مرسی از این که جواب دادی دمت گرم ولی 3G با 2G چه فرقی میکنه ؟ یه توضیح کلی اگه بدین ممنون میشم و فرقشون با هم چیه و کدوم بهتره ؟![]()
مرسی از این که جواب دادی دمت گرم ولی 3G با 2G چه فرقی میکنه ؟ یه توضیح کلی اگه بدین ممنون میشم و فرقشون با هم چیه و کدوم بهتره ؟![]()
بعد راستی چند تا سوال دیگه
صداش خیلی کمه ؟
اینترنت داره مگه نه چطوره؟
بلوتوث؟
رم بهش میخوره ؟ تا چقدر؟
کار باهاش نسبت به PMP های دیگه سختره ؟
کیفت صداش چطوره یعنی اگر باهاش بخوام بلک متال گوش کنم صوت نمیکشه ؟
فعالا همینا یادمه
![]()
Last edited by kian00sh; 17-01-2010 at 21:31.
درباره برتری های نسل سوم تاچ نسبت به نسل دوم چندین بار صحبت شده .. یه سرچ کوچولو بزن .. خلاصه اش اینه که از نظر سخت افزاری قوی تره (قدرت پردازنده و رم مثلاً) ... اما توجه کن که تاچ 8 گیگ فقط بصورت اسمی نسل سوم محسوب میشه و در واقع اون برتری های سخت افزاری مدلهای 32 گیگ و 64 گیگ که نسل سوم واقعی هستند رو نداره .. به این نکته توجه کن ..
صداش خوب و قابل قبوله، فکر می کنم صرفاً بخش کوچکی از کاربرها باشن که از بابت صدای این دستگاه احساس نارضایتی کنن ... اما بهرحال اگه یه نفر میخواد یه پلیر داشته باشه که بعنوان اولویت اول باهاش آهنگ گوش بده، گزینه های بهتری هم هست ... بنابراین بحث الویت ها و نیازهای شماست...
//
میشه به وب وصلش کرد ... از طریق wifi ... یه قطعه باید بخری که اتصال اینترنت روی کامپیوترت رو در اختیار تاچ هم بذاره .. حدود 25 تومن هزینه اون قطعه میشه ..
//
بلوتوث داره ... هرچند ظاهراً در مورد قابلیت تبادل فایل اش هنوز قدری محدودیت وجود داره (یا من هنوز کسی رو ندیده ام که بگه بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنه برای اون کار)
//
نخیر - افزایش حافظه نداره...
//
سخت تر نیست ... طبیعتاً اونی که تا حالا با لمسی کار نکرده، شاید اولش قدری طول بکشه تا عادت کنه ... اما میشه گفت برعکس: منوها و رابط کاربرش اش بسیار خوشدست و الگوی رقبا محسوب میشه ..
//
در مورد کیفیت صداش که هم در پاراگراف اول و هم در تاپیک دیگه توضیح دادم .. کیفیت صداش خوبه .. عالی نیست ... بستگی به انتظار شما داره ... اگه تا حالا با کامپیوتر و سیستم های صوتی ارزون قیمت موسیقی گوش می کردی، قطعاً راضی ات می کنه .. اما اگه مثلاً قبل از این یه پلیر سونی داشته با یه هدفون خوب، شاید راضی نشی...
خواهش میکنم، منظور نسل دوم و سومه. یه سری فرقهایی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری دارن که بالطبع هر چی ورژن میره بالاتر اونها هم Up میشن. مثلا کیبرد تو 2G عریض نمیشه اما توی 3 میشه، سخت افزاریش هم CPU , Ram ارتقا پیدا کردن، یاتری و ...مرسی از این که جواب دادی دمت گرم ولی 3G با 2G چه فرقی میکنه ؟ یه توضیح کلی اگه بدین ممنون میشم و فرقشون با هم چیه و کدوم بهتره ؟
از نظر بازی PSP گرافیک به مراتب بالاتری داره اما هدف از ساخت بازی و app برای iPod کلا بر مبنای خلاقیت و Motional استواره. اینم بدون که از لحاظ داشتن برنامه و بازی نسبت به سایر پلتفرمها و سیستم عاملها با یه اختلاف فوق العاده فاحش بالاتر از همه ایستاده. امیدوارم کمکی شده باشه .
پ.ن: اینو دیشب تا اومدم پست بدم سایت تعطیل شد نتونستم، الان دیدم Seymour عزیز قشنگ توضیح داده واست .
سلام!!!!
آقای سیمور شما گفتید که میشه با استفاده از کامپیوتر توی آیپاد به اینترنت وصل بشیم!!!!!با استفاده از یه دستگاهی!!!!!!
