با سلام.ایا کرک تریال ریست برای kis 2010 و ویندوز سون وجود داره؟
با سلام.ایا کرک تریال ریست برای kis 2010 و ویندوز سون وجود داره؟
خدمت شما :
Forum.p30world.com/showpost.php?p=4277691postcount=1502
با تشكر از miladzahraei عزيز.مطلبي كه شما زحمت تهيه آنرا در خصوص كرك Trial reset نسخه 2010 كشيده بوديد در راهنماي پست اول قرار گرفت.
مجموعه كاملي از كليدهاي نسخه هاي مختلف محصولات كاسپر
در اينجا فايلي را براي دوستان آپلود ميكنم كه حاوي مجموعه اي كامل از كليدهاي مورد نياز براي آپديت آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر در نسخه هاي مختلف 2010 و 2009 و 2008 ميباشه.
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
به نقل از كمياب آنلاين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من بایه روش دیگه کی ها رو وارد میکنم شما هم امتحان کنید شاید به دردتون خورد
موفق باشید
دوستان عزیز ، من با تریال ریستر مشکل دارم ، تو اکس پی اسفاده کردم ، مشکلی نبود ، اما تو سون هر کاری می کنم می گه که اون سلف چی چی enable هست هنوز ، صاف کرده منو ، هر کاری می کنم ، ریست نمی کنه که نمی کنه ..
کسی مشکل مشابه نداشته ؟ کسی چیزی نمی دونه ؟
تنکس
شما اگر Self Defense را غيرفعال كرديد و كاسپر را هم كاملا Exit كرديد روي كرك كليك راست كرده و گزينه Run as Administrator را انتخاب كنيد.يك راهكار ديگه هم اينه كه از طريق Safe Mode اقدام به استفاده از كرك كنيد.
سلام
اوایل که کاسپر 2010 اومده بود وفعال کردنش با رج کی یکم متفاوت شده بود نسبت به قبل یه راه افلاین بود که میشد کی رو بهش داد (همون سریال باطل شده) که الان دارم استفاده میکنم ولی یاده یه راه هم وجود داشت که میشد انلاین هم رج کی رو بهش داد کسی یادشه چطوری بود؟الان برا فعال کرد باید رج کی رو دانلود کنی از اینترنت قطع بشی بعدش فعال کنی در حالی که ممکنه ضد حال بخوری و اون چند کلید دانلود شده هم توی لیست سیاه باشن و دوباره از نو باید....
آقا یه سئوال من یه کی موقع نصب به این دادم که قبول نکردو trial نصب شد
ورژن 2010 چه جوریه از کجا باید licence عوض کنم میشه طریقه فعال سازیشو بگید ؟
در ضمن من آنتی ویروسشو استفاده می کنم
سلام بر دوستان عزیز
راستش نخواستم تو انجمن درخواست کرک یه تاپیک جدید ایجاد کنم، و فکر کردم که اینجا بهترین جا باشه.
کرک یا لایسنس برنامه Kaspesky Mobile Securiy v8.0.51 رو لازم دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)