تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 192 از 262 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    نصرتي: مشكل تيم ملي به نتايج گذشته بازمي‌گردد
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فوتبال گفت: اگر تيم ملي شرايط دشواري دارد به دليل نتايج كسب شده در بازي‌هاي قبلي است.

محمد نصرتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي تيم ملي مقابل كره شمالي خاطرنشان كرد: بازي خوبي بود. تلاش خودمان را انجام داديم و با توجه به اينكه در زمين حريف بازي مي كرديم امتياز خوبي كسب كرديم.
    وي در مورد انتقاداتي كه از تيم ملي بابت اين تساوي شد اظهار داشت: درست است كه شرايط براي رسيدن به جام جهاني سخت شد اما هنوز اميد داريم و بايد تلاش كنيم.
    نصرتي ادامه داد: در حال حاضر كاري كه لازم است را انجام مي دهيم اما تيم ملي اگر به اينجا رسيده به اين دليل است كه نتايج قبلي باعث شده كارمان سخت شود.
    اين بازيكن كه مقابل كره شمالي در پست دفاع چپ به ميدان رفت تاكيد كرد: همه مي دانند كه من در اين پست راحت نيستم اما با توجه به اينكه شرايط حساس بود وقتي آقاي قطبي اين موضوع را گفت؛ قبول كردم كه براي تيم ملي هر كمكي از دستم بر مي آيد انجام دهم. نمي دانم چقدر خوب بودم اما به نظرم مربيان راضي بودند.
    نصرتي يادآور شد: كساني كه انتقاد مي كنند بايد خود را جاي مربيان و بازيكنان بگذارند. جوي كه در ورزشگاه حاكم بود را بايد در نظر گرفت. البته ما نيمه اول تيم كره را در زمين خودش محبوس كرده بوديم. نيمه دوم چند اشتباه داشتيم اما آنها از ما ترسيده بودند.
    وي درباره اينكه گفته مي شود از وي به اين دليل استفاده شد كه بازيكني براي دفاع چپ نبوده گفت: براي من اين حرف ها مهم نيست. حتي اگر روي سكو هم مي رفتم ناراحت نمي شدم. اكنون فقط شرايط تيم ملي مهم است نه اينكه من بازي كنم.
    بازيكن تيم النصر امارات در اره اينكه براي فصل آنيده چه تصميم دارد تصريح كرد: هنوز هيچ چيز معلوم نيست. بايد به امارات بروم تا تسويه حسابم را بگيرم. غير مستقيم براي تمديد قرارداد پيشنهاد داده اند اما هنوز چيزي مشخص نيست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

/تاريخچه ديدارهاي ايران و امارات/
    9 پيروزي و فقط يك شكست
    خبرگزاري فارس: در 13 بازي برگزار شده بين تيم هاي فوتبال امارات و ايران، تيم ملي كشورمان 9برد و 3 تساوي و يك باخت را در كارنامه خود دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، آمار بازي هاي ايران مقابل امارات به شرح زير است:

1-در تاريخ 5 آگوست 1980-ايران 2-امارات صفر-ديدار دوستانه العين-زننده گل: دانايي فرد-فركي
    2-در تاريخ 7 آگوست1980-ايران 3-امارات صفر-ديدار دوستانه-ابوظبي-زننده گل:فركي-عبدالهي-بازرگاني
    3-يك دسامبر1984-ايران 3-امارات صفر-جام ملت هاي آسيا-سنگاپور-زننده گل:عليدوستي-بياني و نادر محمد خاني
    4-8در تاريخ دسامبر 1988-ايران يك-امارات صفر-جام ملت هاي آسيا-قطر-زننده گل:فرشاد پيوس
    5-يك نوامبر 1992-ايران صفر-امارات صفر-جام ملت هاي آسيا-هيروشيما
    6-در تاريخ 2 سپتامبر1997-ايران يك-امارات3-ديدار دوستانه-ابوظبي-زننده گل :استيلي
    7- در تاريخ 25 اكتبر 2001-ايران يك-امارات صفر-مقدماتي جام جهاني-زننده گل: كريم باقري
    8-درتاريخ31 اكتبر 2001-ايران 3-امارات صفر-مقدماتي جام جهاني-زننده گل:دايي-باقري-ميناوند.
    9- در تاريخ 8 آگوست 2006 – ايران 1 – امارات 0 – دوستانه تهران (عنايتي)
    10 – درتاريخ 12 ژانويه 2007 – ايران 2 – امارات 0 – دوستانه ابوظبي (ابراهيم صادقي – رسول خطيبي)
    11- درتاريخ 2 جون 2008 – ايران 0 – امارات 0 – مقدماتي جام جهاني آزادي
    12-در تاريخ 7 جون 2008 – ايران 1 – امارات 0 – مقدماتي جام جهاني العين (فريدون زندي)
    13- در تاريخ 19 نوامبر 2008 – ايران 1 – امارات 1 – مقدماتي جام جهاني دوبي (كريم باقري)
    14 – درتاريخ10 جون 2009 – ايران ؟ - امارات؟ - مقدماتي جام جهاني تهران