میشه توضیح بیشتر بدید!!!!!!چون تو اهواز به جز فرودگاه وایرلس دیگه ای وجود نداره
مرسی!!شاد باشی...
سلام
منظور سیمور عزیز دیوایس وایرلس هست ...
یه دیوایس هست که امکان وصل شدن بقیه وسایل خونه به سیستمون تحت استاندارد وای فای رو فراهم می کنه ...
هم کارت پی سی آی هست ، هم کارت یو اس بی اش هستش ...
یو اس بی اش در حدود 20 تا 25 تومان هست ( قیمت PCi رو ندارم )
ادیت : الآن یه سرچ زدم ، دیدم برای دیوایس های تا 50 Mps ، یو اس بی در حدود 22 _ 23 هست ، پی سی آی یه 5 تومان بالاتر ، برای دیوایس های تا 100 مگ ، 20 تومان گرونتره ، تقریبا...
البته ، لازمه این کار این هست که سیستم روشن باشه ، اگه ای دی اس ال دارید ، و دیوایس های وایرلس زیاد هست ، بهتر هست که مودم دی اس ال وایرلس تهیه کنید ، تا دیگه لازم نباشه سیستم روشن بمونه ...
![]()
یا حق
Last edited by akhoond; 18-01-2010 at 10:15.
بالاخره 32 gb رو گرفتم..
دوستای عزیز حالا باید چند تا بلا سرش بیارم.. ببینید درست میگم:
1- باید با blackra1n جیلبریک کنم
2-بعد با استفاده ازwifi بلکرین رو اجرا و از طریق اون cydia رو نصب میکنیم..
این پایان ماجرا بود دیگه؟
اخوند جان مطمئنی که این روش که گفتی اینترنت adsl معمولی رو به وایرلس تبدیل کرد؟
سلام!!!خیلی ممنون ار جوابتون!!!!
این usb رو به کجا باید وصل کنیم؟؟؟؟؟
فرق این 2 مدلی که گفتید چیه؟؟؟؟
این مودم دی اس ال وایرلیس چه قیمته؟؟؟؟
من الان یه مودم با سیم با سرعت 128 دارم!!!!!
من میخوام که این ای دی اس ال به وایرلس تبدیل بشه!!!!!!نه دی ال آپ به وایرلس
!!!!!
راستی تا چقدر برد دارن؟؟؟؟(به متر بگید)
شاد باشی....![]()
Last edited by boozzai; 18-01-2010 at 11:18.
دوست من ، جاش اینجا نیست ، اما ...
این یو اس بی ، می خوره به کیس شما ، و شما می تونید اینترنتی رو که می آد رو سیستمون شیر کنید ( نه فقط نت ، بلکه می تونید پوشه ها و غیره رو هم شیر کنید ) حالا می تونه دیال آپ باشه ، می تونه دی اس ال باشه ، فرقی نمی کنه ...
یو اس بی ، به پروت یو اس بی وصل می شه ، ولی پی سی آی میره داخل پورت پی سی آی و داخل کیس قرار می گیره ( خوبی یو اس بی اینه که راحت جدا می شه ، فکر می کنم فقط همین باشه و فرق چندانی نباید داشته باشن ، جز اختلاف قیمت ناچیزشون )
مودم های وایرلس دار ، حدود 75 _ 80 قیمت دارن ، هم مودم دی اس ال هست ، هم وایرلس ، یعنی اینترنت رو یکراست شیر می کنه و دیگه لازم نیست که سیستم روشن باشه ...
راستش برد این ها بستگی به وضعیت خونه و دیفال و این ها داره ، اما فکر کنم 50 متر بیشتر نتونید استفاده کنید ( اسمی اش بیشتر باید باشه ، اما در واقع فکر کنم به همین هم نرسه / برد رو من دقیق نمی دونم ، تو محل کار هست ، اما فقط جهت بی سیم بودن و وجود تعداد زیادی لپ تاپ استفاه می شه ، نه از بردش )
گفتم ، اگه فقط برای آی تاچت می خوای ، صرف نداره برای یه لیوان شیر بری گاو بخریراحت یه یو اس بی بگیر و خودت رو اذیت نکن ، اما اگه سیستم دیگه ای داری ، لپ تاپ داری و .... اون وقت به نظرم بهتره مودم رو عوض کنی ، صرف نداره با قطره چکون یه پارچ آب برداری
![]()
*** عجب مثال هایی زدم![]()
مخلصیم![]()
![]()
![]()
یا حق
سلام دوستان
من می خواستم یه ipodtouch 32gb بخرم.
قیمت این دستگاه در تبریز رو می خواستم.
و اینکه این دستگاه رو کجای تبریز می تونم گیر بیارم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)