فکر نکنم دیگه نیازی به dlc داشته باشید با ریلیز batman:arkham city تا چند ماه دیگه!دوستان گلم اگر دی ال سی هم اومده لطف کنید لینک بزارید واقعا که اخر بازی بود
فکر نکنم دیگه نیازی به dlc داشته باشید با ریلیز batman:arkham city تا چند ماه دیگه!دوستان گلم اگر دی ال سی هم اومده لطف کنید لینک بزارید واقعا که اخر بازی بود
یه قسمت از این بازی بود که من وقتی میرسیدم اونجا خدایی خلیلی حال میکردم هم با صحنش هم با آهنگی که میزد.
اونجایی که از یه تونل هی میری و هی میری بعد یهدفه میرسه به یه قسمتی که اون تونل از یه جای کوه اومده بود بیرون و رو به روت یه دریای بزرگ بود و 4-5 تا صخره غول پیکر...که باید پرواز میکردی میرسیدی به صخره روبه روییت...
واقعا این تیکش عمق عجیبی داشت.
مراحل دیگشم باز واقعا شاه کار بود.
بی صبرانه منتظر نسخه ی 2 شم ...
تو نمیری خیلی بازیه توپی بود ولی من اونجایی که بتمن میرسه به یه تونل بزرگ که یهو میره تو اوهام و یهو 8 ساله میشه خیلی توپ بود
یکیم که جوکر تو اوهام با تیر میزنه تو سر بتمن بتمن از قبر میاد بیرون چند تا بتمن دیگرو تو قفس میبینه
خیلی بازیه توپیه تو روان بتمنم نشون میده
دقیقا....این تیکشم که گفتی واقعا باحال بود...
لمیددوارم هر چه زود تر بیاد نسخه 2ش
وقتي بازي 100 درصد كامل شه چه اتفاقي ميافته؟؟؟؟؟
هیچی بازی تموم میشه![]()
این بازی رو از boysteam گرفتم ولی یک اشکال داشت.همون f یا grapple که اکثر دوستان می دونند چیه.یه کرک دانلود کردم.این اشکال برطرف شد اما یه اشکال دیگه بوجود اومد.اونم اینکه سیو نمی شه.دوستان راهنماییم کنید.
یه اکانت افلاین باز کنی درست میشه
همون اول که ویندوز لیو رو میاره
آقا ما همین اول بسم الله گیر کردیمهمون جایی که جوکر روی صندلیه و یکی کنارشه محافظت میکنه ازش.پلیس ها هم از بالا دارن نگاه میکنن هر جا میرم یا درا قفله یا لیزر داره برق میگیرتم.چیکار کنم؟همون اولای بازیه.
با عرض سلام و خسته نباشید من این بازی رو دیروز نصب کردم عجب بازی زیباییه میخواستم بدونم SAVE بازی چه جوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)