تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 198 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بالا !!!

متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من عاشق سری بازی های rpg ام و تقریبا میشه گفت همه نوع بازی به این سبک رو بازی کردم غیر از draon age ! نمی دونم چرا هروقت خواستم این بازیو بگیرم یک مشکلی پیش میومد! یا مثلا همون فرداش به فروش میرف. یا یک بازی جدید ریلیز میشد و یا پول توجیبی تموم میشد! می خواستم بدونم که awaking نسخه dlc این بازی هست؟ بعدش این که برای اجراش حتما باید نسخه اصلی بازیو داشته باشیم؟ اگه کسی رو ایکس باکس بازی کرده بازیو می دونه که آیا نیاز به نسخه قبل ، نصب شده روی هارد داره یا نه؟ بعدش اگهنیاز داره این دی ال سی خیلی مهمه یا نه فعلا نسخه اصلیشو بازی کنم؟
    عاشق این سبکی بعد اینو بازی نکردی؟! هر چه سریعتر باید بازی کنی. از نون شب واجبتره!
    به جرات می تونم بگم که حداقل جزو 5 بازی برتر تاریخ این سبکه!
    awakening یه بسته مکمل بازیه و با dlc فرق داره. خود اینم حدودا 20 ساعت طول می کشه تموم بشه!
    برای اینکه اینو بازی کنی باید حتما نسخه اصلی رو داشته باشی بعدشم دقیقا ادامه اون حساب میشه. صد در صد پس اول باید بازی اصلی رو بگیری و یه بار تمومش کنی و بعدش اینو بری...
    در مورد ایکس باکس من نمی دونم ولی احتمال خیلی زیاد نیازه. ولی من بهت اکیدا پیشنهاد می کنم که اگه حتی سیستم خیلی متوسطی هم داری اونو روی پی سی بازی کنی. به خاطر گرافیک نمیگم. بیشتر به خاطر کنترلشه که توی پی سی خیلی راحتره. کلا پلتفرم اصلی این بازی هم پی سیه

بعدش یک سوال دیگه هم دارم ، هر چی به بازی نگاه می کنم نمی فهمم دقیقا چه نوعی هست ، از این بازیا هست که کوئیست می گیری و میری 40 تا می کشی و بر می گردی یا مثل oblivion و یا fallout کوئیست هاش متنوعه؟ مثلا میشه به گروه خاصی بپیوندی و حتی رئیس اون گروه شی؟
    ماموریت که تا دلت بخواد داره. فقط اینو بگم که هر دفعه که بازیو بخوای بری و قصدت این باشه که تمام ماموریت های فرعی رو بری حدود 100 ساعت حداقل می کشه! بازی کاملا open world هم هستش. حتی میشه برای یه مدت ماموریت های اصلی رو رها کرد و فقط ماموریت های فرعی رو رفت! ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع داره
    بعد پستای تاپیک رو بخونی می فهمی که از اون بازیاست که باید چند بار تا آخرش بری و کلاس ها و نژادهای مختلف رو امتحان کنی. نصف لذت بازی هم به همینه
    فقط سبک بازی خاصه دیگه. با اون دو تا بازی کلا فرق داره. دوربین بازی اصلش ایزو متریکه ولی سوم شخص هم میشه رفت. بعد یه فرق هم این بازی داره که همیشه مثلا به جز شخصیت اصلی بازی حداکثر سه نفر دیگه هم میشه به عنوان یار همراه داشتش و کار گروهی خیلی خیلی مهمه
    بعدشم در آخر باید بگم که باید ذهنیت بازیی مثل oblivion رو کلا نداشته باشی چون با اون بازی خیلی فرق داره. بیشتر شبیه بازیی مثل دیابلو هستش

3. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

dragon age یه بازی معمولی نیست یه اثر بسیار هنریه که واقعا ارزش بازی کردن رو داره ...

5. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من این رو دان کردم اما موقع خارج کردن از rar دو فایل data\audio_english.rar و data\campaign.rar مشکل دارند
    کسی این دو فایل رو تو وب دیده
    ممنون میشم لینک بدید

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

gray warden دقیقا به چه معناست؟ بعدش توی داستان Human ما پسر پادشاهیم؟ داستان اولش تا نوشیدن اون خون چیه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

gray warden دقیقا به چه معناست؟ بعدش توی داستان Human ما پسر پادشاهیم؟ داستان اولش تا نوشیدن اون خون چیه؟
    در واقع واردن به معنی نگهبانه . حالا گری واردن یه چیزی مثل یه نگهبان مخصوص . مثل بسیج .
    توی داستان Human پسر پادشاه نیستی . پسر یه تیرن هستی .

درجه رتبه توی Dragon Age
    Bann > Arl >Teyrn > King

اون اولش هم هر Race ای رو که برداری داستان یه باباییه که بعد از یه سری اتفاق ها مجبور میشه که به گروه گری واردن ها بپیونده و ....
    Last edited by Gregar; 12-12-2010 at 08:33.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چقدر سخته این بازی
    دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید

ممنون

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

چقدر سخته این بازی
    دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید

ممنون
    بازی های نقش آفرینی احتیاج به زبان قوی دارن.....

11. این کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه از اون نظر من زیاد میمیرم
    راسی pdf چیزی داره برای راهنمایی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه از اون نظر من زیاد میمیرم
    راسی pdf چیزی داره برای راهنمایی
    بستگی داره که شما توی کدوم درجه سختی میری
    این بازی توی درجه سختی نرمال برای کسایی که در این سبک حرفه ای نیستن فوق العاده سخته
    اگه نرمال میری می تونی بین بازی اونو تغییر بدی
    در مورد راهنمایی توی تاپیک سرج کنی چیزای خوبی پیدا می کنی. صفحه اول تاپیک هم خیلی مفیده...

14. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •