ماه گواهینامه جدیده اومد در خونه.
اگر خدا خواهد .............................................
سلام من یه هفته ثبت نام کردم 219500 شد با کتاب
در مورد زمانش چی؟ مثلا 23 بهمن من ثبت نام کنم 1 ماه که حداقل میگیره اموزش بعدشم میخوره به عید از اونطرف چقدر میخواد بکشه؟ نره اخر تابستون بیاد...
زمانش مشخص نیست دوست من
اون دیگه برمیگرده به سیستم اداره مرکز صدور گواهینامه
انمان داره خیلی زودتر تا 20 روز بیاد امکان داره بیشتر زول بکشه
رو این مورد نمیشه نظر قطعی داد
دقیقا همین رو میخوام بدونم که اموزشکده های مختلف فرقی دارن تو زمانش ایا میتونن کاری کنن زودتر بره به دستم و اینکه ایا همه گواهینامه ها فرستاده میشن به یکجا برای چاپ؟ (شهرستان هستم) چون اندر احوال عجایبش اینه که یکی همون 20 روزه واسش میاد یکی میره 3 ماه بعد و من نمیخوام 3 ماه صبر کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)