تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 1138 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب برو بخرش
    البته فم کنم الان سقف نداشته باشه!

2. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    امروز بعد از مدتها یک کامارو دیدم احتمالا مدل 75 یا 76 بود ..سبز رنگ و فکر کنم 6 و البته نه چندان تمیز..خیلی وقته که ندیده بودم...تا مدتی برمیگشتم و نگاهش میکردم..یاد ال تی خودم افتادم..
  4. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینم یک ایمپالای دیگه مدل 1976

من يكي ازبي ستونهاشو دارم ولي هنوز درحال باسازي راهنمايي كنيد

6. این کاربر از معقول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز جناب معقول.خوشهالیم که شما هم وارد جمع ما شدید و البته داستان ایمپالا را باید کامل تعریف کنید(چرا سراغ آمریکایی رفتید..چرا ایمپالا..چرا بازسازی..و خیلی چیزهای دیگر که برای همه ما دوستداران آمریکایی جالب خواهد بود)
    در مورد بازسازی بدنه و رنگ در اولین درجه اهمیت قرار دارد(نظر من) و فنی دوم..موتور و گیربکس را میتوانید به راحتی تعمیر و اورهال کنید زیرا قطعات این خودروها خوشبختانه هنوز به نسبت وضعیت موجود فراوان است و میتوان آن را جمع کرد اما در مورد بدنه باید صافکار ماهر و دلسوز بیابید و رنگ آمیز تیز همینطور و البته هماهنگ با هم کار کنند..لیستی از کارهای مورد لزوم بنویسید و اولویتها را مشخص کنید..تخمین هزینه ها و زمان احتمالی برای تعمیرات..کم کم با کار وئ نحوه آن آشنا میشوید.از ماشین خود عکس هم بگذارید بهتر میتوان نظر داد.
    (مدلی که شما دارید به hardtopمعروف است زیرا ستون وسط ندارد و البته زیبایی بیشتری ایجاد میکند)
    Last edited by camaro lt; 15-12-2009 at 00:58.

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

عصر امروز صدای جذاب یک موتور v 8آمریکایی از فاطله دور به من فهماند که چیز خاصی در حال نزدیک شدن است..بله!یک موستانگ کبرا 2008 بود..رنگ قهوه ای روشن یا نوک مدادی..و فکر کنم پلاک موقت
    صدای زیبای آن فراموش نشدنی و 6 چراغ خطر پر جلوه قرمز نیز آخرین نمای آن بود..
  10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من يكي ازبي ستونهاشو دارم ولي هنوز درحال باسازي راهنمايي كنيد
    اگه لوازمی خواستید و پیدا نکردید من یه نفر رو تو شوش (تهران) می تونم بهتون معرفی کنم که لوازم آمریکایی شوش در تهران رو اون می فروشه..

12. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

عصر امروز صدای جذاب یک موتور v 8آمریکایی از فاطله دور به من فهماند که چیز خاصی در حال نزدیک شدن است..بله!یک موستانگ کبرا 2008 بود..رنگ قهوه ای روشن یا نوک مدادی..و فکر کنم پلاک موقت
    صدای زیبای آن فراموش نشدنی و 6 چراغ خطر پر جلوه قرمز نیز آخرین نمای آن بود..

ضمنا من تقريبا تمام کاماروهاي اهواز و صاحبانشون را مي شناسم مي شه مشخصات و عکس خودتون و ماشينتون را برايم بفرستيد؟

14. این کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    و تشکر از دوست عزیز جناب badform

کامارو را نزدیک 3 سال قبل فروختم ..قبلا در تاپیک بازسازی کامارو 1970 در مورد آن توضیح دادم..
    بله توی اهواز الان حد اقل 2 تا موستانگ کبرا جدید هست که یکی سفید و پلاک ایران و دیگری نوک مدادی و احتمالا پلاک موقت است..عکسهای آنها را گیر آوردم حتما میگذارم
    Last edited by camaro lt; 15-12-2009 at 22:11. دليل: http://gallery.oldholden.com/GeorgesHQGTS-4Monaro/Camaro1976

16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    زحمتی برای دوستان تهرانی دارم که احتمالا برای آنها نیز جالب خواهد بود

در خیابان قرنی به سمت شمال که حرکت کنید تقریبا نزدیکهای انتهای آن و در سمت چپ خیابان و نبش یک کوچه یک پارکینگ روباز وجود دارد که چندین خودرو در آن خوابیده..در انتهای پارکینگ یک پونتیاک فرمولا نیز هست که شاید هنوز هم باشد..البته از نزدیک نگاه نکردم اما گویا برای یک بازسازی بد نباشد..اگر کسی توانست از احوالاتش چیزی بفهمد انجا به همه اطلاع دهد..
  18. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    و تشکر از دوست عزیز جناب badform

کامارو را نزدیک 3 سال قبل فروختم ..قبلا در تاپیک بازسازی کامارو 1970 در مورد آن توضیح دادم..
    بله توی اهواز الان حد اقل 2 تا موستانگ کبرا جدید هست که یکی سفید و پلاک ایران و دیگری نوک مدادی و احتمالا پلاک موقت است..عکسهای آنها را گیر آوردم حتما میگذارم
    پس سه سال پيش فروخته ايد....(مشخصات ظاهري ماشنتونو مي گيد و آيا هنوز اهوازه؟)

موستانگ کبرا جت تو اهواز کجاست؟ مي شه عکس هاشو را بگذاريد؟!! (عکس هايي که نشانه ايي از اهواز بودن آن ماشين داشته باشد)

به نظرم اشتباه مي کنيد چون اگر موستانگي تو اهواز بود به خاط محل زندگي و نوع رفت آمد و دوستاني که دارم حتما يا مي ديدمش

يا خبرش به گوشم مي رسيد.... ( بالاخره دست کمي از هامر و لامبورگيني و کرايسلر 300 و ....نداره)
    Last edited by Badform; 16-12-2009 at 00:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •