در گفتوگو با فارس
نصرتي: مشكل تيم ملي به نتايج گذشته بازميگردد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فوتبال گفت: اگر تيم ملي شرايط دشواري دارد به دليل نتايج كسب شده در بازيهاي قبلي است.
محمد نصرتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي تيم ملي مقابل كره شمالي خاطرنشان كرد: بازي خوبي بود. تلاش خودمان را انجام داديم و با توجه به اينكه در زمين حريف بازي مي كرديم امتياز خوبي كسب كرديم.
وي در مورد انتقاداتي كه از تيم ملي بابت اين تساوي شد اظهار داشت: درست است كه شرايط براي رسيدن به جام جهاني سخت شد اما هنوز اميد داريم و بايد تلاش كنيم.
نصرتي ادامه داد: در حال حاضر كاري كه لازم است را انجام مي دهيم اما تيم ملي اگر به اينجا رسيده به اين دليل است كه نتايج قبلي باعث شده كارمان سخت شود.
اين بازيكن كه مقابل كره شمالي در پست دفاع چپ به ميدان رفت تاكيد كرد: همه مي دانند كه من در اين پست راحت نيستم اما با توجه به اينكه شرايط حساس بود وقتي آقاي قطبي اين موضوع را گفت؛ قبول كردم كه براي تيم ملي هر كمكي از دستم بر مي آيد انجام دهم. نمي دانم چقدر خوب بودم اما به نظرم مربيان راضي بودند.
نصرتي يادآور شد: كساني كه انتقاد مي كنند بايد خود را جاي مربيان و بازيكنان بگذارند. جوي كه در ورزشگاه حاكم بود را بايد در نظر گرفت. البته ما نيمه اول تيم كره را در زمين خودش محبوس كرده بوديم. نيمه دوم چند اشتباه داشتيم اما آنها از ما ترسيده بودند.
وي درباره اينكه گفته مي شود از وي به اين دليل استفاده شد كه بازيكني براي دفاع چپ نبوده گفت: براي من اين حرف ها مهم نيست. حتي اگر روي سكو هم مي رفتم ناراحت نمي شدم. اكنون فقط شرايط تيم ملي مهم است نه اينكه من بازي كنم.
بازيكن تيم النصر امارات در اره اينكه براي فصل آنيده چه تصميم دارد تصريح كرد: هنوز هيچ چيز معلوم نيست. بايد به امارات بروم تا تسويه حسابم را بگيرم. غير مستقيم براي تمديد قرارداد پيشنهاد داده اند اما هنوز چيزي مشخص نيست.