ديدار ايران و امارات در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2010 ساعت 19 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

براي ديدار برابر امارات
    زمان تمرينات تيم ملي اعلام شد
    خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال زمان تمرينات تيم ملي را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه تمرينات تيم ملي به شرح زير است:

دوشنبه 18/3/88 ساعت : 17 - كمپ تيم هاي ملي
    سه شنبه 19/3/88 ساعت: 17 – زمين شماره 1 آزادي
    ديدار ايران و امارات در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2010 ساعت 19 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كنفرانس مطبوعاتي مربيان ايران و امارات فردا برگزار مي‌شود
    خبرگزاري فارس: نشست خبري سرمربيان تيم ملي فوتبال ايران و امارات سه شنبه (فردا) برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، كنفرانس مطبوعاتي سرمربيان تيم هاي ايران و امارات ساعت 11:30 سه شنبه در محل روابط عمومي فدراسيون فوتبال برگزار مي شود.
    بنا بر اعلام كنفدراسيون فوتبال آسيا مدت زمان برگزاري هر كنفرانس براي هر سرمربي 15 دقيقه است.
    بازي تيم ملي مقابل امارات چهارشنبه هفته جاري ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدا کمک کنه اینو ببریم....ولی من به بازی با کره جنوبی تو سئول که فکر میکنم
    حالم بد میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قطبي: قانون فوتبال به ما اجازه پيروزي نداد
    سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: با شكست امارات پيروزي بر کره جنوبي در سئول کار راحتي است.

به گزارش ايسنا، افشين قطبي پيش از ديدار ايران برابر امارات و کره جنوبي در اين گفت‌وگو به نکاتي اشاره کرده است كه در زير مي‌آيد:

*آيا تيم ملي به جام حهاني صعود مي کند؟

شک نکنيد، ما حتما به جام جهاني صعود مي‌کنيم. چه مستقيم و چه پلي‌آف. اما شايد فکر کنيد نتيجه مقابل کره شمالي بايد برد مي بود. اما اين تساوي نتيجه بسيار خوبي است. مطمئنا اين توان را داريم که کره جنوبي و امارات را ببريم.

*البته همه انتظار برد داشتند.

بله، قدرت ما بسيار بيشتر از کره شمالي است. اما نتيجه‌ اين بازي برابر کره شمالي اميدواري ما را کاهش نداده است و همانطور که گفتم ممکن است کار ما به پلي آف بکشد. در گروه ما هنوز هيچ چيز معلوم نيست و به جز امارات که حذفش قطعي شده و کره جنوبي که صعودش قطعي شده ايران، عربستان و کره شمالي اميد به صعود دارند. بازي‌ها هيجان انگيز است و هيچ چيز هم قابل پيش بيني نيست.

* بازي تيم ملي در نيمه دوم کمي افت کرد، اين افت به چه دليل بود؟

ما قابل قبول بازي کرديم. توپ و زمين در اختيار ما بود. برنامه داشتيم. به خوبي پرس مي کرديم. فقط کمي بدشانس بوديم. اگر آن توپ که به تيرك خورد وارد دروازه مي شد حالا سه امتياز گرفته بوديم.

*شما پيش از بازي مقابل کره شمالي بسيار به برد اميدوار بوديد.

بله، نگران نبودم، حس خوبي داشتم و اصلا استرس نداشتم اما شانس با ما يار نبود. به هر جهت توپ‌هايمان وارد دروازه حريف نشد و اين در فوتبال پيش مي آيد. ما در نخستين برنامه‌ريزي خود براي تيم ايران روي تمام جزئيات هم دقت داشتيم و سعي کرديم همه امکانات لازم را فراهم کنيم و تصميمات درستي بگيريم تا تيم ايران هر روز در آرامش باشد. در کره شمالي هم مسوولين تيم امکانات لازم رابراي ما فراهم کردند. همه چيز مهيا بود. اما قانون فوتبال به ما اجازه برد نداد. ما حقمان برد بود.

