تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 211 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

آقایون شنیدم میشه برای خودت دستیار انتخاب کنی...
    چطوری؟؟؟

من یک بار ربات و یک بار سگ توانستم پیدا کنم
    رباته رو نمی دونم چی شد بعدش هم که باهام اومد سیوم پر شد آهان من اول بازی اون بمبه توی شهر چی بود اون رو فعال کردم و اون یارو کت شلوار مشکی که بود ماموریت اون رو قبول کردم توی هتل اون رباته توی اتاق من بود و کار ها رو می کرد که من نتوانستم زیاد ببینم چی کار م یکنه
    سگه خیلی حال داد اون رو توی بیابان دیدم اون ول گرد هازده بودن صاحبش رو کشته بودن و من وقتی رسیدم اون داشت چند نفر دیگه رو می زد سگه البته خونش هم کم بود زدم همه رو کشتم بعد سگه نزدیکم شد و من بهش غذا دادم و گفتم بیاد با من
    ولی خیل سگ باحالی بود با وفا بود
    بعد از من می شنوید سگ گرفتید جای خطر ناک نبردیش می میره منظورم می کشنش
    بعد آخر های بازی هم یک غول دیدم و باهاش رفیق شدم و دنبالم بود فکر کم غوله برای همه افراد که بازی رو تموم کردن م یافتاد دنبالشون فکر کنم جزوی از داستان بید

2. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازم سلام
    من هر کاری کردم نشد که نشد ...... بابا توکفم یکی منو کمک کنه !!!!!!!!!
    یکی بگه این جوری که من نصب کردم مشکلی داره را نه :
    اول از همه پکی که خریدم از سایت p30word بوده. 2 تا DVD با 3 تا اکسپنشن
    بعد از نصب بازی
    تو پوشه CRACK چهار تا فایل بود که اونا رو کپی کردم تو پوشه اصلی بازی که اون چهار تا فایل اینا بود
    Extractor.exe
    Fallout3.exe
    FalloutLauncher.exe
    install.crack.bat
    بعدش رفتم تو پوشه Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion و 3 تا فایل اون جا بود که اسم هاشون
    EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe
    Fallout3_v1.4.0.6_UK_English.exe
    Fallout3_v1.4.0.6_US_English.exe

منم طبق فایل read me که توش بود EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe و لانچر رو کپی و تنظیم کردم
    بعد هم سیو هام رو ریختم اجرا کردم
    اما وقتی بازی رو تموم می کنم نوشته های پایانی میاد و تموم میشه اما وقتی Fallout 3 Broken Steel and Point Lookout Expansion رو هم نصب می کنم و تو لانچر اون ها رو هم تیک میزنم بازی بعد از تموم شدن میره تو یه اتاق که هرچی تو اونجا وایسادم هیچ اتفاقی نیفتاد.

یکی منو کنک کنه ..

اگه کسی پکی رو سراغ داره که تمام اکسپنشن هاش رو خودش نصب میکنه و دیگه کاری با هیچی نداره و صد در صد هست به من معرفی کنه تا حالا 2 تا پک خریدم ولی هیچ کدومش نشده ......

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه منم همينجوري بود...
    كامل پاكش كردم...بوسيه خود سيدي بازي و uninstall كردن...بعد كه دوباره نصب كردم درست شد...شما هم نصب كن ببين چي ميشه؟؟؟ايشالا كه درست شه...
    دوست عزیز فکر نکنم درست بشه چون قبلا همینو حدود 1 سال پیش نصب کرده بودم همین مشکل بودش. چیزی برای دانلود وجود نداره که این مشکل حل بشه؟ دوستان خواهشا کمک کنید من الان بدجور توی نخ بازیهای rpg رفتم فقط این بازیو کم داشتم که الان دوست دارم بازیش کنم. اگه راهی نیستش بگید تا که برم بازیو از یه جایی دوباره بخرم

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اقا من الان در حال حاضر تو شهر ... چرخ میزنم و نمیدونم چیکا کنم ...
    هی یه جمله اون بالا میاد که نوشته find galaxy new radio ... چیکا کنم؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بازم سلام
    من هر کاری کردم نشد که نشد ...... بابا توکفم یکی منو کمک کنه !!!!!!!!!
    یکی بگه این جوری که من نصب کردم مشکلی داره را نه :
    اول از همه پکی که خریدم از سایت p30word بوده. 2 تا DVD با 3 تا اکسپنشن
    بعد از نصب بازی
    تو پوشه CRACK چهار تا فایل بود که اونا رو کپی کردم تو پوشه اصلی بازی که اون چهار تا فایل اینا بود
    Extractor.exe
    Fallout3.exe
    FalloutLauncher.exe
    install.crack.bat
    بعدش رفتم تو پوشه Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion و 3 تا فایل اون جا بود که اسم هاشون
    EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe
    Fallout3_v1.4.0.6_UK_English.exe
    Fallout3_v1.4.0.6_US_English.exe

منم طبق فایل read me که توش بود EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe و لانچر رو کپی و تنظیم کردم
    بعد هم سیو هام رو ریختم اجرا کردم
    اما وقتی بازی رو تموم می کنم نوشته های پایانی میاد و تموم میشه اما وقتی Fallout 3 Broken Steel and Point Lookout Expansion رو هم نصب می کنم و تو لانچر اون ها رو هم تیک میزنم بازی بعد از تموم شدن میره تو یه اتاق که هرچی تو اونجا وایسادم هیچ اتفاقی نیفتاد.
    یکی منو کنک کنه ..
    اگه کسی پکی رو سراغ داره که تمام اکسپنشن هاش رو خودش نصب میکنه و دیگه کاری با هیچی نداره و صد در صد هست به من معرفی کنه تا حالا 2 تا پک خریدم ولی هیچ کدومش نشده ......

والله همه اين كارا درسته...
    فقط اين Fallout3_v1.4.0.6_UK_English.exe فكر كنم ورژن 7 رو بايد بزني...تا جايي كه يادمه...حالا نميدونم دقيق...متاسفانه الان دم دستم نيست بازي كه چك كنم...
    براي ادامه بازي بايد Fallout 3 Broken Stee رو نصب كنيد... اصلا اين راه نداره...اينكه چرا بي حركت ميمونه فقط ميمونه كه بگم متاسفانه به باگ خوردين كه من نميدونم چه جوري بايد حلش كنيد...
    اينكه بازي تموم ميشه...درسته...چون بقيه dlc ها اضافه شدن...فقط Fallout 3 Broken Stee هست كه بازي ادامه پيدا ميكنه و تموم نميشه...اگه درست رفته باشيد يه كم كه صبر كنيد ميگه كه يه پيغام دريافت شده و وقتي نگاه كنيد يه كويست جديد هست و ادامه جريان...
    ديگه نمي دونم چي بايد بگم....اگه نفهميديد يا من بد گفتم بگيد شما چشم...
    راستي من ژك رو از همين سايت همين جا خريدم...درست بود...حالا نميدونم...
    دوست عزیز فکر نکنم درست بشه چون قبلا همینو حدود 1 سال پیش نصب کرده بودم همین مشکل بودش. چیزی برای دانلود وجود نداره که این مشکل حل بشه؟ دوستان خواهشا کمک کنید من الان بدجور توی نخ بازیهای rpg رفتم فقط این بازیو کم داشتم که الان دوست دارم بازیش کنم. اگه راهی نیستش بگید تا که برم بازیو از یه جایی دوباره بخرم
    چي بگم اقا وحيد... شما به باگ گنده اي خوردين...از دوستان سوال كنيد ببينيد كسي نداره ازش بگيريد...باور كن حيفه كه بازيش نكني...
    يه سر به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزن ببين چيزي دستت رو ميگيره؟؟؟
    خب دوست عزيز نوشته كه چه كار بايد كني كه...
    اصلا بگو ببينم رفتي اون شهره؟؟؟بمب رو ديدي؟؟؟چه كارش كردي؟؟؟
    اگه نرفتي بگو تا بگم چه كار كني...
    Last edited by titanium_zarin; 10-03-2010 at 21:46.

7. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چي بگم اقا وحيد... شما به باگ گنده اي خوردين...از دوستان سوال كنيد ببينيد كسي نداره ازش بگيريد...باور كن حيفه كه بازيش نكني...
    دوست عزیز میشه یه لطفی کنی الان بازیو از اول بری و بعد از اون جا سیو کنی و برای من بذاری تا دانلود کنم. حجمش هم خیلی پایین هست که اگر فشرده کنی دیگه راحت میتونی آپلودش کنی.اگه این کارو کنی خیلی ازت ممنون میشم

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوست عزیز میشه یه لطفی کنی الان بازیو از اول بری و بعد از اون جا سیو کنی و برای من بذاری تا دانلود کنم. حجمش هم خیلی پایین هست که اگر فشرده کنی دیگه راحت میتونی آپلودش کنی.اگه این کارو کنی خیلی ازت ممنون میشم
    چشم...تا جمعه ميدم بهتون...

10. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خودش که بنده خدا داره می گه چی کار کن! مسیر رو هم که مشخص می کنه. از طریق تونل های مترو باید برید به Galaxy News Radio . البته اگه لولتون پایینه یوخده سخته. یه ذره بچرخید مهمات و یا یکی از همراه ها رو بگیرید بهتره.

داره خودمونی میشه sh940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من این بازی رونصب کردم ولی اصلا بهم حال نداد چون بعد از اینکه بازی اصلی (بعد از بزرگ شدن )شروع شد مدام با افرادی برخورد می کنی که ازت سوال می پرسن و باید پیغامها رو بخونی و یکی رو انتخاب کنی .آیا جواب این سوالها توی روند بازی تاثیر داره یا نه .؟ یکی بهم بگه کلا" بازیهای نقش آفرینی رو چطوری باید بازی کرد ؟ لطفا دو تا سوالم رو جواب بدید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

من این بازی رونصب کردم ولی اصلا بهم حال نداد چون بعد از اینکه بازی اصلی (بعد از بزرگ شدن )شروع شد مدام با افرادی برخورد می کنی که ازت سوال می پرسن و باید پیغامها رو بخونی و یکی رو انتخاب کنی .آیا جواب این سوالها توی روند بازی تاثیر داره یا نه .؟ یکی بهم بگه کلا" بازیهای نقش آفرینی رو چطوری باید بازی کرد ؟ لطفا دو تا سوالم رو جواب بدید .
    دقیقا حال آدم گرفته میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •