بازم سلام
من هر کاری کردم نشد که نشد ...... بابا توکفم یکی منو کمک کنه !!!!!!!!!
یکی بگه این جوری که من نصب کردم مشکلی داره را نه :
اول از همه پکی که خریدم از سایت p30word بوده. 2 تا DVD با 3 تا اکسپنشن
بعد از نصب بازی
تو پوشه CRACK چهار تا فایل بود که اونا رو کپی کردم تو پوشه اصلی بازی که اون چهار تا فایل اینا بود
Extractor.exe
Fallout3.exe
FalloutLauncher.exe
install.crack.bat
بعدش رفتم تو پوشه Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage Expansion و 3 تا فایل اون جا بود که اسم هاشون
EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe
Fallout3_v1.4.0.6_UK_English.exe
Fallout3_v1.4.0.6_US_English.exe
منم طبق فایل read me که توش بود EN_Fallout_3_DLC_Pitt_and_Anchorage.exe و لانچر رو کپی و تنظیم کردم
بعد هم سیو هام رو ریختم اجرا کردم
اما وقتی بازی رو تموم می کنم نوشته های پایانی میاد و تموم میشه اما وقتی Fallout 3 Broken Steel and Point Lookout Expansion رو هم نصب می کنم و تو لانچر اون ها رو هم تیک میزنم بازی بعد از تموم شدن میره تو یه اتاق که هرچی تو اونجا وایسادم هیچ اتفاقی نیفتاد.
یکی منو کنک کنه ..
اگه کسی پکی رو سراغ داره که تمام اکسپنشن هاش رو خودش نصب میکنه و دیگه کاری با هیچی نداره و صد در صد هست به من معرفی کنه تا حالا 2 تا پک خریدم ولی هیچ کدومش نشده ......
والله همه اين كارا درسته...
فقط اين Fallout3_v1.4.0.6_UK_English.exe فكر كنم ورژن 7 رو بايد بزني...تا جايي كه يادمه...حالا نميدونم دقيق...متاسفانه الان دم دستم نيست بازي كه چك كنم...
براي ادامه بازي بايد Fallout 3 Broken Stee رو نصب كنيد... اصلا اين راه نداره...اينكه چرا بي حركت ميمونه فقط ميمونه كه بگم متاسفانه به باگ خوردين كه من نميدونم چه جوري بايد حلش كنيد....gif)
اينكه بازي تموم ميشه...درسته...چون بقيه dlc ها اضافه شدن...فقط Fallout 3 Broken Stee هست كه بازي ادامه پيدا ميكنه و تموم نميشه...اگه درست رفته باشيد يه كم كه صبر كنيد ميگه كه يه پيغام دريافت شده و وقتي نگاه كنيد يه كويست جديد هست و ادامه جريان...
ديگه نمي دونم چي بايد بگم....اگه نفهميديد يا من بد گفتم بگيد شما چشم....gif)
.gif)
راستي من ژك رو از همين سايت همين جا خريدم...درست بود...حالا نميدونم...
دوست عزیز فکر نکنم درست بشه چون قبلا همینو حدود 1 سال پیش نصب کرده بودم همین مشکل بودش. چیزی برای دانلود وجود نداره که این مشکل حل بشه؟ دوستان خواهشا کمک کنید من الان بدجور توی نخ بازیهای rpg رفتم فقط این بازیو کم داشتم که الان دوست دارم بازیش کنم. اگه راهی نیستش بگید تا که برم بازیو از یه جایی دوباره بخرم
.gif)
چي بگم اقا وحيد... شما به باگ گنده اي خوردين...از دوستان سوال كنيد ببينيد كسي نداره ازش بگيريد...باور كن حيفه كه بازيش نكني....gif)
يه سر به
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزن ببين چيزي دستت رو ميگيره؟؟؟
اقا من الان در حال حاضر تو شهر ... چرخ میزنم و نمیدونم چیکا کنم ...
هی یه جمله اون بالا میاد که نوشته find galaxy new radio ... چیکا کنم؟
خب دوست عزيز نوشته كه چه كار بايد كني كه...
اصلا بگو ببينم رفتي اون شهره؟؟؟بمب رو ديدي؟؟؟چه كارش كردي؟؟؟
اگه نرفتي بگو تا بگم چه كار كني...