بر نامه های تحت زبان پایتون روی این گوشی کار می کنند؟
هنوز برای سیمبین 9.3 پایتون خوب نیومده...من یکی تو موبایلستان دیدم ولی گفتن بدرد نمیخوره هنوز باید صبر کنیم
ببخشید فارسی مینویسه یا اینکه عربی شما به جای فارسی ازش استفاده می کنید؟ یعنی عروف گ چ پ ژ رو کامل مینویسه؟
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه !
مال من که فارسیه یعنی پ ژ گ چ داره
یه سوال دیگه. مامانم یه D900i داشت. وقتی وارد عکس ها می شد ( وقتی که از 5 یا 10 تا بیشتر می شد) خیلی خیلی کند می شد و جونمون رو به لبمون می رسوند![]()
تا اینکه فروختیمش.
(انصافاً همه چیزای دیگش عالی بود) بعد از اون کلا از گوشی های سامسونگ حالم بهم می خورد
. مخصوصا اینکه اینترفیس هیچ تغیری نمی کرد. حالا خواستم بدونم این مشکل برطرف شده یا بازم وجود داره. آخه من هم نوکیا و هم سونی اریکسون داشتم حتی 300 یا 400 عکس رو خیلی راحت نشون می داد. حالا این گوشی هم میتونه این مقدار عکس یا هر فایل دیگه رو به راحتی نشون بده ؟
هرچند فون مموری خیلی بالایی داره ولی لطفا این تست رو روی مموری کارت هم انجام بدید و جدا گانه اطلاعات رو بدید.
کلا من آدم کم حوصله ای هستم. سرعت پردازش واسه آدمی مثل من مناسب هست یا نه؟
آهای ی ی ی ی ی ی ی
کسی صدامو میشنوه ؟
یکی جواب منه بیچاره رو بده! جواب این سوالم خیلی مهمه. اگه منفی باشه من از خیر این گوشی می گزرم. لطفا منو از تو دو راهی در بیارین
8510 از پردازنده tiomap 2430 استفاده میکنه که یه شتاب دهنده 2 بعدی و 3 به بعدی داره که تو سرعت نمایش عکس و فیلم تاثیر زیادی دارن و این گوشی جزو سریعترین ها تو کلاس خودشه ( نسبت به ان96 و...)
گوشی من مموری روش نیست ولی اون 8 گیگش تقریباً پره و وقتی گالریو باز میکنم فقط اولش یکم باز شدنش طول میکشه ( در حد 5 6 ثانیه ) و بعدش با اینکه عکسها 8 مگاپیکسلی هستن خیلی سریع بازشون میکنه
من خودم دی600 داشتم سرعتش اصلاً با این قابل مقایسه نیست
اگه هم یه وقت از سرعتش ناراضی بودی ( تا هیچ کس نگفته سرعتش کمه ) میتونی اورکلاکش کنی
در مورد اینترفیس هم اگه دقت کنی این گوشی سیمبینه و هیچ شباهتی با گوشی های جاوای سامسونگ نداره و شبیه نوکیاست با یه تفاوت جزیی تو گالری همین
مال من گ ژ پ چ رو می نویسهببخشید فارسی مینویسه یا اینکه عربی شما به جای فارسی ازش استفاده می کنید؟ یعنی عروف گ چ پ ژ رو کامل مینویسه؟
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه !
من تا حالا 4 گیگش رو پر کردم و مشکل سرعت رو تو هیچ جاش ندیدمسوال دیگه. مامانم یه D900i داشت. وقتی وارد عکس ها می شد ( وقتی که از 5 یا 10 تا بیشتر می شد) خیلی خیلی کند می شد و جونمون رو به لبمون می رسوند![]()
تا اینکه فروختیمش.
(انصافاً همه چیزای دیگش عالی بود) بعد از اون کلا از گوشی های سامسونگ حالم بهم می خورد
. مخصوصا اینکه اینترفیس هیچ تغیری نمی کرد. حالا خواستم بدونم این مشکل برطرف شده یا بازم وجود داره. آخه من هم نوکیا و هم سونی اریکسون داشتم حتی 300 یا 400 عکس رو خیلی راحت نشون می داد. حالا این گوشی هم میتونه این مقدار عکس یا هر فایل دیگه رو به راحتی نشون بده ؟
هرچند فون مموری خیلی بالایی داره ولی لطفا این تست رو روی مموری کارت هم انجام بدید و جدا گانه اطلاعات رو بدید.
کلا من آدم کم حوصله ای هستم. سرعت پردازش واسه آدمی مثل من مناسب هست یا نه؟
از لحاظ اینترفیس هم همون سیمبینه.حالا با امکانات بیشتر
سلام می خواستم بدونم ابعادlcd این گوشی دقیقا با n95 8gb
یکی است؟
ابعاد یکیه ولی کیفیت بسیار بالاتر از N96 بالاتره و من الان توی مموری 8Gb کلا 500 مگ خالی دارم و توی داخلی هم کلا 1 گیگ و همش ویدیو Divx و عکس هست و بدون هیچ مشکلی برام کار میکنه و سرعتش عالیه و بهت توصیه میکنم گوشی رو بخری چون تکه حتی از نظر دوربین N86 هم بهش نرسید (اگه توی GSMArena نگاه کنی) و من تایید میکنم گوشی رو شما باید دیگه سامسونگ قدیم رو فراموش کنین چون این سامسونگ دیگه اون سامسونگ نیست و تمام گوشیهاش حرف برای گفتن دارن و میتونن برای همه برندها شاخ و شونه بکشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)