ادبيات رو هيچ جور نميشه خوند ولي ديني رو ميتوني از روي گاج بخونيمیگم کسی میدونه ادبیات و دین و زندگی رو باید چه جوری خوند ؟![]()
![]()
ادبيات رو هيچ جور نميشه خوند ولي ديني رو ميتوني از روي گاج بخونيمیگم کسی میدونه ادبیات و دین و زندگی رو باید چه جوری خوند ؟![]()
![]()
برای ادبیات به نظرم بهتره یه تقسیم بندی انجام بشه
مثلا اول آرایه ها را بخون!و یه مثال تابلو ازشون بلد باش! وقتی داری کتاب رو میخونی طبق آزمون ها! خودت آرایه ها را بلد باش
و کمی به مقدار کافی هم تست بزن...تست های کنکور سراسری خیلی خوبن!
و سعی کن زمان رو هم رعایت کنی!
قسمت 2 میتونه مفهوم باشه کتاب الگو خیلی خوب بود...سعی کن خودت قرابتش را پیدا کنی!
تمرین تو این قسمت مهمه!
و بعد میشه تست زد تا سرعتت زیاد شه!
3-کلمه های کتاب+زبان فارسی2/3
خیلی مهمن!و باز بعدش تست راجب اینا تو سراسری سوال داریم!املا هاشون را هم خوب بلد باش.
ضمنا میتونی کلمه های مهم که تو کنکور زیاد اومده را هم جدا بنویسی و بیشتر مرور کنیشون
-4زبان فارسی:
5 تاریخ ادبیات که از الان طبق آزمون ها بخون که بعد عیدبشه تست هاش سریع زد و مرور کرد!
معنی اینها این نیسکه کتاب نخونی...بلکه این یه جوری خوندن داده هات را داره تفکیک میکنه و سر کنکور بهتر و سریعتر میتونی جواب بدی!
در مورده دینی من خودم دارم همه آیه ها رو حفظ میکنم!
و بعد سعی میکنم ارتباط اونا را با درس به یاد بیارم!
کتاب درسی خیلی مهمه !!!
برات آرزوی موفقیت دارم!!!![]()
بچه ها لطفا مودب باشین ! ناسلامتی می خوایم یه سال تو این تاپیک کنار هم باشیم ! ( شایدم بیشتر !)
من خودم با گذاشتن کارنامه تو همین تاپیک موافقم چون بهم انگیزه می ده !![]()
با درست کردن تاپیک های مختلف برای کنکور هم مخالفم چون بچه ها رو از هم دور می کنه ! همه می یام اینجا جمع می شیم دیگه !![]()
این نظر من بود ، برای نظر همه هم احترام قائلم !
لطفا همین جا ختم به خیرش کنین !
صلوات ...
باشه داداشچه ها لطفا مودب باشین ! ناسلامتی می خوایم یه سال تو این تاپیک کنار هم باشیم ! ( شایدم بیشتر !)
من خودم با گذاشتن کارنامه تو همین تاپیک موافقم چون بهم انگیزه می ده !![]()
با درست کردن تاپیک های مختلف برای کنکور هم مخالفم چون بچه ها رو از هم دور می کنه ! همه می یام اینجا جمع می شیم دیگه !![]()
این نظر من بود ، برای نظر همه هم احترام قائلم !
لطفا همین جا ختم به خیرش کنین !
صلوات ...
بیاین بزارین کارنامه هاتونو
فقط من یه سوال دارم , مگه شما وقتی تایپ میکنین دهنتون بازه ؟ lol
واسه اینکه پست الکی نباشه
ثبت نام آزاد کی شروع میشه ؟
من خودم تا حالا کارنامه نذاشتم ولی از اینکار بچه ها استقبال می کنم !
درضمن ازتون خواهش کردم دیگه بحثو ادامه ندین !![]()
كنايه بود
اگه ادبياتت خوب باشه ميفهمي منظورم چي بود! (( شرمنده brianna جان!!!))
-------------------------------------------------------------
چقدر زود پستها رو پاك ميكنن!!!
Last edited by soheiltaker; 28-12-2008 at 17:39.
چرا بعضی پستا پاک میشه ؟؟؟؟ علت چیه؟ ما که نه بی ادبی کردیم نه پست نا مربوط دادیم!!
راستی شنیدم دانشگاه آزاد بهمن ماه میخواد ثبت نام رو شروع کنه.خیلی خوبه. چون نتیجه ی این آزمون 27 دی بیاد بهتر میشه نتیجه گیری کرد.
Last edited by pesarebaba2006; 28-12-2008 at 18:29. دليل: پشیمون شدم.شخصیتم اجازه نداد جواب بدم.
جواب اولیه ازمون مرحله 3 سنجش هم اکنون روی سایتقرار گرفت برید درصد هاتونو نیگاه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by majid.khaledi; 28-12-2008 at 18:25.
بهمن ؟!!! مطمئنی؟راستی شنیدم دانشگاه آزاد بهمن ماه میخواد ثبت نام رو شروع کنه.خیلی خوبه. چون نتیجه ی این آزمون 27 دی بیاد بهتر میشه نتیجه گیری کرد.
چقدر دیر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)