ببخشید اگه نظرتون رو در مورد این 3 تا هم بگید ممنون میشم و اینکه اصلا به درد می خورن یا کلا بی خیال بشیم:
پارس آنلاین
پرنیان نت
شاتل
ویژگی های برترشون رو می خواستم.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
ببخشید اگه نظرتون رو در مورد این 3 تا هم بگید ممنون میشم و اینکه اصلا به درد می خورن یا کلا بی خیال بشیم:
پارس آنلاین
پرنیان نت
شاتل
ویژگی های برترشون رو می خواستم.
من از اینها سرویس نداشتم!ولی کسانی که داشتند راضی نبودند.البته به غیر از شاتل که یه مدت پادشاهی میکرد!
الان زیاد جالب نیستند.توی این 3تا شاتل بهتره.هم از نظر قیمت هم کیفیت.
سلام
سرویس ندا گستر 128 سرعتها رو محدود کرده.تو روز سرعت بین 20 تا 30.از دوستان صبانتی کسی هست که سرعتش هنوز با 128 2MB باشه؟ مرکزم مخابرات امام خمینی هست
بدک نیست ولی پشتیبانیش تقریبا تودیواره تعطیل اونم در حد عالی؟اگر بتونی هفت خان رستم رو رد کنیکه میتونی باهاشون تو تهران درد دلی مختصری کنی؟فقط بعضی از کارهاشونو می پسندممثل هدیه تولد که خیلی به موقع بود
![]()
دوستان عزیز می خام سرویسمو عوض کنم از قطع شدن ها ش دیگه حوصلم داره سر میره به نظر شما کدوم سرویس رو انتخاب کنم بهتره؟![]()
دوستان دانلود شبانه شاتل مشکلی براش پیش اومده ؟
همه مشکل کم شدن سرعت دارن برای دانلود شبانه ؟
سلام دوستان روزتون بخیر
من 128 adsl از مخابرات خرازی گرفتم...اوایل خیلی عالی بود
سه هفته بود که من سرعتم صبح و ظهر خیلی کم بود و سرعت دانم روی 20 یا 16 یا حتی گاهی زیر 10 بود وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفت معلومه تو ساعات پرترافیک سرعت می کشه پایین
الان چند روزه که این مشکل به عصر و شب هم منتقل شده است...امروز که زنگ زدم میگه پهنای باند ما از یک mg به یک دهم کاهش پیدا کرده و گفت تا اطلاع ثانوی همین طوره
و همچنین گفت یه افت سرعت عمومی تو کل کشور داریم می خواستم ببینم راست گفته یا نه؟
واینکه این اصطلاح کم و زیاد کردن پهنای باند چیه و اینکه گفته تا اطلاع ثانوی همین طوره راست گفته یعنی قابل بهبود هست یا خیر
من اوایل سرعت دانم بین 85 تا 120 در نوسان بود و خیلی عالی بود اما الان...........؟!
دوستانی که خطهاشون dlc ست و می خوان از مخابرات خرازی پرسرعت بگیرن بهتره اینکارو نکنن چون با زیاد شدن یوزر ها کیفیت به شدت اومده پایین و جز حرص خوردن چیزی براتون نداره....
دوستان توی سایت 311 یه سری تعرفه از اینترنت پیشگامان هم نوشته...پیشگامان هم روی خطوط dlc اینترنت می ده یا خیر؟
اصلا من سر در نمیارم چرا خرازی داره روی dlc اینترنت می ده اما شرکت های دیگه نمی تونن؟!!!!![]()
این dlcکه نوشته همون سرویس های مخابراته که خرازی میده .
خود پیشگامان dlc ارائه هنوز نداده فکر کنم .
اما شاتل داره ارائه میده . اصلا هم از شاتل دیگه نگیرید .
شاتل هم تو زرد از اب در اومد . دانلود شبانشو که از بین برد نمیشه دانلود کرد.
دیگه مجبورمون داره می کنه ترافیک هر گیگ 5 هزار تومن بخریم تا جیباشون پر پول تر بشه .
همه باید از شاتل بزنیم بیرون تا ادب بشه ..![]()
مگه dlc مخصوص خود مخابرات نیست ؟ شاتل چجوری داره ارائه میده ؟خود پیشگامان dlc ارائه هنوز نداده فکر کنم .
اما شاتل داره ارائه میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)