تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 587 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

12

فک کنم باید حدود 220-25 باشه. من 225 گرفتم، 3 ماه پیش. تنها تفاوتش اینکه 3G نیست به اونصورت یعنی رمش پایینتره و OpenGL نداره. اما به مراتب سرتر از نسل دومشه. دیگه اینکه هدفونش میکروفونم نداره. من که ازش راضیم. اون صحبتهای دو سه خط بالای دوستمون هم درسته هم اقرار آمیز. بیشتر محدودیتهایی که از لحاظ نرم افزاری داره بخاطر مسئله security و copyright شرکت اپل هست. اتفاقا تو این نسل باتریش تقویت شده. من خودم اصلا خاموشش نمیکنم و یه کله standby ولی اگه باهاش Game بزنی قبول دارم که زود خالی میشه اما نمیشه این قضیه رو انکار کرد که هنوزم تهنا MultyTouch به معنای واقعی دنیاست. هدفونش درسته که بیس بالایی نداره که اونم اتفاقا بخاطر Outter بودنشه اما در عوض من خیلی باهاش حال میکنم چون تفکیک صدای بالا و شفافیت خوبی داره که یکی از دوستان هم که 5530 داره به شدت باهاش حال کرد. بنظر من همین 8 رو بخر و حالشو ببر .
    مرسی از این که جواب دادی دمت گرم ولی 3G با 2G چه فرقی میکنه ؟ یه توضیح کلی اگه بدین ممنون میشم و فرقشون با هم چیه و کدوم بهتره ؟

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعد راستی چند تا سوال دیگه
    صداش خیلی کمه ؟
    اینترنت داره مگه نه چطوره؟
    بلوتوث؟
    رم بهش میخوره ؟ تا چقدر؟
    کار باهاش نسبت به PMP های دیگه سختره ؟
    کیفت صداش چطوره یعنی اگر باهاش بخوام بلک متال گوش کنم صوت نمیکشه ؟
    فعالا همینا یادمه
    Last edited by kian00sh; 17-01-2010 at 21:31.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از این که جواب دادی دمت گرم ولی 3G با 2G چه فرقی میکنه ؟ یه توضیح کلی اگه بدین ممنون میشم و فرقشون با هم چیه و کدوم بهتره ؟
    درباره برتری های نسل سوم تاچ نسبت به نسل دوم چندین بار صحبت شده .. یه سرچ کوچولو بزن .. خلاصه اش اینه که از نظر سخت افزاری قوی تره (قدرت پردازنده و رم مثلاً) ... اما توجه کن که تاچ 8 گیگ فقط بصورت اسمی نسل سوم محسوب میشه و در واقع اون برتری های سخت افزاری مدلهای 32 گیگ و 64 گیگ که نسل سوم واقعی هستند رو نداره .. به این نکته توجه کن ..
    بعد راستی چند تا سوال دیگه
    صداش خیلی کمه ؟
    اینترنت داره مگه نه چطوره؟
    بلوتوث؟
    رم بهش میخوره ؟ تا چقدر؟
    کار باهاش نسبت به PMP های دیگه سختره ؟
    کیفت صداش چطوره یعنی اگر باهاش بخوام بلک متال گوش کنم صوت نمیکشه ؟
    فعالا همینا یادمه
    صداش خوب و قابل قبوله، فکر می کنم صرفاً بخش کوچکی از کاربرها باشن که از بابت صدای این دستگاه احساس نارضایتی کنن ... اما بهرحال اگه یه نفر میخواد یه پلیر داشته باشه که بعنوان اولویت اول باهاش آهنگ گوش بده، گزینه های بهتری هم هست ... بنابراین بحث الویت ها و نیازهای شماست...

//

میشه به وب وصلش کرد ... از طریق wifi ... یه قطعه باید بخری که اتصال اینترنت روی کامپیوترت رو در اختیار تاچ هم بذاره .. حدود 25 تومن هزینه اون قطعه میشه ..

//

بلوتوث داره ... هرچند ظاهراً در مورد قابلیت تبادل فایل اش هنوز قدری محدودیت وجود داره (یا من هنوز کسی رو ندیده ام که بگه بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنه برای اون کار)

//

نخیر - افزایش حافظه نداره...

//

سخت تر نیست ... طبیعتاً اونی که تا حالا با لمسی کار نکرده، شاید اولش قدری طول بکشه تا عادت کنه ... اما میشه گفت برعکس: منوها و رابط کاربرش اش بسیار خوشدست و الگوی رقبا محسوب میشه ..

//

در مورد کیفیت صداش که هم در پاراگراف اول و هم در تاپیک دیگه توضیح دادم .. کیفیت صداش خوبه .. عالی نیست ... بستگی به انتظار شما داره ... اگه تا حالا با کامپیوتر و سیستم های صوتی ارزون قیمت موسیقی گوش می کردی، قطعاً راضی ات می کنه .. اما اگه مثلاً قبل از این یه پلیر سونی داشته با یه هدفون خوب، شاید راضی نشی...

4. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

خواهش میکنم، منظور نسل دوم و سومه. یه سری فرقهایی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری دارن که بالطبع هر چی ورژن میره بالاتر اونها هم Up میشن. مثلا کیبرد تو 2G عریض نمیشه اما توی 3 میشه، سخت افزاریش هم CPU , Ram ارتقا پیدا کردن، یاتری و ...
    از نظر بازی PSP گرافیک به مراتب بالاتری داره اما هدف از ساخت بازی و app برای iPod کلا بر مبنای خلاقیت و Motional استواره. اینم بدون که از لحاظ داشتن برنامه و بازی نسبت به سایر پلتفرمها و سیستم عاملها با یه اختلاف فوق العاده فاحش بالاتر از همه ایستاده. امیدوارم کمکی شده باشه .

پ.ن: اینو دیشب تا اومدم پست بدم سایت تعطیل شد نتونستم، الان دیدم Seymour عزیز قشنگ توضیح داده واست .

6. 2 کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام!!!!
    آقای سیمور شما گفتید که میشه با استفاده از کامپیوتر توی آیپاد به اینترنت وصل بشیم!!!!!با استفاده از یه دستگاهی!!!!!!
    میشه توضیح بیشتر بدید!!!!!!چون تو اهواز به جز فرودگاه وایرلس دیگه ای وجود نداره
    مرسی!!شاد باشی...

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام!!!!
    آقای سیمور شما گفتید که میشه با استفاده از کامپیوتر توی آیپاد به اینترنت وصل بشیم!!!!!با استفاده از یه دستگاهی!!!!!!
    میشه توضیح بیشتر بدید!!!!!!چون تو اهواز به جز فرودگاه وایرلس دیگه ای وجود نداره
    مرسی!!شاد باشی...
    سلام
    منظور سیمور عزیز دیوایس وایرلس هست ...
    یه دیوایس هست که امکان وصل شدن بقیه وسایل خونه به سیستمون تحت استاندارد وای فای رو فراهم می کنه ...
    هم کارت پی سی آی هست ، هم کارت یو اس بی اش هستش ...
    یو اس بی اش در حدود 20 تا 25 تومان هست ( قیمت PCi رو ندارم )
    ادیت : الآن یه سرچ زدم ، دیدم برای دیوایس های تا 50 Mps ، یو اس بی در حدود 22 _ 23 هست ، پی سی آی یه 5 تومان بالاتر ، برای دیوایس های تا 100 مگ ، 20 تومان گرونتره ، تقریبا...
    البته ، لازمه این کار این هست که سیستم روشن باشه ، اگه ای دی اس ال دارید ، و دیوایس های وایرلس زیاد هست ، بهتر هست که مودم دی اس ال وایرلس تهیه کنید ، تا دیگه لازم نباشه سیستم روشن بمونه ...

یا حق
    Last edited by akhoond; 18-01-2010 at 10:15.

9. 4 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بالاخره 32 gb رو گرفتم..
    دوستای عزیز حالا باید چند تا بلا سرش بیارم.. ببینید درست میگم:
    1- باید با blackra1n جیلبریک کنم
    2-بعد با استفاده ازwifi بلکرین رو اجرا و از طریق اون cydia رو نصب میکنیم..
    این پایان ماجرا بود دیگه؟

اخوند جان مطمئنی که این روش که گفتی اینترنت adsl معمولی رو به وایرلس تبدیل کرد؟

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    منظور سیمور عزیز دیوایس وایرلس هست ...
    یه دیوایس هست که امکان وصل شدن بقیه وسایل خونه به سیستمون تحت استاندارد وای فای رو فراهم می کنه ...
    هم کارت پی سی آی هست ، هم کارت یو اس بی اش هستش ...
    یو اس بی اش در حدود 20 تا 25 تومان هست ( قیمت PCi رو ندارم )
    ادیت : الآن یه سرچ زدم ، دیدم برای دیوایس های تا 50 Mps ، یو اس بی در حدود 22 _ 23 هست ، پی سی آی یه 5 تومان بالاتر ، برای دیوایس های تا 100 مگ ، 20 تومان گرونتره ، تقریبا...
    البته ، لازمه این کار این هست که سیستم روشن باشه ، اگه ای دی اس ال دارید ، و دیوایس های وایرلس زیاد هست ، بهتر هست که مودم دی اس ال وایرلس تهیه کنید ، تا دیگه لازم نباشه سیستم روشن بمونه ...

یا حق
    سلام!!!خیلی ممنون ار جوابتون!!!!
    این usb رو به کجا باید وصل کنیم؟؟؟؟؟
    فرق این 2 مدلی که گفتید چیه؟؟؟؟
    این مودم دی اس ال وایرلیس چه قیمته؟؟؟؟
    من الان یه مودم با سیم با سرعت 128 دارم!!!!!
    من میخوام که این ای دی اس ال به وایرلس تبدیل بشه!!!!!!نه دی ال آپ به وایرلس!!!!!
    راستی تا چقدر برد دارن؟؟؟؟(به متر بگید)
    شاد باشی....
    Last edited by boozzai; 18-01-2010 at 11:18.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام!!!خیلی ممنون ار جوابتون!!!!
    این usb رو به کجا باید وصل کنیم؟؟؟؟؟
    فرق این 2 مدلی که گفتید چیه؟؟؟؟
    این مودم دی اس ال وایرلیس چه قیمته؟؟؟؟
    من الان یه مودم با سیم با سرعت 128 دارم!!!!!
    من میخوام که این ای دی اس ال به وایرلس تبدیل بشه!!!!!!نه دی ال آپ به وایرلس!!!!!
    راستی تا چقدر برد دارن؟؟؟؟(به متر بگید)
    شاد باشی....
    دوست من ، جاش اینجا نیست ، اما ...
    این یو اس بی ، می خوره به کیس شما ، و شما می تونید اینترنتی رو که می آد رو سیستمون شیر کنید ( نه فقط نت ، بلکه می تونید پوشه ها و غیره رو هم شیر کنید ) حالا می تونه دیال آپ باشه ، می تونه دی اس ال باشه ، فرقی نمی کنه ...
    یو اس بی ، به پروت یو اس بی وصل می شه ، ولی پی سی آی میره داخل پورت پی سی آی و داخل کیس قرار می گیره ( خوبی یو اس بی اینه که راحت جدا می شه ، فکر می کنم فقط همین باشه و فرق چندانی نباید داشته باشن ، جز اختلاف قیمت ناچیزشون )
    مودم های وایرلس دار ، حدود 75 _ 80 قیمت دارن ، هم مودم دی اس ال هست ، هم وایرلس ، یعنی اینترنت رو یکراست شیر می کنه و دیگه لازم نیست که سیستم روشن باشه ...

راستش برد این ها بستگی به وضعیت خونه و دیفال و این ها داره ، اما فکر کنم 50 متر بیشتر نتونید استفاده کنید ( اسمی اش بیشتر باید باشه ، اما در واقع فکر کنم به همین هم نرسه / برد رو من دقیق نمی دونم ، تو محل کار هست ، اما فقط جهت بی سیم بودن و وجود تعداد زیادی لپ تاپ استفاه می شه ، نه از بردش )

گفتم ، اگه فقط برای آی تاچت می خوای ، صرف نداره برای یه لیوان شیر بری گاو بخری راحت یه یو اس بی بگیر و خودت رو اذیت نکن ، اما اگه سیستم دیگه ای داری ، لپ تاپ داری و .... اون وقت به نظرم بهتره مودم رو عوض کنی ، صرف نداره با قطره چکون یه پارچ آب برداری

*** عجب مثال هایی زدم

مخلصیم
    یا حق

13. 4 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم یه ipodtouch 32gb بخرم.
    قیمت این دستگاه در تبریز رو می خواستم.
    و اینکه این دستگاه رو کجای تبریز می تونم گیر بیارم.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •