منم سالهاست میخوام اینکارو بکنم حوصله ی درد سراش رو ندارم![]()
منم سالهاست میخوام اینکارو بکنم حوصله ی درد سراش رو ندارم![]()
خوب اگه منطقتون پورت خالی داره و همه چیش اوکی هست مشکل کجاست؟
کاره 2-3 روزه نهایتا ها
همین فرایند زنگ زدن به شاتل برای اینکه ببینیم پورت خالی داره و بعد زنگ زدن به داتک دیگهطولانیه
3...2...روز...!!! دلت خوشه.
فسخ قرارداد رو با زنگ قبول نمیکنن که.باید نامه کتبی بدی.بعدش داتک نامه بده به مخابرات که خط رو جمع اوری کنن بعد از اون خط جمع اوری شد تازه میتونی بزنگی به 1 شرکت دیگه و... خلاصه اگه مشکلی ایجاد نشه 10 روزی طول داره.
D-Linkمودم داتک چیه !؟
بهه...2...روز...!!! دلت خوشه.
فسخ قرارداد رو با زنگ قبول نمیکنن که.باید نامه کتبی بدی.بعدش داتک نامه بده به مخابرات که خط رو جمع اوری کنن بعد از اون خط جمع اوری شد تازه میتونی بزنگی به 1 شرکت دیگه و... خلاصه اگه مشکلی ایجاد نشه 10 روزی طول داره.
چه طور شارژ نکنی سره دو روز همه چی رو در میارن
من کشف کردم که بین پینگ و سرعت آپلود تناسبی هست هرچی پینگ بالا بره سرعت آپلود میاد پایین.
اینم ترفند خوبیه ولی باید تا اتمام قرار داد صبر کرد.منم اگه پینگه داتک خوب نبود تا حالا ISP رو عوض کرده بودم. من مرکز شهید مفتحم .اینجا غیر از داتک فقط شاتل و پارس افلاین سرویس میدن.
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
ربطی نداره.من همیشه اپلودم رو 12 هست ولی پینگم از 100 تا 200 نوسان داره.
پینگش خدایی بهتره نسبت یه بقیه؟اینم ترفند خوبیه ولی باید تا اتمام قرار داد صبر کرد.منم اگه پینگه داتک خوب نبود تا حالا ISP رو عوض کرده بودم. من مرکز شهید مفتحم .اینجا غیر از داتک فقط شاتل و پارس افلاین سرویس میدن.
من استقلالم غیر از این فقط شاتل هست
اگه 1 نگاه به پینگ بچه هایی که شاتل یا پارس دارن بندازی متوجه خواهی شد
اینم تست خودم:
اینم تست بچه ها:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)