بالا !!!
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
بالا !!!
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
عاشق این سبکی بعد اینو بازی نکردی؟! هر چه سریعتر باید بازی کنی. از نون شب واجبتره!من عاشق سری بازی های rpg ام و تقریبا میشه گفت همه نوع بازی به این سبک رو بازی کردم غیر از draon age ! نمی دونم چرا هروقت خواستم این بازیو بگیرم یک مشکلی پیش میومد! یا مثلا همون فرداش به فروش میرف. یا یک بازی جدید ریلیز میشد و یا پول توجیبی تموم میشد! می خواستم بدونم که awaking نسخه dlc این بازی هست؟ بعدش این که برای اجراش حتما باید نسخه اصلی بازیو داشته باشیم؟ اگه کسی رو ایکس باکس بازی کرده بازیو می دونه که آیا نیاز به نسخه قبل ، نصب شده روی هارد داره یا نه؟ بعدش اگهنیاز داره این دی ال سی خیلی مهمه یا نه فعلا نسخه اصلیشو بازی کنم؟
به جرات می تونم بگم که حداقل جزو 5 بازی برتر تاریخ این سبکه!
awakening یه بسته مکمل بازیه و با dlc فرق داره. خود اینم حدودا 20 ساعت طول می کشه تموم بشه!
برای اینکه اینو بازی کنی باید حتما نسخه اصلی رو داشته باشی بعدشم دقیقا ادامه اون حساب میشه. صد در صد پس اول باید بازی اصلی رو بگیری و یه بار تمومش کنی و بعدش اینو بری...
در مورد ایکس باکس من نمی دونم ولی احتمال خیلی زیاد نیازه. ولی من بهت اکیدا پیشنهاد می کنم که اگه حتی سیستم خیلی متوسطی هم داری اونو روی پی سی بازی کنی. به خاطر گرافیک نمیگم. بیشتر به خاطر کنترلشه که توی پی سی خیلی راحتره. کلا پلتفرم اصلی این بازی هم پی سیه
ماموریت که تا دلت بخواد داره. فقط اینو بگم که هر دفعه که بازیو بخوای بری و قصدت این باشه که تمام ماموریت های فرعی رو بری حدود 100 ساعت حداقل می کشه! بازی کاملا open world هم هستش. حتی میشه برای یه مدت ماموریت های اصلی رو رها کرد و فقط ماموریت های فرعی رو رفت! ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع دارهبعدش یک سوال دیگه هم دارم ، هر چی به بازی نگاه می کنم نمی فهمم دقیقا چه نوعی هست ، از این بازیا هست که کوئیست می گیری و میری 40 تا می کشی و بر می گردی یا مثل oblivion و یا fallout کوئیست هاش متنوعه؟ مثلا میشه به گروه خاصی بپیوندی و حتی رئیس اون گروه شی؟
بعد پستای تاپیک رو بخونی می فهمی که از اون بازیاست که باید چند بار تا آخرش بری و کلاس ها و نژادهای مختلف رو امتحان کنی. نصف لذت بازی هم به همینه
فقط سبک بازی خاصه دیگه. با اون دو تا بازی کلا فرق داره. دوربین بازی اصلش ایزو متریکه ولی سوم شخص هم میشه رفت. بعد یه فرق هم این بازی داره که همیشه مثلا به جز شخصیت اصلی بازی حداکثر سه نفر دیگه هم میشه به عنوان یار همراه داشتش و کار گروهی خیلی خیلی مهمه
بعدشم در آخر باید بگم که باید ذهنیت بازیی مثل oblivion رو کلا نداشته باشی چون با اون بازی خیلی فرق داره. بیشتر شبیه بازیی مثل دیابلو هستش
dragon age یه بازی معمولی نیست یه اثر بسیار هنریه که واقعا ارزش بازی کردن رو داره ...
دوستان من این رو دان کردم اما موقع خارج کردن از rar دو فایل data\audio_english.rar و data\campaign.rar مشکل دارند
کسی این دو فایل رو تو وب دیده
ممنون میشم لینک بدید
![]()
gray warden دقیقا به چه معناست؟ بعدش توی داستان Human ما پسر پادشاهیم؟ داستان اولش تا نوشیدن اون خون چیه؟
در واقع واردن به معنی نگهبانه . حالا گری واردن یه چیزی مثل یه نگهبان مخصوص . مثل بسیج .
توی داستان Human پسر پادشاه نیستی . پسر یه تیرن هستی .
درجه رتبه توی Dragon Age
Bann > Arl >Teyrn > King
اون اولش هم هر Race ای رو که برداری داستان یه باباییه که بعد از یه سری اتفاق ها مجبور میشه که به گروه گری واردن ها بپیونده و ....
Last edited by Gregar; 12-12-2010 at 08:33.
چقدر سخته این بازی
دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید
ممنون
بازی های نقش آفرینی احتیاج به زبان قوی دارن.....چقدر سخته این بازی
دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید
ممنون
نه از اون نظر من زیاد میمیرم
راسی pdf چیزی داره برای راهنمایی
بستگی داره که شما توی کدوم درجه سختی میری
این بازی توی درجه سختی نرمال برای کسایی که در این سبک حرفه ای نیستن فوق العاده سخته
اگه نرمال میری می تونی بین بازی اونو تغییر بدی
در مورد راهنمایی توی تاپیک سرج کنی چیزای خوبی پیدا می کنی. صفحه اول تاپیک هم خیلی مفیده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)