*تيم ملي در کره شمالي فضاي دوستانه و خوبي داشت. کساني هم که اطراف تيم ملي بودند از فضاي اردو لذت بردند.

ما کار روانشناسي کرده بوديم. براي ما ايجاد يک فضاي آرام و پر از دوستي و محبت بسيار مهم بود. ما محدوديت زماني داشتيم و مي بايست اين فضا را ايجاد مي کرديم.

*بازي مقابل امارات در آزادي بسيار مهم است. اگر مي خواهيم انگيزه بردن مقابل کره جنوبي را داشته باشيم بايد امارات را ببريم. براي اين بازي چه برنامه اي داريد؟

معتقدم که چهارشنبه براي ايراني ها يک جشن بزرگ خواهد بود و ما امارات را در تهران با اختلاف بالا شکست مي دهيم، جون اين توانايي را داريم و مهمتر از همه اينکه به اين برد احتياج داريم. من مطمئنم با بردن امارات شكست کره جنوبي در سئول کار راحتي است، چون رفتن کره جنوبي به جام جهاني قطعي شده است. من هميشه اميدوار هستم. در زندگي ام هم همينطور بوده ام ،هستم و خواهم بود. ديد من به صعود ايران به جام جهاني کاملا مثبت است.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی تهران دیگه اماراتی رو که از همه خورده نزنیم باید در فوتبال مملکت رو گل بگیریم
    از الان باید روی برد توی سئول فکر بکنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه namakdoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مادرید ، سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

توی تهران دیگه اماراتی رو که از همه خورده نزنیم باید در فوتبال مملکت رو گل بگیریم
    از الان باید روی برد توی سئول فکر بکنیم
    عزیزم ، شما فعلا فکر همین امارات باشین ، اگه اینو نزنیم که دیگه تمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــوم !

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شده
    امارات تا الان 7 بازی انجام داده و 1 امتیاز گرفته البته اون هم از ایران و عملا حذف شده به حساب میاد
    پس برای همینه که اون یارو اسماعیل مطر رو با خودشون نمیارن !! همونی که نزدیک بود با کعبی کتک کاری راه بندازه !!

اگه این تیم رو هم نبریم دیگه خلاص !!

باید به جام جهانی 2014 امیدوار باشیم.!! البته اگه علی آبادی سر کار نباشه !!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کاش خوب بازی می کرداند حذف م شدند مشکل اینجاست که بد بازی می کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

داوري ديدار با كره‌شمالي مشكلي نداشت
    كفاشيان: بايد با گل‌هاي زياد امارات را شكست دهيم
    خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: مقابل امارات بايد با تعداد گل زياد به پيروزي برسيم.

علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شرايط ملي پوشان بسيار خوب و اميدوار كننده است. ما در كره‌شمالي هم اگر شانس داشتيم مي‌توانستيم به پيروزي برسيم. از تلاش بازيكنان راضي هستم. آنها در اين ديدار تلاش خود را انجام دادند كه همين مورد از اهميت زيادي براي ما برخوردار است.
    وي در مورد اعتراض به داور مسابقه برابر كره‌شمالي عنوان كرد: داوري اشكال خاصي نداشت و ما در اين مورد به AFC نامه‌‌اي نداده‌ايم. در فوتبال حرفه‌اي امروز براي پيروز شدن بايد برنامه داشت و بايد از تك موقعيت‌ها استفاده كرد. داوري از نظر من خوب بود و مورد خاصي را از داور چيني نديدم كه به ضرر ما سوت بزند.
    كفاشيان در مورد ديدار تيم‌هاي ايران و امارات و احتمال تباني‌ تيم‌هاي عربستان و امارات به دليل پيچيدگي اين گروه خاطرنشان كرد: اين موارد در فوتبال روز دنيا منسوخ شده است. بعيد مي‌دانم اماراتي‌ها مقابل ما براي تباني با عربستان به ميدان بيايند. علاوه بر اين ما در خانه بايد با تعداد گل‌هاي بالايي اين تيم را شكست دهيم زيرا همچنان شانس صعود مستقيم به جام جهاني را داريم.
    ديدار تيم‌هاي ايران و امارات ساعت 19 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود. ايران با 7 امتياز از 6 مسابقه در رده چهارم گروه دوم مسابقات مقدماتي جام‌جهاني 2010 آفريقاي جنوبي در منطقه آسيا قرار دارد و امارات با يك امتياز قعرنشين است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •